500 ÅRS MARIAUPPENBARELSE

Från en by i Rwanda till en stengrotta i Loudes i Frankrike har observationer av Jungfru Maria rapporterats över hela världen sedan 40 e.Kr. Den blev den första och Jungfru Maria visade sig för aposteln Jakob. Detta fick en stor betydelse får Spanien och Europas kristnande.

Sedan 1531 har den romersk-katolska kyrkan undersökt dessa rapporter och erbjudit godkännande till flera platser där biskopar tror att mirakel inträffade, till exempel Our Lady of Guadalupe i Mexico City 1531 och Our Lady of the Miraculous Medal i Paris 1830.

De ökar i vår tid.

MiracleHunter.com har tagit fram en katalog över observationer.

Kartan nedan visar var observationerna har rapporterats och hur de har klassificerats av kyrkan.

Du kan läsa om hur Jungfru Maria har blivit världens mäktigaste kvinna i vår senaste magasinomslag National GeographicNational GeographicNational Geographic

Det här inlägget postades i Kristendom, Maria. Bokmärk permalänken.