VARNINGEN FÖR: CORONAREVOLUTIONEN, THE DEEP STATE & DIGITAL IDENTITY

Den 21 juni 2020 kom ett budskap från Vår Fru Maria i Apercida i Braslien som varnar:

“Acceptera inte det dödliga giftet som når in i själen: VACCINET OCH ODJURETS MÄRKE som snart kommer att komma!!!”

http://www.oikonomia.info/?p=43825

Därför började jag undersöka fakta. Så anmärkningsvärt är budskapet som påminner oss om Uppenbarelseboken 13 och 666.

Bakom finns multimiljardärer som investerar för ett projekt av globala dimensioner med Kina. Aktörer som verkar för New World Order där coronakrisen används som en farkost till förändring. Historien skildrar hur sjukdomar, verkliga eller skapta, kan tjänstgöra en väldig lönsam marknad. En teknologisk revolution pågår för att kontrollera alla.

Nyligen har har USA:s. Sveriges och EU:s hälsomyndighet godkänt en utveckling av Remdesivir mot Coronaviruset som skall produceras av Gilead Sciences.

Läkemedlet kan förkorta sjukhustiden för patienter med covid-19, men efterfrågan är stor och utbudet är begränsat.

USA har köpt upp nästan hela lagret, vilket innebär att det knappt finns något kvar till resten av världen framöver. Något som flera internationella medier har rapporterat om och som tillverkaren Gilead tidigare bekräftat för TT.

Parallellt med detta finns ett det globala projektet Gavi, the Vaccine Alliance som utvecklar ett program för Digtal identitet för jordens folk Det räcker inte med mobilen som används till 70 % av världens befolkning.

IG FARBEN INDUSTRY OCH BIG PHARMA

Upprinnelsen till den väldiga läkemedelsindustrin Big Pharma går tillbaka till IG Farben och var 1928 Europas fjärde största företag med nya sjukdomar som marknad för läkemedel

När Bayer, BASF, Hoechst och andra tyska multinationella företag bildar en kartell som heter “IG Farben Industry“. Då uttalade de målet för denna kartell att få kontroll över de globala marknaderna inom de viktiga industrisektorerna i kemi, läkemedel och petrokemi.

En av de strategiska industrierna för vilka IG Farben sökt global kontroll över var investering i läkemedelsverksamheten.

De visste att läkemedelsindustrin är inte i första hand ät  ett sjukvårdsområdet, utan en investeringsverksamhet som förklarar att den mänskliga kroppen som sin marknad.

Samtidigt presenterar de sig som leverantörer av hälsa.

Hela existensen av denna investeringsbransch baserats på en löpande utvidgning av sjukdomar till multimiljard marknad för patenterade läkemedel.

IG Farben blev 1933 den största finansiären av nazisterna till makten. Och under de följande åren blev denna den tyska kemiska– och läkemedelskartellen företagens medbrottslingar i förberedelserna för den militära erövringen av Europa.

Efter kriget hämtades forskare till USA.

Utvecklingen av Coranavaccin  innehåller så globala privata affärsintressen. Vi står inför era  en global vaccination mot pandemin  tillsammans med en Digital identitet av alla invånare.

Bill Gates förklarar att en revolution pågår med utvecklingen av vaccin för mänsklighetens hälsoskydd.

Men bakom finns en verklighet att skapa en marknad att utvidga sjukdomar till multimiljard marknad för patenterade läkemedel. De kallar sig filantroper som betyder människoälskare.

MASONRY

Filantroperna är en benämning för världsbyggarna som tillhör världens mest förrädiska verksamheter. Ett enormt nätverk som skildrar “The Deep State” under frimuriets mantel genom sekler. En värld där bankväsendet, finans- och samhällseliten bildar en minoritet med en dominerande ställning för framtiden. Deras vision är vägen till en Ny Världsordning.

