JESUS FINNS ÄNNU EN TID TILL I NÅD. KOM I KÄRLEK. HIMLEN FINNS MEN ÄVEN HELVETET

Många förvarningar och tecken på Himlen sker nu. Vi är i svåra tider. Jesus syfte att samla alla själar som älskar Honom till ett rike i Kärlek. Men många älskar Honom inte.

Jim Caviezel spelade Jesus roll i 2004-filmen The Passion of the Christ, som är Mel Gibsons bibliska dramafilm The Passion of the Christ. Märklig händelser sker vi inspelningen

Blixten slog bl.a ned under förberedelsen av inspelningen av Jesu Bergspredikan. Jim Caviezel har hävdat att han “tändes upp som en julgran”. “Jag visste att jag skulle bli träffad cirka fyra sekunder innan det hände.”

Kamerorna hade ännu inte slutfört panorering fram till hans position. “När kamerorna kom till mig,” hör jag Mel skrika ‘vad fan hänt med hans hår?’ Jag såg ut som att jag varit hos Don Kings frisör. ”

När de filmade korsfästelsen talade Jesus direkt till honom med att allvarligt budskap, berättade Caviezel till The Christian Post.

Jesus sa: ”De älskar mig inte. Det är väldigt få. “

Caviezel svarade Honom: “Ja, jag kommer att älska dig och jag kommer att säga att jag älskar dig.”

“Det är därför vår Herre är så ensam. Hans varelser älskar inte honom. Och Han kunde tvinga sig själv på oss, men skulle det vara kärlek? Jag tror inte det. ”

Den katolska skådespelaren sa att han bestämde sig för att erkänna sin kärlek till Gud på ett offentligt sätt, trots återverkningarna. ”Jag är mindre rädd för ISIS än jag är för media,” sade han.

Att spela de roller han gör är dock ett privilegium, sa Caviezel, en som han är tacksam för.

“Jag är så välsignad eftersom jag får förmedla dessa berättelser, men gör det på ett sätt … att jag vet att de kan få mesta själar tillbaka till honom, även de som inte tror,” sade han.

I början av mars träffade Caviezel studenter från Steubenville University och utmanade dem att sträva efter storhet och “vara heliga.”

Caviezel uppmanade bl.a eleverna att värdera de friheter som deras förfäder vann för dem och att bevara dem.

”Jag tror att det är hög tid nu att vi frågar oss själva om vi fortfarande känner till friheterna som var avsedda för oss av våra vår förfäder,” sade han.

“Varje generation av amerikaner behöver veta att frihet finns, inte att göra vad du vill, utan att ha rätten att göra vad du borde.”

https://mysticpost.com/2019/11/jesus-star-jim-caviezel-god-spoke-to-me-while-filming-crucifixion-scene-hears-god-say-they-dont-love-me-there-are-very-few/
——————————-

En polsk nunna, heliga Faustina som mött Kristus skriver i hennes dagbok, Divine Mercy in my Soul, hur Jesus avslöjar VARNINGEN :

– ”Skriv detta: innan jag kommer som den Rättfärdiga domaren, kommer jag först som Konung i barmhärtighet.

Innan rättvisedagen kommer kommer det att ges till människor ett tecken i himlarna enligt detta:

Allt ljus i himlen kommer att släckas och det kommer att bli stort mörker över hela jorden.

Då kommer korsets tecken att synas på himlen och från spikhålen i händernas öppningar och frälsarnas fötter kommer stora ljus framträda som lyser upp jorden under en tid. ”Detta kommer att ske inom kort före den sista dagen. ”

Ur Dagbok 741): ”Jag leddes av en ängel till helvetets prövningar(…). Jag skulle även dött av dessa synder om inte Guds allmakt hade räddat mig.

Låt syndaren få veta att han kommer att torteras i all evighet, i de sinnen som han använde för att synda.

Jag skriver detta på Guds kommando, så att ingen själ kan hitta en ursäkt genom att säga att det inte finns något helvete, eller att ingen någonsin har varit där, så att ingen kan säga hur det är (…).

Jag märkte att det finns de flesta själar som inte trodde att helvetet finns. Jag kunde knappast återhämta mig från rädslan. Hur fruktansvärt själar får lida där! ”.

https://mysticpost.com/2020/01/saint-faustina-kowalska-the-great-warning-to-the-christs-return-parousia-2/?fbclid=IwAR0h09BGKb-xhnWewynYzpvldk5-Q5ghsw1Hj-ZTF_vYCDo-pb-bti3k6zY

Det här inlägget postades i Framtid, Helgon, Jesus Kristus.. Bokmärk permalänken.