MIRAKLET I LOS ANGELES DEN 30 APRIL 2020

Eukaristin i kyrkan är ett mirakel och trots vår mänsklighet och våra misslyckas

Idag dag ville Jesus ge oss något som, även om vi inte frågar eller behöver tro på Honom och älska honom med alla våra ❤️, fyller oss med hopp och glädje (den sista delen av videon är som Gud skulle vilja berätta för oss att han inte kommer att bo hos oss) ❤️❤️?????

Denna video togs av min lillebror Nicolas Delgadillo den 30 april 2020, i Kyrkan i Los Angeles, CA där vi blev inbjudna den kvällen att sjunga och när vi lovsjung Herren i den heliga timmen (kl 15) , följt av den heliga mässan,

Vi kände att Gud ville att han skulle spela in den sista sången i vår dyrkan och där finns Herren i alla dess prakt.

Fick mitt hjärta att hoppa över med spänning och uppskattning. Se hur vacker är vår Herre över underbar. ÄRA OCH HONOR TILL DIG MIN HERRE JESUS ?????????❤️

Det här inlägget postades i Eukaristin, Jesus Kristus., Kristendom. Bokmärk permalänken.