Coranakrisen är farkosten till förändring.“Ordo Ab Chao” – ur kaos frambringas en ny ordning. Finanskriserna, krig och revolt har gällt detta.

CORONAVIRUS & THE DEEP STATE

USA: s president Donald Trump avslöjade i juni ​​att Gilead Sciences: s antivirala läkemedel har fått klartecken från Food and Drug Administration (FDA) att utveckla behandling av COVID-19.

Remdesivir är en antiviral läkemedelssubstans, som antibiotika fast mot virus. Medicinen, som först togs fram för att motverka ebola, säljs av tillverkaren Gilead under varumärket Veklury.

Läkemedlet ska hindra coronaviruset från att föröka sig. Viruset tar sig in i kroppens celler och förökar sig genom att använda cellernas eget maskineri. Medicinen tar sig också in i cellerna för att stoppa denna process.

Enligt Reuters kallade Gilead VD Daniel O’Day FDA:s klartecken för ett “viktigt första steg” och lovade att donera “1 miljon injektionsflaskor med Remdesivir.”

USA: s vice president Mike Pence sade också att 1 miljon injektionsflaskor med medicinen Remdesivir kommer att delas ut till sjukhus från och med måndag.

Remdesivir har även fått grönt ljus av Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) för behandling av covidpatienter. Svenska Läkemedelsverket tror att beslutet kan få stor betydelse för vården.

På fredagen kom nyheten att svensk sjukvård accepterat en donation av läkemedlet från tillverkaren Gilead. Region Stockholm uppger dock i ett mejl att storleken på donationen är belagd med sekretess och att den möjliggör behandling av blott ett fåtal patienter.
Ny Teknik

 

Tre finansjättar ingår i utvecklingen av en global läkemdelseindustri

 1. Bill & Melinda Gates Foundation.
 2. Clinton Foundation
 3. George Soros

Soros är känd på många sätten bla, omfattande spekulationsverksamhet, mot bland annat Storbritanniens och Sveriges ekonomier kring 1992 och mot Thailands och Malaysias ekonomier vid Asienkrisen 1997.

George Soros har grundat Open Society som är idag  ett nätverk av organisationer, nätverk, projekt, partners och stiftelser i mer än 100 länder. Han vill öppna Europa för en hög migration. Han är den i globala eliten som verkar för the New World Order (NWO).

BILL & MELINDA GATES FOUNDATION

Även Bill och Hillery Clinlton verkar för NWO. Demokraternas Joe Biden valtalar om NWO som en fredslösning.

Bill & Melinda Gates Foundation är världens största välgörenhetsorganisation räknat i kapitaltillgångar och förfogar över cirka 30 miljarder dollar. 2002 köpte Bill & Melinda Gates Foundation (B & MGF) aktier nio Big Pharma-bolag, värderat till nästan $ 205 miljoner.

Microsoft-grundaren Bill Gates säger att coronaviruset “börjar bete sig som den där ‘en på ett århundrade’-smittan vi alla fruktat”.

Gates uppmanar världens ledare till att agera omedelbart och går sedan igenom en lång rad åtgärder han vill se, från stöd till utvecklingsländer till hur det medicinska arbetet bör fortgå.

Gates skriver att “vi borde anta det värsta innan vi vet säkert att så inte är fallet”, och poängterar virusets förmåga att orsaka dödsfall även utanför traditionella riskgrupper samt dess relativt snabba spridningsmönster.

Han avslutar med att påpeka att det är viktigt att eventuella framtida effektiva läkemedel inte enbart “säljs till den som budar högst” utan bör vara “tillgängliga för människorna som är mitt i det här och som har störst behov av dem”.
https://www.nyteknik.se/samhalle/bill-gates-om-coronaviruset-en-pa-ett-arhundrade-6989137

Sedan finns Jack Ma, Li Ka-Shing, George Soros, Giorgio Armani och Jeff Bezos – andra exempel på miljarder som donerar svindlande mängder pengar för att hjälpa till att lindra lidandet som orsakas av denna globala kris.

