SEDAN 1986 TALAR KRISTUS DIREKT TILL OSS I SITT VERK TRUE LIFE IN GOD

Du som läser budskapen kan följa ett samtal i enhetsvolym från 1986 till 2003 mellan Jesus och Vassula. Vassula kan ställa frågor och får svar av Kristus som är omöjliga för henne att känna till. Jesus vägleder henne försiktigt och gör henne allt starkare. Hon reser nu världen runt i över 80 länder .  Den vägledning hon får kan också blir din. Byt ut hennes namn mot ditt. Många har blivit omvända.
Vi kan erfara Gud på ett nytt sätt. Gud finns inte bland molnen som många tycks tro. Gud verkar i det fördolda inom oss. Vi är inte ensamma när vi sitter på bussen, arbetar eller hälsar på en vän. I vårt inre kan vi fokusera på Kristus finns inom oss. En kontemplation. Du är då ett Vi och oss med Gud. Vår väg är “God vilja!” Villig tjäna det god i dem vi möter och att Gud är med oss i allt. Istället för att jag för att” jag gör” “gör vi”.

Vassula berättade en gång om att reste på ett tåg. Jesus satt bredvid henne. Konduktören kom och klippte biljetten.
– “Egentligen skulle vi ha två biljetter!”
– Nej Vassula vi är tillsammans enheten”.

Många ting har skett i världen. Förutsägelser har besannats som kommunismens fall 1989 och 1991 i Sovjetländer. Världen har söndrat kyrkan efter 1054.

Kristi död på Korset och uppståndelse sker en gång för alla. Kraften och segern över döden är Guds offergåva Påskens enhet grundlägger all framtid. Kristus återkomst är förvarnad. Allt skall återupprättas. Det som är förtvinat tas bort.

Kyrkan är Kristi kropp och kan endast var En för oss alla Det stora hindret är Öst och Väst har olika tider för Påsk.

Kristus ber alla kyrkans ledare att komma överens om en tidpunkt. Den behöver inte vara den rätta men den ska gälla gemensamt för alla. Utan detta finns ingen fred uppnås.


Hemsida http://www.tlig.org/sv/

 

Vassula Ryden kallades av Kristus genom hennes skyddsängel Daniel den 28 nov 1985. Hon verkade då i Bangladesh. Hon skulle göra en inköpslista för en fest. En kraft tog över handen som skrev vackert

“Jag är din skyddsängel och mitt namn är Daniel. Senare meddelande han: “Gud är nära dig och älskar dig.

Vassula Rydén (f. 1942), bosatte sig senare i Grekland. Verkar för kyrkans enhet världen över. Gift med en svensk man som arbetat med olika utvecklingsprojekt runt om i välden.

Samtalet med med Gud sker som det har skett med helgon  och mystiker. Det kallas för “locution” ett sätt för en övernaturlig kommunikation genom en inre hörsel eller syn. Ibland genom ett upplyste medvetande i en insikt utan ord. Hon kan ibland se Jesus. Hon kan få erfara Kristi lidande  på Korset. Det har skett plötsligt inför människors åsyn.

Samtalen skrevs ner samtidigt med två olika handstilar
Den text leder till första Mosebok om “ben av mitt Ben” “kött av mitt Kött”. Många sådana detaljer fordrar en stor insikt. Vassula var okunnig om Bibelns texter.

Budskapen har handlat om allt från ett vardagligt hushållsarbete till förutsägelser om de stora världshändelserna. Guds vrede över ondskan och synden är inget som döljs men men överträffas av en oändligt mycket starkare kärlek som når ända in i själens djup.

Kristus är den som älskar oss allra mest. Älskar syndare och vill rädda dem. Kristi återkomst gäller i vår livstid.

Var kan böcker köpas?

Sverker Tronêt
Gråmåns, Rök – Eveboda , 599 94 Ödeshög
Tel: (+46) 073 223 2238
email: sverker@slig.se

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., SLiG, Vassula. Bokmärk permalänken.