VARFÖR SKER ALLT FLER HIMLATECKEN I VÅR TID?

Fotografiet togs för några dagar sedan i Agropoli i sydvästra Italien av Alfredo Lo Brutto. Bilden är nu spridd i världen.

En rad liknande fenomen uppträder på himlen under 2000-talet inför människors ögon Ett flammande kors i Medjugorje eller en sol som röra sig mot jorden i stor hastighet för att sedan återvända till sitt läge om och om igen inför människors ögon.
Det som många definierar bara som ett ljusspel kan inte låta oss förbliv likgiltiga inför vad vi ser. Parallellt sker uppenbarelser. Flera tusen har skett. De har ökat i vår tid.
Fatimas solmirakel har skett igen i Medjugorje. Maria talar till världen.

Är det Kristus Frälsaren vi ser mellan himmel och som öppna sina armar för oss??

Han som i historien kom som sanningen ljus, Ordet och makten som skapade himmel och jord och som är det eviga livets Herre.

Det är sagt att den som tror på Honom skall inte förgås utan leva.

Ja det sagt att i slutet av vår tid skall tecken komma på himlen, när en ny tid i kärlek och frid skall ersätta vår tid. Kristus återkomst rycket allt närmre för en en epok

Likt en rock som är utsliten, skall den gamla kastas och brännas. Vår tids sanning är utsliten och lögnaktig.

En världslögn formas nu som det politiskt korrekta (PK). Jorden är sargad på många sätt. Naturen skall nu följa marknadens lagar.  En teknologi utvecklas som övervakar allt och styr det mänskliga ödet.

De forskar finns som vill koppla ihop datorn med hjärnan. Människan blir då en hybrid till maskinen. Det förvarnade märket (chippet)  i handen finns redan (se Uppb 13).

Bilden av människan sönderfaller i godtyckliga identiteter. En pojke kan fostras som en flicka i Maryland eller tvärtom. Obegripligt våld sprider sig.

Men det är givet att det finns en nåd för oss all.

Vi går in i påsktiden. Vad säger den?

Gud tog sin boning bland oss på jorden och föddes av Maria.  Levde som en människa men utan synd och brister. Botade många. Väckte döda. Likt en brottsling fick han genomgå en våldsam tortyr och naglades fast på korset.

Varför? Korsets hemlighet är att Kristus själv tog på sig all mänsklig skuld.

På korset är han den gamla människa som föll som dör med det ego som gällt. Med sitt blod betalades all mänsklig skuld. Dog men besegrade materian och döden. Uppstod från det död. Därför kunde Himlens port öppnas igen för all som verkligen tror Kristus.

Över jorden byggdes kyrkor där människa kunde ta emot Livets måltid genom alla tid.  Inte vilket bröd och vin som helst utan ett andligt reellt som består av kropp och blod från Kristus själv.

Vi befinner nu oss en tid av sällsam art. Jesus betyder  “den som räddar”.

Ett våldsamt angrepp sker nu att förneka för att ingen skall få veta sanningen. Tron räddar dig.. Men de trolösa kommer att rensas bort. Gud själv vill inte att någon förgås.

Vi är i en tid när en oväntad rening börjar. Hur det sker vet ingen.

Men alla kommer att veta troende eller icke-troende. Guds ankomst kan ske i oss. Vi får då se oss själva i Guds ögon. Det kan bli ytterst smärtsamt. Det är inget straff utan en rening av själen. Men vissa dör.

 

… för Mitt heliga Namns skull, visar Jag er Människosonens tecken i skyn, fullt synligt för alla
– är detta himmelska baner inte nog för er?


Jesus den 12 april 1994 (www.slig.se) i budskapen Sant Liv I Gud och i Matt 24:30

https://mysticpost.com/2019/03/jesus-in-the-sky-of-agropoli-the-most-viral-photo-of-the-week/?fbclid=IwAR0jQ2DUP7ICpRFC0Yn4SULxzYpJsUuKOGSdizFeTPePHt3L-73dORLrcLI

Det här inlägget postades i Bibeln, Gudsbevis, Jesus Kristus., Kärlek, Livet, Människan. Bokmärk permalänken.