GEORGE SOROS

Georg Soros har ägnat sig åt en omfattande spekulationsverksamhet, mot bland annat Storbritanniens och Sveriges ekonomier kring 1992 och mot Thailands och Malaysias ekonomier vid Asienkrisen 1997.

Det finns de som hävdar att Soros och andra valutaspekulanters agerande var med och bidrog till ekonomiska kriser och sänkt levnadsstandard i dessa stater.

Soros har även donerat stora summor till olika filantropiska ändamål och till en lång rad organisationer.

Soros är för globalisering, marknadsekonomi, demokrati, globala institutioner och generös flyktingpolitik. Han vill dock ha regleringar av marknadsekonomin, inklusive den finanskapitalism han själv verkar inom.

Han är grundare och ordförande för Open Society – ett nätverk av stiftelser, partners och projekt i mer än 100 länder

Den massinvandring  som skedde i Europa används för en social och kulturell omställning av Europa för Open Society. En väg till en värld med en världsregering

Genom Barcelona-avatalet 1995 tvingar arabstaterna oss att ta emot muslimer i utbyte mot att vi får olja och gas. Merkel uppmanar muslimer komma hit och sedan uppmana andra EU-länder att ta sina ansvar för detta.

UNITAD

Gilead godkände och involverade i en särskild grupp för läkemedelsinköp som kallas UNITAID vars mandat är att skapa en “patentpool” för läkemedelsföretag att dela med sig sina “läkemedelspatent” till andra företag för att producera generiska läkemedel för distribution till fattiga afrikanska länder.

https://civilianintelligencenetwork.ca/2020/02/12/george-soros-bill-gates-partner-with-china-on-coronavirus-drug/

Royalties från försäljningen av dessa generiska läkemedel betalas sedan till patentinnehavarna.

UNITAD bildas 2006 med regeringar i Brasilien, Chile, Frankrike.Norge och England för att bekämpa TBC, AIDS/HIV och malaria. Idag ingår många länder
En miljardärsinvestor bakom UNITAID är George Soros själv men också genom Bill och Melinda Gates Foundation som involverar också ett partnerskap med Clinton Health Access Initiative (CHAI).

Intressant är att både UNITAID och Gilead Biosciences gav stöd till Hillary Clintons presidentskapet 2016.

KINESISKT SAMARBETE INGÅR MED  WUXI APP TEC

Genom Gilead ingår i ett amerikansk och kinesiskt samarbete. För detta amerikanska initiativ grundade Bill Gates och Bill Clinton UNITAID.

USA:s privata aktörer samverkar således med Kina men politiskt är de vsrandras motståndare Det kinesiska företaget ägs även det av George Soros.

Men George Soros är också ägare Gilead Biosciences. Således full pott!

WuXi AppTec har den märkliga hemadressen: “666 Gaoxin Road East Lake High-tech Development Zone Wuhan 430075, China

Gilead Sciences och WuXi PharmaTech meddelar sitt samarbetet den  29 oktober 2015.

Wuxi meddelade då att de har ingått ett strategiskt partnerskap för att utföra analytiska och stabilitetsstudier av små molekylera nya kemiska enheter för att stödja globala marknadsföringsapplikationer och kommersiella produkter.

Wuxi Pharmaceuticals  finns bekvämt nära Wuhan Institute of Virology som har varit inblandad som Biovapen-tillverkare av detta coronavirus. Utvecklingen av biovapen har i historien  gått hand-i-hand med utveckling av läkemedel även i USA.

KINAS EXPANSIVA VÄRLDSPOLITIK

Och låt oss inte glömma patentet på behandlingsläkemedlet! Vilken välgörenhet kommer Kina ta på sig för världen?

Kinas president Xi Jinping får sitta kvar på livstid sedan Nationella folkkongressen har sagt ja till att avskaffa begränsningarna för hur många mandatperioder som landets president kan sitta vid makten.

