MARIAS UPPENBARELSE 1948-1949, FILIPPINERNA. ÄR NU ERKÄND SOM SANN.

Kinas dröm är att invadera hela världen.”

MARIA BER OM VÅR BÖN SOM HINDRAR

Det regnade kronblad av rosor likt manna från himlen. Varje kronblad innehöll en helig bild när Marias uppenbarelse skedde

Ett av omvittnade fenomen var regn av rosenblad i klosterträdgården och inne i klostret. Vid ett tillfälle när biskopen kom. Rosenbladen analyserade och de kom från rosor som växte i Ryssland.

Marias uppenbarelse i Fatima fokuserade Ryssland. I Lipa, i Filippinerna, 1948-1949 gäller nu Kinas plan för världen. Kina vill förstöra världen. En dröm att ta kontroll över Filippinerna, Afrika, Italien och USA ekonomiskt och politiskt.
https://www.michaeljournal.org/articles/roman-catholic-church/item/mary-mediatrix-of-all-grace

Två veckor efter att Mao Zedong den 1 oktober 1949 hade inrättat av den kommunistledda Folkrepubliken Kina, fick Teresita Castillo, en postulant i det karmelitiska klostret i Lipa, Batangas detta budskap den 17 okt 1949 av Maria Som Mediatrix of All Grace

– “Be med all kraft mot Kinas dröm att invadera hela världen. Filippinerna är en av deras favoriter. Pengar är den onda kraften som kommer att leda världens människor till förstörelse. Böner, bot, självförnekela och den dagliga recitationen av Rosenkransen kommer att mildra hjärtat hos min Son  såsom jag sagt tidigare. ‘”Detta budskap är från den välsignade jungfru Maria”

KINA VILL ATT FÖRDÄRVA VÄRLDEN. KINAS VISION ÄR ATT INVADERA FILIPPINERNA. DET GÄLLER ANDRA LÄNDER I AFRIKA OCH BL.A ITALIEN

En kinesisk expansion pågår redan. Kinas ideologi och statsskick skall spridas över världen.

– Efter decennier av hårt arbete har nu socialism med kinesiska särdrag trätt in i en ny era, sa Xi Jinping tidigare.

Maria visade sig 19 gånger för syster Teresita Castillo, i den karmelitiska order i Lipa City, Filippinerna.

Det fanns en hemlighet för henne själv, en för Carmel-klostret i Lipa City, en gällde Kina och för hela världen.

Den 4 juni 2015 förklarade ärkebiskop Ramon C. Arguelles, ärkebiskopen i Lipa, ”Mary Mediatrix of all Grace of Lipa är” värd att tro. Uppenbarelsen i Lipa har nu anslutit sig till andra officiellt kyrkliga godkända Marian-framträdanden som: Guadalupe, La Salette, Rue du Bac, Lourdes, Pontmain, Knock, Fatima, Beauraing, Banneux, Akita, Betania, Amsterdam, Kibeho, Laus, Frankrike och mästare, Wisconsin, USA.

Ärkebiskopen Mariano Gaviola som hade installerats som ärkebiskop av Lipa 1981 studerade fallet med uppenbarelserna och den 16 juli 1992 beviljades tillstånd att återigen avslöja bilden av Mediatrix of All Grace för en offentlig värdighet. Sedan i februari 1993 förklarade han offentligt sin personliga övertygelse om att händelserna i Lipa är värda att tro och därmed banade vägen öppen för en fullständig rehabilitering av Vår Frus framträdande i Lipa.

 

För att göra en lång histora kort, undertryckte de katolska kyrkans patriarkala myndigheter långvarigt nunnorna och fick dem att genomgå någon form av inkvisition.

Så kallad “tystnadsband” infördes. Till och med biskopen som trodde på uppenbarelserna blev något som en pariah. Uppenbarelsen och regn kronblad förklarades som falska.

Det blev en stor besvikels för journalister som följt historien. Syster  Castillo uppmanade att lämna klostret på order från kyrkans myndigheter. Men hon förblir och står nära nunnorna fram till idag.

Det blev först under de senaste decennierna som fenomenet, som länge varit mörkat och olöst, då  ny undersökning startad. Vissa karmeliter som hade bevittnat regndush av kronblad var då inte längre vid liv.

