JAKOBS STEGE TILL HIMLEN ÄR IDAG ROSENKRANSEN

Jakobs stege omtalas i 1 Mosebok 28:10–19. Jakob fick en dröm om en stege som restes upp från jorden. Dess topp nådde till himlen. Guds änglar kunde stiga ned och stiga upp på den.

Idag blir denna stege reell. Den kom till oss med Jungfru Maria 1208.

Hela 1200-talet är fyllt av konflikter. Från 600- till 1400-talet är västra Europa under morernas (muslimernas) kontroll. Korstågen kommer att slå tillbaka på både muslimer och judar.

Det kristna samhället är i fara.

Jungfru Maria uppenbarar sig för den spanske prästen Dominikus, grundaren av dominikanerorden, och får rosenkransen (radbandet) av Henne.

Han får i uppdrag att sprida den för att att förhindra den ondska som sprider sig i Europa genom många falska läror.

Det gäller så även vår nutid.

Jungfru Maria är Guds moder men också vår moder. Vår andliga moder.

Vår verkliga hemvist är inte jorden. Vår verkliga hemvist är i Himlen. Vår själ kom därifrån. Vi lever på jorden för att utvecklas. Att vi i fria vilja vill återvända.

Jesus avslöjade detta. Han älskade alla. Vill rädda alla. Räddade rövaren på Korset som i sista ögonblicket i livet bad i ånger om förlåtelse.

”Jesus, tänk på mig när du kommer med ditt rike.” Jesus svarade: ”Sannerligen, redan i dag skall du vara med mig i paradiset.”

Jungfru Maria kommer i situationer när länder och kyrkan är kris. Det kan gälla stundande revolutioner eller när krig råder.

Hon ger sin sista uppenbarelse på jorden i Medjugorje som pågår sedan 1981. Vi är i den mörka tidens slut. Jesus återkomst stundar.

 – “Be inte bara för dig själv, utan för folket i alla nationer. Världen idag skadar Jesu Heliga hjärta genom så mycket synd och otacksamhet.”

Maria samlar sin armé som ber Rosenkransen varje dag. Vapnet mot det onda. Kan förgöra demoner. Räddar själar. Be för nära och över dem som dina fiender. Vi befinner oss i sluten av denna onda tidsålder. Kristi återkomst närmar sig.

Ett  fruktansvärt straff kommer men  vår Fru talar i Aktita, Japan, 1973, om att det är på villkoret:

– ” Om människor inte ångrar sig och inte förbättrar sig själva … “

Fader vår och Rosenkransen är våra viktigaste böner. Rosenkransen är livlina för oss.

De som vi ta del av några viktiga uppenbarelser se:
http://uppenbar.info/

ROSENKRANSEN

En Rosenkrans består av fem gånger tio pärlor för vilka man en efter en ber (vördar) “VAR HÄLSAD MARIA” medan man mediterar över en händelse i Jesu liv.

Samma lydelse som ängeln Garbriel tilltalade Maria i bebådelsen.

Man ber den Glädjefulla rosenkransen med meditationer över Jesu födelse och uppväxt, den Smärtfyllda med meditationer över Jesu lidande och död och den Ärorika rosenkransen med meditationer över Jesu uppståndelse och himmelsfärd.

Ljusets rosenkrans har tillkommet om Dopet i Jordan, Jesus förvandling av vatten till vin, förkunnelsen om Guds rike och omvändelse, när Jesus förklars på berget Tabor och Jesu instiftelse av Mässan med Kristi kropp och blod

Radband hette på fornsvenska rafband där rav betydde bärnsten,

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kristendom, Kyrkan, Människan, Maria, Rosenkransen. Bokmärk permalänken.