Kinas ideologi och statsskick skall spridas över världen.

– Efter decennier av hårt arbete har nu socialism med kinesiska särdrag trätt in i en ny era, sa Xi Jinping tidigare.

Xi Jinping blir ledare den långsiktiga förändring i en strävan för en kinesisk världsordning via affärer istället västs världsordning via krig. Ett samarbete pågår nu om corona-vaccin.

PROJEKTET FÖR UTVECKLING AV EN DIGITAL IDENTITET FÖR ALLA VÄRLDENS MEDBORGARE PÅGÅR

Digital identitet är en datoriserad registrering av vem en person är, lagrad i ett register. En globalt projekt pågår för att utveckla en Digital identitet för alla. 70% av alla invånare har tillgång till mobiltelefon med 30 % saknar. Ett annat mål är att vaccinera alla mot Covid-19.

Global hälsoövervakning kan då ske om vaccination mot pandemier

Program utvecklas för digital ID https://id2020.org/

Denna utveckling sker i det globala projektet Gavi som består det brittiska värdskapet i det globala toppmötet för en global vaccinering som säkerställer en ny era av globalt hälsosamarbete.

Världsledare sägs visar sig har ett överväldigande engagemang för rättvis immunisering och global hälsosäkerhet inför COVID-19-pandemin.

Ett digital ID skulle då tillgång till viktiga sociala tjänster och gör det möjligt för medborgare garantera sig sin  rättigheter som medborgare och så även delta i den moderna ekonomin.

Men det krävs en korrekt och hållbar digital ID för att skydda de medborgerliga friheterna och en kontroll över personuppgifterna där de hör hemma … hos individen.

Bortsett från alarmismen om att “de tittar på oss” typ kvarstår frågan om vem som har kontroll kontra vem som har tillgång till ID-informationen.

Att skapa policy, juridiska och tekniska ramar som respekterar medborgarnas integritet och fastställer dataskyddsstandarder är avgörande för att skapa förtroende för alla identifieringssystem.

Detta är också en väl artikulerad princip i

 • Världsbankens ledda “principer för identifiering för hållbar utveckling”
 • World Economic Forum: “Principer om offentligt privat samarbete i humanitära betalningar”,
 • Barcelona-principerna för digitala betalningar i humanitärt svar”,
 • UNHCR: s data Skyddspolicy,
 • WFPs guide till skydd av personuppgifter och integritet och andra.

Dessa forum är sedan länge knutna en ekonomiska globalismen.

Så ett omvänt problem existerar : enligt GSMA begär regeringar i allt högre grad tillgång till kommunikationsdata från mobilleverantörer till exempel, vilket utgör en risk för konsumenternas förtroende och uppfattningar om identitetslösningar.

Organisationen GSM Association är en sammanslutning med mer än 1 000 företag över hela världen med koppling till mobilteletjänster. Syftet med är GSM Association är en funktion för samordning och information gällande internationell roaming.

Tillsynsmyndigheter och beslutsfattare måste kunna främja öppenhet och korrekt laglig hantering av sådana åtkomst i statliga myndigheter, säkerhetstjänst, näringslivet och bankorgan.

Är detta möjligt när även det kontantlösa samhället närmare sig utan allmänhetens tillrådan? Vem kan då överblicka konsekvenser.

Storskaliga dataöverträdelser som drabbar miljoner människor i en övervakning genom säkerhetstjänsten har redan skett.

Övervakningssamhället finns redan! NSA har blivit känt och hårt kritiserat dels för Echelonprogrammet, men också i samband med avslöjandet av det hemliga övervakningsprogrammet Prism under 2013.

Enligt sajten Business insider har hittills elva länder börjat använda sig av mobiltelefoner för att spåra coronavirusets spridning. USA sägs förhandla med Facebook och Google om att använda anonymiserade data för att övervaka pandemin, skriver Isobel Asher Hamilton.

