JUNGFRU MARIAS VÄDJAN


Guds barn, frid vare med er; Jag, er Heliga Moder, behöver era böner för att förverkliga Guds Frälsningsplan; Jag behöver böner från hjärtat; låt era böner nå himlen, låt dem vara som rökelse;
fyll era hjärtan med Guds Kärlek och jubla, för en Frälsare föddes till er räddning, en Frälsare med saktmodigt hjärta steg ned till jorden för att tjäna och kalla på de förtryckta; “Han kom för att öppna de blindas ögon, för att befria de fångna ur fängelset, ur fängelsehålan dem som lever i mörkret”;

älskade barn, det är samme Frälsare som kallar på er idag, det är samme Frälsare som kallar var och en av er vid namn: att återvända till Honom; det är samme Jesus som påminner er om Sin undervisning; det är samme Jesus som Jag, Hans Mor, höll i Mina Armar, och lindade Honom i lindor; född att tjäna, född att friköpa er, och nu är det samme Jesus som ännu kallar er till er räddning; det är samme Frälsare som påminner er om att ni alla tillhör Honom; Han gjordes synlig i köttet och Han offrade Sig Själv för er, Mina barn, för att befria er;

Maria i Sant Liv i Gud http://www.tlig.org/sv/messages/480/

Denna övernaturliga bild togs Italien av en katolsk nunna, syster Ruth, från Watford Hertfordshire, England. Hon besökte helgonets Pader Pios gravplats. Hon tog en bild av det vackra landskapet med klarblå himmel. Vid framkallningen så framträdde Maria likt en judisk kvinna.

Väg till fred. Skandinaviska mötet i Vadstena 2014

Vi blev många som samlades denna så vackra Pingsthelg i Vadstena 2014 runt Guds budskap – True Life in God, som nu finns världen runt.  Budskap som började komma 1985. Vi kom från Sverige, Danmark, Norge, Finland. Färöarna, Grönland, Libanon, Turkiet, Argentina, vänner från Eritrea och Syrien här i Sverige m.fl.

Det här inlägget postades i Maria, SLiG. Bokmärk permalänken.