EN EPOK TAR SLUT I MEDJUGORJE NÄR BUDSKAPEN UPPHÖR DEN 2:DRE I VARJE MÅNAD

End of an Era in Medjugorje – Mirjana says The Blessed Mother will no longer appear on the 2nd of the Month – Developing!

Den 18 Mars  2020

Kära barn,
Min Son som Gud alltid har sett bortom tiden. Jag som är Hans mor ser genom Honom genom Hans tid. Jag ser vackra saker och dåliga saker. Men jag ser att det finns kärlek och den måste säkerställas så att den blir uppenbar. Mina barn, du kan inte vara lycklig om ni inte älskar varandra, om ni inte har kärlek i varje situation och i varje ögonblick i ert liv.
Och jag som mamma kommer till er genom kärleken.

För att hjälpa dig att få känna sann kärlek, att känna min Son. Det är därför jag uppmanar er att ständigt förnya er törst efter kärlek, tro och hopp. Den enda källan som du kan släcka din törst är förtroende till Gud, min son. Mina barn i tider av ångest och avstånd, det tillräcklig att du söker min Sons ansikte.

Lev hans ord och var inte rädd. Be och älska med uppriktiga känslor, med goda gärningar och hjälpa till att världen förändras och att mitt hjärta vinner. Liksom min Son säger jag också att ni älskar varandra, för utan kärlek finns det ingen frälsning. Jag tackar mina barn ”

KÄLLA https://mysticpost.com/2020/03/end-of-an-era-

Det här inlägget postades i Klimatförändring, Maria, Medjugoreje, Mirakler, Vision. Bokmärk permalänken.