Det finns utvecklat i Kina med 5g. Medborgarna är socialt kodade enligt en nationell standard i lojalitet och uppförande.

Kina har gett ett ansikte om social övervakning av medborgarna med videoövervakning med  ansiktsigenkänning, social- och ekonomisk kodning enligt en nationell etik.

Vad skulle det innebära om en världsvidd vaccinering mot Covid-19 sker där en global elit verkar med ekonomiska intressen.

Om vi är beredda att offra ekonomin
är det ingen stor sak att offra den personliga integriteten också.

 

POLIOVACCINET BAR MED SIG CANERFRAMKALLNDE VIRUS

Någon gång under sommaren 2013 plockade “Centers for Disease Control and Prevention (CDC)” i USA ned information på sin sida som beskrev att apviruset SV40, som har starka kopplingar till flera former av cancer hos människor, har överförts till människor med flera olika slags vacciner.

Framför allt skedde detta genom poliovaccinering under 50- och 60-talet och har drabbat många tiotals miljoner människor över hela jorden. Bara i USA gäller det uppskattningsvis 10-30 miljoner människor som fått vaccin innehållande sv40.

SV40 är ett virus som förekommer naturligt hos rhesusapa och som har visat sig vara tumörframkallande i djurexperimentella system. Under perioden 1955–1963, då poliovaccinering initierades, har poliovaccinet, som tillverkats i njurceller från rhesusapa, distribuerats till ca 100 miljoner människor världen över.

AIDS/HIV SPREDS GENOM ETT MISSLYCKAT VACCIN MOT RÖDA HUND OCH PÅSSJUKA

En av de mest framstående vaccinforskare i historien för vaccinindustrins utveckling är dr Maurice Hilleman – en Merck forskare som har medgett AIDS-viruset kom till USA för nya vaccinförsök.

När han avslöjar sitt misstag börjar personal gapskratta.

Inga rena djur finns för framställning av vaccin. Andra ämnen finns med. Risk för genetisk påverkan finns

Han han hade använt sig av “den gröna apan” för en ny vaccin.

Han hade utvecklat vaccin för påssjuka och röda hund, som är kritiserade som hälsofarliga. Men istället utvecklades det som blev AIDS. Han er känner att SV40, aids och cancervirus finns i vacciner. Han avslöjade många vacciner innehåller andra farliga virus, proteiner och mineralet som orsakar tumörer och cancer. Bilden visar råttor med SV40-cancer

De första fall av AIDS kom ske i städer längs amerikanska östkusten bland homosexuella, hemlösa och drogmissbrukare. Detta monstruösa test på människor skulle ha genomförts av militär personal på Fort Detrick.

EBOLA – EN MONSTRUÖS HISTORIA

Ebolavirus är ett RNA-virus som tillhör virusfamiljen filovirus som orsakar blödarfeber

Namnet “EBOLA” kommer ifrån Ebolafloden i norra Kongo-Kinshasa, fd Zaire. Floden är huvudströmmen i Mongalafloden, en biflod till Kongofloden.  Här finns motorvägen som nu kallas Aids High Way.

DEN BIOLOGISKA VAPENINDUSTRIN

Den 19 okt 1971 kungjorde President Richard Nixon att Fort Detrick skulle omvandlas från en anläggning för biologisk krigföring till anläggning till en cancerforskning.  1993 tillkommer det biofarmaceutiska utvecklingsprogrammet att ta fram prototyp till nya läkemedel och vacciner.

Militära miljonanslag utfärdades redan 1970 för att utveckla infektiösa mikroorganism dvs utveckla virus eller bakterier som skapar sjukdomar.

Biotekniska företag för läkemedels- och cancerforskning har ingått i militära projekt. 1974 utarbetade president Fords säkerhetsrådgivare Henry Kissinger en plan för befolknings- och livsmedelskontroll för att skydda amerikanska intressen. Afrika är rikt på viktiga mineraler.

