GUD TALAR TILL OSS ALLA I OCH OM VÅR TID I “TRUE LIFE IN GOD”

Hon mötte Gud 1985. Helt oväntat. Vassula Rydén berättar. Hon levde ett vardagligt liv. Ringa kontakt med kyrkan. Gift med två barn, omgift och gift med en svensk man Per och bodde i Bangladesh. En konstnärinnan som även var en fotomodell och spelade en hel del tennis i mästerskap.

I alla tider har Gud valt ut sändebud i varje tidsålder. Inte alltid den förträfflige. Paulus den store evangelisten var tidigare Saul som förföljde och fängslade kristna.

Heliga Birgitta var på 1300-talet Guds utvalde i Sverige och för Europa. Vadstena blev ett andligt centrum.

Vassula fick gå igenom Guds egna förvandling av henne från “inget” till idag, 2019, att vara Guds personliga sändebud till världens folk och kyrkor. Över 1000 föredrag har hon gett.

Budskapen “True Life in God” är Guds personliga verk och ger dem till henne. Samtidigt låter Jesus föra hennes ha nedtecknas. Böcker är översatta  på över 40 språk. All som läser tar del av ett samtal i många frågor och den tid som står framför oss..

Under alla dessa år har vår Herre försökt att väcka en verklig förståelse hos oss alla genom att upprepade gånger ge oss påminnelser: att komma ihåg vad som tidigare sagts av de heliga profeterna och hans egna bud.

Vår Herre kom och kommer fortfarande till världen på detta sätt för att upplysa alla de som har förlorat sig, men till denna dag har mycket få erkänt hans graciösa närvaro och färre accepterar fortfarande hans kall.

Aldrig var det meningen att kyrkan skulle splittras men det gjorde människor.

– “Fadern i Himlen säger: “Jag kommer att låta min Ande flöda som aldrig förr i historien för hela mänskligheten för att sprida min makt från den ena änden av jorden till den andra och starta en förnyelse och en återupplivning av mitt helgedom  …” ( TLIG meddelande, 7 januari 1995 )

 

Den 18 oktober 1987 fick Vassula följande meddelande från Jesus: ”Vassula Jag vill att det ska vara klart för dig vad jag har sagt tidigare, jag sa att jag kommer att förutsäga händelser som kommer att äga rum så att det inte skulle vara tvivel om att detta kommer från Mig. ”

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kärlek, Kristendom, Kyrkan, Ledarskap, Livet, Makt, Ny tid, Profetior, religion, SLiG, Tid, Vassula. Bokmärk permalänken.