OM JUNGFRU MARIAS KALLELSE I MEDJUGORJE.

Det kommer att vara för sent när TECKNET kommer. Vår Fru vädjar att världen omvänder sig innan det permanenta tecknet kommer. Hon avslöjade att flera varningar kommer att ges i förväg.

Förutom att visionärerna i Medjugore fått budskpen från Our Lady fick Jelena Vasilj se vOur Lady i sitt hjärta, inte med ögonen.

I det här budskapet som kom april 1983 uppmanar Our Lady att världen ska omvandlas innan det permanenta tecknet kommer. Hon avslöjade att flera varningar kommer att ges i förväg.

Vår fru upprepar orden ‘bli omvänd’ elva gånger i det här meddelandet eftersom det är hennes största önskan för oss alla – hennes barn att återvända till Gud. Vår fru avslöjar att hon behöver våra böner och uppoffring.

Hon har gett oss Rosenkransen som omsluter oss och dem vi ber för

Så låt oss göra det som vår Fru frågar; avstå från allt som inte är av Gud och låt vår omvändelse börja och fortsätta. Genom våra böner och uppoffringar som erbjuds vår fru kan andra omvända er

Hon ber oss också att “förkunna” för människor att det är hennes önskan att alla ska omvänder.

Det kommer att bli “ett mirakel präglat i Guds kärlek, som manifesterar Hans kärlek till oss på ett enastående sätt.

Det blir den sista ansträngningen från Guds sida att omvända mänskligheten. Det kommer att bli det största miraklet som Jesus någonsin gjort i världen. Man kommer att se det i byn Garabandal och från de omgivande bergen. Det skall ske på en torsdag kl 20.30 på kvällen i samband en högtidsdag för ett helgon, en kristen martyr, som var hängiven Eukaristin.

OMVÄND ER! Det kommer att vara försent när tecknet kommer inför Kristi återkomst. Kristi tecknet som alla får skåda

Satan har skärpt sitt grepp om människorna “Detta århundrade är under djävulens makt, men när de hemligheter som anförtrotts er är uppfyllda kommer hans makt att förstöras.

Det här inlägget postades i Maria, Medjugoreje, Mirakler. Bokmärk permalänken.