Västtyskland och USA samarbetade i militära försök i Zaire. Här ingick flera hundra nazityska experter på missiler. De skulle utveckla OTRAG-raketen att vara ett billigt alternativ till den europeiska raketen Ariane och NASA: s rymdfärja. Miljön i djungeln var också en möjlighet att finna nya virus.

Den första Ebola utbrott i Zaire sker 1976 sammanfaller med starten av verksamheten vid OTRAG.

Virusformerna skulle användas för optisk avbildningar för att kunna  identifiera värdfaktorer som krävs för virusreplikat. Mottagaren i USA var  enligt bifogade slutanvändningsintyg.

Fort Detrick  i Maryland är en försvarsanlägg att utveckla och förvalta biologiska militära vapen för bioterrorism.  Dessa varor rör det fullständiga genomet av ebolaviruset.

 • Zaire Ebola virus som bröt ut 1976
 • Marburg-viruset som kom 1967 från staden Marburg i Hesse, Tyskland
 • Machupo viruset i Bolivia 1994
 • Lassaviruset i Lassa, Borno, Nigeria 1969
 • Bundibugyo-viruset i Uganda 2007

Varje ebolastam har sina egenskaper att sprida sig i direktkontakter, luft eller genom smittad föda. Dessa är absolut bland de mest farliga patogener som finns i världen. Leveransen skulle ge mottagaren förmågan att kunna byta ut kromosomer i ett DNA i infektiösa arter av Ebola och skapa nu replikat.

Fyra subtyper av hepatit B-virusvacciner för att testa på de minst tre kända populationer:

 1. Homosexuella män Green Village i New York
 2. Afrikanska bybor i Zaire / Kongo / Uganda
 3. Willowbrook State School för utvecklingsstörda barn på State Island i New York. De senare studier genomfördes under US Army-kontrakt med New York University Medical Center Dr Saul Krugman.

År 1976 experimenterade CIA med Ebola och HIV i Zaire som en del av dess illegala hemliga krig mot den marxistiska regeringen i Angola i det kalla kriget. USA fruktade man att Sovjet låg före i utveckling biovapen.

2009 kommer ett avslöjande att ett tyskt företag hade ansökt om godkännande av export av 184 genetiska element med nukleinsyrasekvenser av virus för produktion av kromosomer  med egenskaper att kunna omdana virus till nya modeller.

Mottagaren var “US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases i Fort Detrick, Maryland!

Idag anses den ursprungliga värden för Ebola vara fladdermöss (fruit bats). Virus överförs till människor från dessa fladdermöss. Smittvägen är oftast indirekt via hantering av rått kött från andra infekterade djur såsom apor och hjortdjur. Ebolavirus smittar mellan människor genom infekterade kroppsvätskor såsom saliv och blod

 

VACCINET MOT SVININFLUENSAN MEDFÖRDE RISK FÖR NARKOLEPSI

I samband med H1N1-pandemin under 2009 tillverkade GSK två pandemivaccin, Pandemrix och Arepanrix. Stor kritik riktades mot myndighetens val

Totalt vaccinerades 31 miljoner personer med Pandemrix, varav 6,7 miljoner barn. Det är inte helt klarlagt varför just vaccinet Pandemrix ökade risken för narkolepsi, även om det finns ett statistiskt samband mellan vaccinet och ökad risk för sjukdomen.

En tidigare förklaring var att Pandemrix innehöll en adjuvans (AS03) som ökade vaccinets immunstimulerande effekt.Det är fortfarande oklart exakt vad som orsakade narkolepsin hos unga person. En förklaring är att molekyler i själva influensan, som även ingick i vaccinet, triggade igång immunförsvaret mot hypokretin, ett ämne som stimulerar vakenhet.

En svensk läkare försökt sommaren 2011 försökte väcka uppmärksamhet för orsakssammanhanget mellan Pandemrix och narkolepsi. Det fanns arsenik och tenn i små doser Läkemedelsverket (LMV) la locket på. Än idag säger företaget att orsaken till narkolepsi är okänd.

