ALAN AMES OMVÄNDELSE FRÅN VÅLDETS MAN TILL KRISTEN MYSTIKER

Alan Ames föddes i London 1953. I sin ungdom var han medlem i en motorcykelgrupp, han gick längs en väg full av våld och alkohol.

Efter sitt äktenskap flyttade han till Australien med sin familj. Vändpunkten i hans liv hände 1993 när Alan såg att hans tidigare liv visades inför honom och upplevde hur hans synder och fel sätt hade skadat Gud.

Han såg hur Jesus erbjöd honom förlåtelse från korset. Efter en del strider accepterade Alan förlåtelsen som Jesus erbjöd. Herren hjälpte Alan att komma tillbaka till sakramenterna och till kyrkan och förändrade Alans hat och smärta till kärlek.

Senare kallade Gud Alan för att vara ett av sina vittnen, som skickades för att bära Guds kärlek till världen.

Alan har fört hopp och välsignelse till hundratusentals människor – det hopp och välsignelse som han själv drar från sin sakramentala kärleksförhållande med den trinitariska Guden.

Alan har fått gåvan att hela människor från sjukdomar. Efter sina samtal bad han över var och en av de närvarande genom att lägga på händerna.

Alan har också andra gåvor av den Helige Ande som kunskapen om Guds ord mm.

Han har rest mycket i Australien, England, Irland, Nya Zeeland, USA och andra länder och vittnar om sin omvändelse från en gudlös man till en som stor mycket nära Gud och den romersk-katolska kyrkan.

Hans bok “Through the Eyes of Jesus” har översatts till tyska, italienska, spanska och andra språk. Över hela världen välkomnas hans budskap om Guds kärlek och förlåtelse.

Ärkebiskopen Barry Hickey stödde Alan i 17 år och sedan har ärkebiskopen Costello och hjälpsbiskopen Don Sproxton också gett tillstånd sedan dess. Alla 3 biskoparna i Perth har gjort det skriftligen.

PS 1:  Den som äter mitt kött och dricker mitt blod har evigt liv, och jag skall låta honom uppstå på den sista dagen.

Ty mitt kött är verklig föda, och mitt blod är verklig dryck.

Den som äter mitt kött och dricker mitt blod förblir i mig och jag i honom.

Liksom den levande Fadern har sänt mig och jag lever genom Fadern, skall också den som äter mig leva genom mig. /Johannesevangeliet 6:54-57

PS2 Alan Ames vittnar den 13 sept 2019, kl 18.30,
Kristi Konnungens församling, Parkgatan, Göteborg

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kristendom, Människan. Bokmärk permalänken.