JESU BUDSKAP TILL OSS DEN 1 MARS 1991. VAR INTE RÄDDA. BANA VÄG OCH BLI DET NYA HJÄRTAT

“Jag är Helig

Jag sade: Jag skall rena dig och ge dig ett nytt hjärta och låta en ny ande komma i dig; Jag skall ta bort tröghetens ande ur din själ och låta Min Ande bo i dig; den dagen lovade Jag med ed att göra dig till Min; Jag svor att Jag skulle hela dig och låta dig bli ett träd som bär frukt för Mitt folk; Jag lovade att Jag skulle mätta de hungriga och varje mun; ja! Jag lovade att komma till dig, och bereda din jord och i din Intighet så frön av Min Härlighet;

och nu har Jag, Gud, slagit läger i din själ för evigt; så profetera utan fruktan; gå till de förtorkade benen så skall Jag låta kött växa på dem, Jag skall ge dem en ande så att de kan prisa och ära Mig; ja, Jag skall andas på de döda så att de får liv på nytt och ropar: ”vem är väl som Gud?” Jag skall påminna dem om att större kärlek än deras Skapares står inte att finna; “

http://www.tlig.org/sv/messages/782/

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., SLiG, Vassula. Bokmärk permalänken.