VÅRT HOPP FINNS HOS JESUS SOM ÄR DEN BARMHÄRTIGE

Tiderna är svåra och stormar på många sätt nu och Gud söker oss alla men ser sig avvisad.

-“.. må en syndare inte frukta att komma mig nära. Barmhärtighets lågor bränner mig. Jag vill utgjuta dem över människosjälar.

Citatet är hämtat från heliga sr Faustina när Jesus talar till henne. Hon kallades i unga år och mötte Jesus på ett alldeles särskilt sätt få vår tid.

”Min dotter, säg att jag är Kärleken och Barmhärtigheten personifierade”, bad Jesus syster Faustina. Är barmhärtigheten inte “kärlekens andra namn”, när denna ses utifrån sin djupaste och ömmaste aspekt, i sin förmåga att ta sig an varje behov och särskilt i sin gränslösa förmåga att förlåta?…

Kristus har lärt oss att människan inte bara tar emot och erfar Guds barmhärtighet, utan att hon också är kallad att “utföra barmhärtighet” mot andra: “Saliga de barmhärtiga, de skall möta barmhärtighet” (Matt 5:7).

Jesus synlig gör en helig vision. En helig  bild av Jesus.
– Jag lovar den människa som ärar denna tavla inte ska gå under. Jag lovar även, redan här på jorden seger över fiender och särskilt i dödens stund. Jag skall själv  den såsom min ära.”

Alla kallas även den mest belastade. Vi kan be för dem som är långt borta. Jesu & Marie hjärta är förenade i Kärleken.

Den Gudomliga Barmhärtighetens Krona

Bes om möjligt kl 15-16. Kristi dödstimma. Särskild nåd gäller under denna tid.

http://www.oikonomia.info/?page_id=29643

Det här inlägget postades i Barmhärtihet, Förlåtelse, Förnyelse, Jesus Kristus., Människan, Maria. Bokmärk permalänken.