KRISTI ÅTERKOMST. VI BEFINNS OSS I EN VIKTIG TID.

Jorden är som en Ark  med mänskligheten ombord i en resa över tiden. Själens resa från vårt ursprung till målet. Det finns en makt över jordens och alla andra makter i världsalltet. Inte ens döden råder över den. En makt som besegrande mörkret. En makt över alla tider och in i evigheten. En makt som är Livets makt. En makt som kan rädda alla.  Jesus betyder “han som räddar”.

Korsets innehåller en ofattbar Nåd hur ofullkomliga vi än är. En förlåtelse kan stryka allt om vi ångar och tro på Kristus. Ingen behöver gå förlorad. Tiden har vanställt sanningen.

Guds stora sorg gäller de gudlösa som förblir hårdnackade själar, som strider på Min motståndares sida. Återvänd till Mig!

Kristus är Kärlekens Gud, Barmhärtighetens Gud men är också Rättvisans Gud och tvingas bli vår Domare när Guds skapelse gör uppror som gett denna tids ödemark. Men denna Tidens Slut är snart inne.

o, älskade barn, Jag förbereder en Ny Himmel och en Ny Jord för er att bo i, en Jord som är full av frukter som kommer från Livets Träd; Dess frukter skall bära namnen Frid, Helighet och Kärlek …

Jag är er Frälsare som idag ropar till er från Mitt Kors: kom tillbaka till Mig! återvänd till Mig!,….

Jag Är Den Ende som betyder något; Jag Är Allt, Jag Är den Evige, Alfa och Omega, Jag Är Han-Som-Räddar; din Skapare; Jag Är den Helige av de Heliga, Jag Är Kärlekens Ande, så kom till Mig; Jag vet hur bräcklig du är, kom till Mig och älska Mig; Jag skall alltid påminna dig om att Jag Är din Gud;

hur svag och usel du än är skall Min Styrka hålla dig uppe; käraste själ, kom ihåg en sak till, kom ihåg att Jag inte behöver någon; Jag Själv räcker till för att fullborda Mina Verk, men Jag älskar att dela Mina Verk med Min skapelse; så se på Mig och gläd dig, själ, över denna ynnest;

Jesus den 16 aug 1988 i True Life in God

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Jorden, Kristendom, Kyrkan, Makt, Människan, Rättvisa, sekulariseng, Skapelsen, SLiG, Vassula. Bokmärk permalänken.