HIMLATECKEN SKER I VÅR TID


Len Long tisdag 14.36
Apparition of Our Lady in Lebanon Harissa where a mass was being held in honour of Our Lady of Fatima whose statue was brought directly from Portugal for total consecration of Lebanon and the middle east to HER IMMACULATE HEART .The solemnity of the SACRED HEART OF JESUS WAS CELEBRATED AT THE Same time. Some people sensing something abnormal took pics this is one of them. Our Lady knows that we are living in special times!

Kvinnan i Uppenbarelseboken 12:1-2.

“Och ett stort tecken syntes på himlen, en kvinna klädd i solen och med månen under sina fötter och en krans av tolv stjärnor på sitt huvud.”

Kvinnan i solens klädnad har skett tidigare inför Juan Diego i Guadalopei Mexisko 1531. Mindre än 20 år senare har 9 miljoner iAztekerna omvänt sig till kristen tro, där man i århundraden bedrivit mångguderi och människooffer.
http://uppenbar.info/uppenbar/rev/Guadalope.html

1917 sker det i Fatima i Portugal när VKI pågår. En fredskallese Maria ger från Gud. En frälsningsplan från det onda.
http://uppenbar.info/uppenbar/rev/Fatima.html

Det här inlägget postades i Maria, Mirakler, Ny tid. Bokmärk permalänken.