KÄRLEKEN SKALL ÅTERVÄNDA GENOM JESU ÅTERKOMST

Vår tidsålder är mätt i Kristi tid sedan han som sann Gud kom till jorden och levde som den sanna människan.

Sänd av Fadern i himlen. Född av jungfru Maria. Avslöjade sanningen. Botade och väckte liv med sitt gudomliga Ord.

Tog på sig alla våra brister och missgärningar. Sonade allt på Korset med sin offrande Kärlek. Segrade över Döden och Uppstod. Nåd och makt är samlade i Honom för evig tid. Jesus gav oss löftet sin Återkomst. Den skall ske oväntat.

Inget är hemligt. 1985 inleder Kristus och förvarnar vår nutids betydelse i True Life in God. Jesus personifierar Kärleken och är Kärlekens källa. En kärlek som en gudomlig Eld.
Kom som du  är och kom åter. Tro, tro, tro och ångra. Kristus är Förlåtelsen och vill rädda oss. Korset blev vår lösen. Jesus talar till oss via Vassula Rydén nu i 33 år och säger detta:

JESUS: Jag stiger ned i er tid för att upptända denna generation

Jesu budskap till oss den 31 maj 2018

Min elev, frid var med dig, Jag ger er Min Frid; vet du vad Jag har gett dig? Jag har gett Eld i dina händer; Min Eld! denna Eld överstiger förståndet, den sveper om den som närmar sig Elden och ur upplysningen uppstår ett behov av att ångra sig; o ja! Jag har kommit för att tillföra Eld till jorden och nu stiger Jag ned i er tid för att upptända denna generation så det blir möjligt för dem att ångra sig! O så genomlysta de blir när de blivit fångna och omkullkastade i Elden!

det är därför de avvisar dig, de förkastar dig av rädsla; de förstår inte ens sina egna motiv till avvisandet, deras ande anar att du bär på något annorlunda, obegripligt, och de kan inte heller identifiera Det; varför har de då förblindats? därför att de aldrig förut känt väldoften från någon som blivit renad av denna Eld;

Min Eld 1som Jag har anförtrott dig att bära i din hand, trots din ovärdighet, kommer att avslöja varje själ och vad Elden bär med sig för att leda den fram till ånger; Den skiljer ut dem som är menade för Mitt Rike från dem som kommer att förbli utanför Mitt Rike;

denna Eld som kommer från den Helige Anden och från De Ord som Jag har gett er får en del av er att krypa ihop när Den nalkas! inte undra på att de som avvisar dig är rädda för dig; försök att förstå; Min Eld manifesterar Sig Själv genom de Ord Jag gett, men denna generation, och Jag skulle säga de flesta, har på grund av sin obestämdhet misslyckats med att uppfatta vad du bär på, vad Jag har anförtrott dig och dess mening;

de är också oförmögna att utläsa Tidens Tecken; de missar tillfället och misslyckas med att fånga den möjlighet till omvändelse som Jag har gett dem; därför är det de anspråkslösa som får fördelar och tillåts ta del av den rasande, osynliga Elden som omsluter dem; Jag inbjuder alla som upptäcker sitt elände och sitt behov av räddning att stiga fram; men alla de som förblir likgiltiga inför Min inbjudan kommer inte att sitta till bords med Mig; deras begränsade kunskaper hämmar deras sinnen och det sker inget utbyte; många söker Mitt Rike för sent;

därför ska du veta Vassula, att du inte har arbetat förgäves, Jag har tagit emot många som stått vid dödens port; Jag välsignar dig så att dina ögon ska lysa igen; ic

Det här inlägget postades i Förlåtelse, Förnyelse, Framtid, Fred, Jesus Kristus., Livet, Makt, Människan, SLiG. Bokmärk permalänken.