De som i tystnad trodde måste ha känt sig rättfärdiga när ärkebiskopen Mariano Gaviola i Lipa då tillät att Mediatrixs länge gömda bild att visas offentligt i vördnad.

Läs mer: https://opinion.inquirer.net/86747/1949-marian-message-2015-oratio-imperata

Kardinal Ricardo J. Vidal, ärkebiskop, emeritus i Cebu att Maria skänker  oss hopp
”Bön, offergärningar, självförnekelse och den dagliga recitationen av den heliga Rosenkransen uppmjukar min Son hjärta.”

”Det är således profetens drottning under hennes titel som Mediatrix of All Grace som vi kommer att använda för att förhindra uppbyggnad av spänningar och för att kontrollera de territoriella ambitionerna för denna asiatiska supermakt.

Det är genom att följa denna väg i bön och bikt som kom från Fatima 1917 och som upprepas nu i Lipa att vårt älskade land Filippinerna kommer att skonas från krigets plåga och dominans från en kommunistisk jätte.

Filippinerna kan inte ens i fantasin kunna jämföra sig eller överträffa Kina i ekonomisk tillväxt eller hantera i en militär konfrontation.

Kina har tillgång till enorma ekonomiska, materiella och mänskliga resurser såväl som de har en avancerade militär kapacitet  i varje strid mot ett mindre och fattigare land som Filippinerna är med sina dåligt utrustade väpnade styrkor.

Den första och enda försvarslinjen som Filippinerna äger  är manteln av skydd från den välsignade jungfru Maria. Endast hon kan hjälpa oss! Till vem ska vi annars gå?

BÖN

Allramest välsignade jungfruliga Maria, mitt i den kris som orsakats av Kinas territoriella krav, kommer vi till din närvaro och söker ditt drottningsskydd och moderliga hjälp. Vi ber för fred och säkerheten på Filippinerna, när vi tänker på den andliga välfärden för dem som framställer deras territoriella fordringar till nackdel för vårt lands säkerhet.

KINA VILL ATT KONTROLLERA VÄRLDEN?

Vad coronavirus inte har avslutat är: Pekings uppbyggnad i Sydkinesiska havet
https://www.latimes.com/%E2%80%A6/coronavirus-doesnt-deter-chinas-a

En väldig ekonomisk nedgång sker världen över. Hur skall allt återuppbyggas i världen. Är det Kina spela en roll att var “den ekonomiska Räddare” för ett nytt rike från öster. Ur kaos träder en “räddaren” fram för att bringa ordning i världen efter coroan

En realisering av ett globalt rike bygg utan gränser med kommunistisk ideal i botten för Internationalen???

Frikostiga kinesiska lån finansierar enorma mängder infrastruktur i många länder. Långsiktig plan är att nå fram till globala projekt. Kina deltar i 30% av den globala infrastrukturen:

Investeringarna rör sig om $ 17,1 biljoner från 2017, enligt Timetrics Infrastructure Intelligence Center (IIC). Rapporten säger att kinesiska entreprenörer är involverade i 1034 projekt utanför Kina, majoriteten i Asien, Mellanöstern och Afrika. Av dessa projekt är 40% järnvägssystem. Kina söker Sverige om en ny hamn i Byfjorden.

Kinas drastiska åtgärder nu innehåller  coronavirusutbrottet, som nu fortsätter att sprida sig snabbt över USA. Peking har tagit tillfället i akt att utöka sitt globala ledarskap och kungöra sin utvecklingsstrategi
https://carnegieendowment.org/2020/04/09/amid-coronavirus-pandemic-china-seeks-larger-role-on-world-stage-pub-81515?fbclid=IwAR2d2pnz8PEZmzCdUaNERwQl3szdWX6aoMsmL48sa4sO_Jxyg9XtbpOvKe8

Hur mycket pengar är världen skyldig Kina?

https://hbr.org/2020/02/how-much-money-does-the-world-owe-china?fbclid=IwAR332tTvqa7rDFuxD1KEuO0olVMn8LAVtuBZKTNx1sdLcwjTbz-tMKKX9T0

Hur vill Kina ta kontroll över världen?

https://www.forbes.com/sites/tatianakoffman/2019/12/17/how-china-will-take-over-the-world/?fbclid=IwAR34ZZnwiRwKjuEM28w8TQwa-V09UxHaA5mVREY1tkKZx7yhXLLO5Ej9P9k#62765fda4c1f

