BUDSKAPET VÅR FRU I APERCIDA I BRASILIEN DEN 21 JUNI 2020 OM FRAMTIDEN

Kristi Kropps och Blods högtid firades 21 juni 2020. Världen såg då den första solförmörkelsen samma dag.  En eldring när månen döljer solen från sikten under den maximala fasen av förmörkelsen. Mörkret på jorden skymmer Guds Ljus är symobiliskt. Vår Fru Aparecida ger då ett allvarligt budskap.

Originalet är på portugisiska, och vi kan urskilja vad som står med den Helige Andes nåd. https://www.facebook.com/profile.php?id=100026773335897

Ett budskap som sker på Kristi Kropp och Blods högtid. Uppgifterna rör nutid, Covid-19 och Vatikanen. Många hädar Gud. Ett mörker skymmer Ljuset

Our Lady of Aparecida, Brazil
Vår Frus budskap till hennes budbärare Hilda

Söndag 21 juni 2020

Kära barn, återigen kommer  jag och är utsänd av Gud, jag  kommer för att ge er min moders välsignelser.

Återigen kommer jag för att be om era böner för denna så fattig mänsklighet;

Be för allt som kommer på detta fattiga land (Brasilien)  som redan är så nedsänkt i mörker, mina barn, där män som är så förblindade av världen, förblindad av allt som denna Världsfurst erbjuder er för nöjets skull och så inte  längre har ögon för Ljuset !!

Öppna er för mitt Hjärta idag, Herrens dag, denna dag då människan skulle vaka över sin själ som söker helighet; men de lever upptagna i ett spindelnät i världen …

Mina barn mitt hjärta blöder, för att kunna se, idag med ett stort tecken på himlen (månförmörkelse resulterade i en eldring), som markerar det mörker som tränger in i kyrkans innersta efter att ha kört ut den sanna Petrus

Med frånvaron av min Petrus i Vatikanen, praktiserar han * DEN STÖRSTA * irreverensen inför Gud, den svarta massan; att låta dörrarna vara stängda inför Gud och öppna för den ondsinnade Fursten, som  står inför mänskligheten och som kommer från helvetet.

Se, motstridiga lagarna stiftas mot Herrens lagar och kommer att implanteras * I ALLA * länder och in  mänskligheten …

Av detta skäl är det brådskande att ni tror på mina budskap, på mina varningar, barn och gör er tillgängliga med böner, fördömelse och bot; för snart kommer Guds dom att falla ned på jorden som ett svärd, * som kommer att få * det onda hjärtat att kastas i avgrunden för evigt

Stackars mänsklighet  …..

Be för dem som strider mot mina budskap och mina uppenbarelser i tvivel och uppblåst stolthet som får många att * tvivla * på att tiden har kommit och stannar kvar i en sömn ……

Öppna mitt hjärta för dem som inte tror på Guds heliga ord och i Hans eviga bud …..

Mitt hjärta blöder också för dem som inte tror att Jesus, min heliga Son som korsfästes och dog, för att ge människan * den heliga möjlighet att komma till Fadern *

Åtminstone ni små, kom till mitt Obefläckade hjärta i den här striden, som kommer att leda många till ett lidande och till och med död i * GUDS NAMN *

Bli inte förskräckt med mina kära barn, men ni kommer att stanna hos mig, för * Jag kommer INTE att överge er …..

Deras namn är skrivna i himmelens bok mina barn, * du är utvald av Fadern * för att lyssna på mig och genomföra det heliga syftet att leva ensam i Gud !!!

Be för dem som inte tror på mig mina barn, för världen är så full av dem som inte tror och fortsätter att håna Gud …..

Stackars mänsklighet ……
Hur många kommer att förstå naturkraften i katastrofen och i krisern som ropar till människan att Herren och Skaparen kommer med förvandlingen och den slutliga domen …

Barn, denna sjukdom som hänger över mänskligheten som leder många till döden, är * ENDAST EN * av de grodor som kommer från den falska Profetens, Odjurets och Antikristens mun !!

* Nu råder den första * som redan leder många till döds …

* VE DEN NÄSTA * som kommer ……

För  mitt hjärta bryr sig om dig; lyd himlen mina barn, se på era liv och vara heliga; Här är Min varning för dig: Kärlek, låt den slå rot i era hjärtan och låt den bära frukt, för sedan kommer belöningen!

Jag din mamma, varnar dig i min kärlek!

Jag välsignar dig i den heliga kärleken till en Heligaste av helighet som förlossade mänskligheten; * och för detta * kommer resten att få leva i Lammets timme !!

Acceptera inte det dödliga giftet som når in i själen: VACCINET OCH ODJURETS MÄRKE som snart kommer att komma!!!

* Avsäg er detta * mina barn, även om ni kommer att förlora livet …..

Kom ihåg: Var inte rädd för människan, men vem kan döda själen!

Jag välsignar dig i Faderns, Sonens och den Helige Andens namn.

Var helig, för Jesus är helig !!!

BUDBÄRARENS KOMMENTAR:

När det gäller påven Benedikt XVl berättade vår Fru mig att han behandlades extremt illa med handbojor och skadades; kort sagt, han blev ett offer för den demoniska styrkan som trängt in i Vatikanen.

Han lämnade inte medvetet Vatikanen; Han förvisades, så att från och med igår tills idag kunde en * svart * massa finna inom  Vatikanen på grund av solståndet som inträffade på grund av den ringformiga förmörkelsen;

Denna händelse sa vår Fru, det öppnade dörren för Satan; Förbered er, för Antikristen kommer snart att dyka upp …..

Tre grodor kommer ut ur den falska mannens mun, varav den första redan finns bland er, sa vår Fru med hänvisning till viruset; de återstående två blir än värre …..

* Snart * dödsfall kommer efter dödsfall kommer att ske, även bland våra bekanta, bekräftade vår Fru!

Om påven Benedikt XVl berättade vår Fru mig att han inte kommer att dö förrän Guds vilja är uppfylld i ändens tid i hans liv

Det är vårt uppdrag att be för situationen i vilken världen står, att be för Gud att hjälpa oss att möta denna stora prövning som redan träder in i våra liv och att be för dem som inte tror, ​​främst för dem som * hånar * vår Moders budskap; Gud är på väg att avsluta uppenbarelserna på grund av den hårdhet som råder i människors hjärtan, omtalade vår Fru till mig, främst på grund av hårdheten hos * vissa av de utvalda !!! Det här är de allra värsta !!

Anm.

Vår Fru av Aparecidas historia. Legenden säger att i oktober 1717, efter en dags fiske utan tur, kastade fiskarna sina nät i Paraiba-floden och drog upp en liten brun staty av Jungfru Maria.

Området där miraklet hände växte till en stad som heter Aparecida (som betyder “hon som har dykt upp”) och en kyrka byggdes för att hysa statyn som nu har blivit destinationen för många pilgrimsfärder.

Statyn är gjord av lera och är cirka 40 cm i höjd. Statyn var en ljusare nyans av brun när den hittades, men är nu mycket mörkare på grund av årens exponering för ljus och lampor runt altaret.

På grund av dess färg och på grund av att miraklet hände en ung slavpojke växte hängivenhet till statyn snabbt, särskilt bland afro-brasilianer.
https://www.wikiwand.com/en/Our_Lady_of_Aparecida#/History

Det här inlägget postades i Människan, Maria, Mirakler. Bokmärk permalänken.