KRISTI BUDSKAP DEN 14 APRIL 2020 – CORONAN I VÄRLDEN

ERA HJÄRTAN KAN VARA NEDBRUTNA, MEN DET ÄR OCKSÅ MITT

 (svensk version) (ENGLIS VERSION https://ww3.tlig.org/en/messages/1202)

Herre!

 Jag är! Oh Vassula! Mitt barn, sänd Mig en ton av hopp, era hjärtan kan vara så förkrossade –  (1 På grund av pandemin lider många människor, antingen förlorar livet eller förlorar sina jobb) -., men så är även Mitt Hjärta, kom och låt era hjärtan flöda från er som floder inför mig, generation, och ni ska inte försvinna bort!

Jag är ert hopp och maka, vilken make skulle inte ta hand om hans egen? Jag är er fasta och säkra grund som ni står på;

Er generation har väckt Min Faders vrede utan gräns; fråga inte, “varför har Du slagit ned på p om ett oss utan botemedel (Covid-19) ?” 2

skall jag påminna er om hur många gånger ni har syndat (falla ifrån målet) ? skall jag påminna er om hur många gånger ni har tagit bort mig från er hjärta, generation? du har dragit på dig detta onda, en ondska som jag hade varnat dig för och förutsagt dig om denna “eld” som bränner dig inifrån;

hör mig: det finns ingen annan Frälsare än Mig; Jag är din Gud och jag säger er igen, jag har aldrig uppmanat er att göra det ont, och detta vet ni; men jag är Herre och Frälsare och är känd för att förlåta och glömma när syndaren kommer till Mig med ett beslutsamt hjärta och omvänder er till Mig och ber om förlåtelse!

Vassula, jag är känd för att vara barmhärtig för att torka bort ed sorgliga tårarna, att ta hand om Min hjord och trösta dig;

Jag är känd för att ha störta härskare, störta länder och kungariken, kan jag då inte släcka en ond och okontrollerad sjukdom som förstör för så många av er? men jag måste höra ett rop om ånger; någons böner och offerkärlek kommer att accepteras av Mig och Min Fader; den dagen denna generation kommer att ropa ut Mitt namn kommer jag att rädda dem från deras lidande;

Jag kommer att minska denna “storm” med bara ett kraftfullt ord för jag är känd för att komma snabbt till Mina barns räddning; men denna generation är svår att böja sig inför Mig och lära sig, även nu när de vandrar över röda heta kol, och med lik liggande i högar, lyssnar de inte på Mig;

Jag har sänt er, generationer, så många tecken, men ni har blivit synade på dem; Jag har sänt dig Mina tjänare, profeterna så ihärdigt, så ofta, att uppmana dig att omvända er och vända er från dina onda vägar och ändra era handlingar, men ni har stängt era öron för att inte höra! Era  synder är tillbaka på era egna huvuden;

kom! fäst era sinnen vid min heligheten, fäst er hjärtan vid Mitt heliga hjärta, så att jag kan återupprätta er, för jag är ert enda hopp; då kommer ingen att säga dig: “gå inte ut på landsbygden, våga er inte på vägarna,” 3 för den osynliga fienden finns överallt där du går; Jag är med dig, otämjda generation, för jag är en Fader för er alla; ni är alla så kära och gynnade för Mig;

Jag hade skapat er, generation, för att spira som en vinstock, planterad i Min Himmelska Trädgårdar med gröna Blad, vatten ur livets floder; i var en gång stoltheten för Mina kungliga domstolar;

 

 Mina Kungliga Domstolar; du var inte tänkt att förtorkas, men i er dårskap valde du att vända er från Mitt ljus, ert livs källa; er stjälk skrumpnade, blad vissnade, lossnade och sprids för vinden; det hopp som kom från mig störta var borta, det som utmärkte er från det förflutna; ni trampades ned av foten, vinrankan som jag vårdade och uppfödde en gång, blev lagt under dödsskuggan; vem var det ni avvisade i ert dårskap? Härrör  du inte själv av synd? lyft upp dina ögon och se runt omkring, förödelse och förstörelse omger dig, du bor på kyrkogården som är till för de döda, det är vad du har dragit på dig, generation för att ha förnekat mig alla dessa år;

lyft upp din blick  och se på Mitt heliga ansikte, och vid denna syn kommer du att bli strålande, ditt hjärta bankar för fullt, medan Min Helige Ande kommer att strömma över till er från Min himmelska tron, återupprätta dig och etablera dig ännu en gång i Min Himmelska trädgårdar; era ringlad stigar kommer ur det förflutna; er rena händer, blir vita som snö, 4 din integritet så bred som ett hav; många av er kommer att komma till Mitt ljus; så säg inte, generation: “Guds medkänsla är begränsad” eller “mina synder är för många och stora för att bli förlåtna.” hör Mig: ångra dig, kalla på Mitt namn och ge upp er synder, låt din omvändelse blir sann, låt det vara som en tilltalande doft att nå Min Fader i himlen, och Min Fader  och Jag kommer att förlåta dig och återställa er; kröna mig med kransar av kärlek; allt jag behöver är kärlek;

be Vassula så att du inte får frestas, låt din kung få glädjas i dig … ge Mig din Gud att din ära; hylla på alla sätt glädje över Mitt heliga namn

Fotnoter
1 På grund av pandemin lider många människor, antingen förlorar livet eller förlorar sina jobb.

2 Bota till COVID-19.

3 Jr 6: 25.” Gå inte ut på öppna fältet, vandra inte längs vägarna, där härskar fiendens svärd– skräck från alla håll!

4 Jag förstod det här uttrycket som: renat från synd.

 

 

Det här inlägget postades i epidemi, Jesus Kristus., Vassula, Visdom. Bokmärk permalänken.