SJUKDOMAR, SKAPTA ELLER VERKLIGA  FÖR VINST, RIKEDOM  OCH MAKT I SKEN AV ATT VARA MÄNSKLIGHETENS ÄLSKARE

Leonard Horowitz är en Haward-utbildad amerikansk forskare med specialgebit som beteendevetenskap och folkhälsofrågor. Han sökte svar på aids och ebolas härkomst. Han konstaterar

… de mest rika, mäktiga, opålitliga människorna i världen dikterar de vad som kan eller inte kan diskuteras eller publiceras från den vetenskapliga världen i det offentliga rummet. De fattar
beslut och utfärdar egenmäktigt beredskapsplaner med hjälp av läkemedel och vacciner .

Detta faktum förenar bevis på “ond tro”, ränkspel och kommersiella brott.

Det handlar inte om en fråga om kapitalism eller kommunism. Vägen blir densamma i jakten på pengar.

PROFETIAN I MEDJUGORJE

PROFETIAN FRÅN MEDJUGORJE:
– ”SOM INDIVIDER KAN DU INTE STOPPA DET ONDA SOM VILL BÖRJA HÄRSKA I DENNA VÄRLD OCH FÖRSTÖRA DEN. MEN ENLIGT GUDS VILJA, TILLSAMMANS MED MIN SON, KAN DU FÖRÄNDRA ALLT OCH LÄKA VÄRLDEN. ” VÅR FRU

 

CONCHITA SOM ÄR JUNGFRU MARIAS VISIONÄR I GARABANDAL SÄGER, ATT

CORONAVIRUS-PANDEMIN LEDER VÄRLDEN FRAM TILL ETT PROFETISKT ”UPPLYST MEDVETANDE”

https://mysticpost.com/2020/03/conchita-visionary

Glen Hudson: “Jag frågade Conchita om hon skulle vara tillräckligt vänlig för att ge oss några råd till oss alla i dessa oroande tider.” Här är hennes ord. ”Gud lossnar oss från världens värdepapper. I tystnaden i kyrkan eller i vårt hus kan vi nu göra en samvetsundersökning så att vi kan rensa det som hindrar oss från att höra Guds röst tydligt. Med uppriktighet kan vi be Gud berätta vad han vill ha oss idag och fortsätta att göra det varje dag. Och spendera så mycket tid som möjligt med Gud i kyrkan eller någonstans i ditt hem eller där du hittar tystnaden. Han är allt vi behöver. ”

ETT MEDDELANDE FRÅN CONCHITA I DAG!
Glen Hudson: “Jag frågade Conchita om hon skulle vara vänlig att ge oss några råd till oss alla i dessa oroande tider.”
Här är hennes ord. ”Gud förlossnar oss från världens trygghet. I tystnaden i kyrkan eller  hemma i vårt hus kan vi nu göra en samvetsundersökning så att vi kan rena det som hindrar oss från att höra Guds röst tydligt. Med uppriktighet kan vi be Gud berätta vad han vill ha oss idag och fortsätta att göra så varje dag. Och spendera så mycket tid som möjligt med Gud i kyrkan eller någonstans i ditt hem eller där du hittar tystnaden. Han är allt vi behöver. ”

Det här inlägget postades i Antikrist, Bill GateS, Cancer, Donald Trump, Ebola, Eliten, epidemi, Finanskapitalism, Finansmakten, FN, Forskning, Framtid, Hälsa, Hillery Clinton, Informationskriget, Invandring, Kalla kriget, Kapitalism, Kina, Kommunism, Konspiration, Liberal revolution, Maffia, Makt, Maria, Nazism, NVO, Okategoriserade, OSS-CIA, Pengar, Profetior, Rationalism, Riskkapitalbolag, Sekterism, sekulariseng, slavdom, Spekulation, Tankesmedjor, Tyskland. Bokmärk permalänken.