ROMERSKA-KATOLSKA KYRKAN HAR GRANSKAT DE PROFETISKA BUDSKAPEN TRUE LIFE IN GOD OCH GODKÄNNER DEM

Modern tids uppenbarelser är fortsättningen av på profetian genom den helige Ande. Men hårt motstånd har gällt. Många undrar. Var står kyrkan? Men också att nya grupper återvänder nu till tro. Budskapen talar på ett personligt och kärleksfullt sätt och klarlägger Bibelns skrifter.

Allt började 1985 med “True Life in God Gud” – Guds eget verk En lång resa med mycket motstånd att Gud och även att Maria talar i denna tid. Medjugorje pågår sedan 1981 som är en fortsättning på Fatima från 1917

Många kyrkor och präster har förkastat budskapen. Vassula har rest världen runt 30 år med Guds beskydd till olika kyrkor och församlingar och mött österns andliga ledare i i interreligiösa samtal.

Förutsägelser har besannats. Även COvid-19 förutsågs skulle komma likt “en brännande eld”. Kristus ber att vi återvänder innan den tiden når sitt slut. Många himlatecken förvarnar tidens angelägenhet

Kyrkans återförening är den stora frågan att återuppstå som den Första kyrkan Kristus instiftad och bli till en hjord.

Utan Påskens återförening mellan öst och väst kan kyrkans enhet inte realiseras. Olika kalendrar har gällt i nära 500 år. Ett germensamt beslut skulle öppna dörren till enhet Kristus har gett ett löfte om kyrkans ledare fattar ett gemensamt beslut. Det är inte nödvändigt med det rätta datumet.

Den 13 maj 2017, 100 år efter Fatima, kungjordes i “True Life in God”  den Katolska kyrkans ståndpunkt om den profetiska uppenbarelsen.

Det skulle vara värdefullt  att det blir mer allmänt känt. Det finns dem som rädds att bli förnekad i sin tro

The TLIG prophetic revelations enjoy the Magisterium’s Imprimatur and Nihil Obstat 

On November 28, 2005 His Excellency Bishop Felix Toppo, S.J., D.D., granted the Nihil Obstat to the TLIG writings. On November 28, 2005 His Excellency Archbishop Ramon C. Arguelles, STL, DD, granted the Imprimatur to the TLIG revelations.

Moreover on November 24, 2005 Bishop Felix Toppo penned the following letter that accompanied the Magisterial Nihil Obstat underscoring the supernatural nature of the TLIG revelations:

“I have read all the TRUE LIFE IN GOD books and meditated on their contents. I truly believe that the books contain the Divine Dialogue of the Holy Trinity, Our Lady and the Angels with humankind through Vassula Rydén. I have not found anything objectionable and anything contrary to the Church’s authentic authority on faith and morals. Reading these books and meditating on the contents are spiritually beneficial to all. I recommend these books to every Christian.”

On September 30, 2004 Archbishop of Lipa Ramon C. Arguelles, STL, DD, who granted to the TLIG prophetic revelations the Magisterium’s Imprimatur, wrote the following letter further attesting to the supernatural nature of the TLIG prophetic revelations.

Att detta blir allmänt känt skulle klarlägga för dem som lever under tvivel. 

SE MER:

https://ww3.tlig.org/en/testimonies/imprimatur-and-nihil-obstat-official-ecclesiastic-seals-of-approval/

Det här inlägget postades i Framtid, Jesus Kristus., Påsken, Profetior, SLiG, Vassula. Bokmärk permalänken.