CORANABUDSKAPET. NU HAR GUD STOPPAT VÄRLDEN OCH KAN STOPPA PANDEMIN MED ETT ORD

Nu har Gud stoppat världen. Han bromsade många av våra materialistiska funktioner. Han vill att vi ska reflektera över sin närvaro vilket är det viktigaste i våra liv, särskilt i dessa fastanstider.

Är det en slump att detta utbrott inträffade under fastighetsperioden? Hos Gud finns det inga tillfälligheter … Herren uppmanar oss nu att stå framför honom för att erkänna att han är den

Mänsklighetens frälsare. Han placerar sin vänskap precis framför oss och drar oss till en evigt intimt förhållande med Honom som säkert kan bestraffa pandemin med bara ett Ord uttalat från Honom, precis som på samma sätt, han bestraffade de starka vindarna när Han seglade med sina lärjungar på Galileasjön. och andliga centra.

Stora händelser har TIDIGARE var förvarnade i Kristi budskap till världen i True Life in gg. Ett år innan kom budskapet till Vassula Ryden om kommunismens fall i Ryssland som sker 1989-1991. En förutsägelse  om 911-tragedin kom den 11 sept 1991. Försena inte att omvända er och förändra era liv!

– skapelse! akta er för djävulen, för han fördubblar sina ansträngningar att snärja er och under tiden låtsas han som om han inte finns så att han kan handla utan att vara fruktad; O skapelse! han förbereder en stor förintelse över er, O, hur Jag ropar från Mitt Kors! skapelse, återvänd till Mig!  Jesus den 23 mars 1988

Den 13 mars 2020 når oss Corona-brevet från Vassula Ryden, Guds budbärare

att kalla samman folket och tala om för dem: utan ånger och sanningsenliga böner kommer denna ondska att vara längre än ni tror; vänd er till Mig, er Gud och ångra er; en uppriktig och allmän bön kommer att nå Mig, er Gud;

fasta jagar bort demoner; vilket offer som helst är acceptabelt för Mig, gör er av med er ljumma ande, avstå från era onda handlingar och sök fred med Mig, er Gud;

låt Mig få höra: ”Herre, förbarma Dig över mig syndare!” och Jag ska visa medlidande; och Jag ska låta välsignelser regna över er alla; kom, var inte rädda; Jag lyssnar…ic

Vassulas kommentar: Gud kommer att lyssna om vi ångrar oss och ändrar vår ljumma inställning till Gud, och Han vill vara nådefull och ge oss frid

Vi skall be för världen; be Honom att visa Sitt Ansikte och lysa över oss; bönfall om att Han nådefullt vill ta emot våra förböner… vi skall också be att Hans “Sant Liv i Gud”-budskap skall få snabb spridning, och lika ödmjukt tas emot som du tog emot dem;

be särskilt för Italien eftersom “Sant Liv i Gud”-budskap inte mottagits av folket som istället slog dövörat till och förföljde dem, som jag tidigare förklarat;

 

Det här inlägget postades i Förlåtelse, Förnyelse, Jesus Kristus., Kristendom, SLiG. Bokmärk permalänken.