Fällan som tar över: Varför det imperialistiska Kina invaderar Afrika

https://nationalinterest.org/feature/takeover-trap-why-imperialist-china-invading-africa-66421?fbclid=IwAR1P9pGTjKy40F_ySAMzBmlD2TwG5dQALHoTZKmWRVQjabikSk2YxmPp1OM

Kina köper upp Italien. Ett företag i taget.

https://qz.com/280247/china-is-buying-up-italy-one-company-at-a-time/?fbclid=IwAR1ZoJMBJfUKwkNAJDWeycjrx_7eYnBh1mU9DN9NJN0ikNIHFfFIKwlHN-I

USA-skulden till Kina. Hur stor är den?

USA: s skuld till Kina är $ 1,07 biljoner från och med den 1 december 2019

Det gäller då  16% av 6,7 biljoner dollar i statsskuldväxlar, sedlar och obligationer som innehas av utländska länder. Resten av den nationella skulden på 24 biljoner dollar ägs antingen av det amerikanska folket eller av den amerikanska regeringen själv.

https://www.thebalance.com/u-s-debt-to-china-how-much-does-it-own-3306355

WHO har gett ett “väldigt kraftigt” stöd till Kina om coronavirus säger Donald Trump

USA: s president Trump har sagt att Världshälsoorganisationen “väldigt mycket” har gett sitt stöd till Kina i coronaviruskrisen och hävdat att många människor är missnöjda med den globala hälsoorganisationen och känner att “det har blivit mycket orättvist”

https://economictimes.indiatimes.com/news/international/world-news/who-very-much-sided-with-china-on-coronavirus-donald-trump/articleshow/74824311.cms?fbclid=IwAR0sWQFouqi09UiJ54ilHjBgBKFL4peQI13ky9KTTEDeLPR1nXg1F8UhPoQ&from=mdr

CORONAVIRUS: COVID-19

Hur Kina lurade WHO.
Amerikanska senatorer kräver utredningar och presidenten hotar att avbryta finansieringen. Vad hände?
https://www.theatlantic.com/politics/archive/2020/04/world-health-organization-blame-pandemic-coronavirus/609820/?fbclid=IwAR3ovv262i6BXZ8EwGnq8KKpI79WSvdsrS5ICP0KGJLkM7fyCuNm_mAB4Qs

Överväg möjligheten att president Trump har rätt i frågan om Kina.

Kritiker låter sitt förakt för presidenten förblinda dem för den geopolitiska verkligheten-

https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2020/04/consider-possibility-trump-right-china/609493/?fbclid=IwAR0zWAG8jXNkbqNsR8SvVA4KX-c2EYIJGeeHcPbF2Z6c-lZJvWSxYZTwxjs

Coronavirus: USA-Kinas strider bakom kulisserna
es

https://www.bbc.com/news/world-52008453?fbclid=IwAR3pdHN0qn2zlRXhUG0xIfqDhNl02r6MSujo8FpISpUABVzBXLWLzJ4tLYE

 Kinas trubbiga varning till Amerika:

Vi är redo att upprepa Korea- eller Vietnamkriget  om amerikansk militär väcker upp konflikter i Sydkinesiska havet”
https://www.dailymail.co.uk/news/article-3600609/China-warns-U-S-ready-repeat-Korean-War-Vietnam-American-military-stirs-conflict-South-China-Sea.html?fbclid=IwAR1MXxCUp3uDygrD0P-dkhpu5VUMNh-hmFOcNmRADe3uz5rKnNP0j6fdmuQ

 USA måste vara redo för militär konflikt med Kina, säger Pentagon-tjänsteman Chad Sbragia

https://www.scmp.com/news/china/military/article/3051683/us-must-gird-possible-military-clash-china-pentagon-official

USA måste utveckla vapen, stärka banden med allierade och förbättra den militära effektiviteten för att vara redo mot det “formidabla” Kina, säger Sbragia

https://www.scmp.com/news/china/military/article/3051683/us-must-gird-possible-military-clash-china-pentagon-official?fbclid=IwAR3tNLRaMBC94Y_p4clS-uFz5qvL0lEc8DvpfJvT9AZg3tWQ7k2itZM3DxI

 

Det här inlägget postades i Framtid, Jesus Kristus., Kina, Krispolitik, Mirakler, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.