SOLMIRAKLET I FATIMA 1917 UPPREPAS I VÄRLDEN

Denna tilldragelse sker i Medjugorje som är en fortsättning på Fatimas solmirakel från den 13 okt 1917. Tre herderbarn hade uppmärksammat för deras framtidsförutsägelse som de hört från en kvinna som strålade i ljus. Hon kallade sig som Vår Fru av Rosenkransen.

I videon från Medjugorje kan vi se en skinande gestalt som strålar som solen. Det är hon som talar i Medjugorje som Gospa, Fredens drottning. Vi hör åskådare som sjunger  i hänförelse. När solen rör sig och flammar skriker  människor som om solen skulle sluka jorden..

Fler övernaturlig händelser sker, som pilgrimer vittnar om.

Hundratusentals har sett efter 1917 solens miraklet genom Den välsignade Maria. Vi hör människor sjunger, ropar eller ropar.

ANDRA SOLMIRAKLER

FILIPPENERNA

Över 10 000 hängivna personer bevittnade i staden El Salvador, Filippinerna närt det oförklarliga solfenomenet kom – verkligen en gudomlig och övernaturlig manifestation som inträffade under Feast Day of the Divine Mercy (Barmhärtighetens söndag).

Molnen sprack upp, och bakom bergen kom solen ut som en ogenomskinlig skiva på himlen. Solen dansade, ändrade färger, snurrade som ett kugghjul och gjorde en mest sensationell demonstration.

Många mirakulösa omvandlingar och helande hände – viktigast av allt, läkandet av det mänskliga hjärtat.

PORTUGAL

i Fatima, Portugal närvarade uppskattningsvis 70 000 människor.

Natten till den 13 okt hade en kraftig storm rasat genom Europa. Marken var blöt och lerig och alla var dränkta. De tre unga visionärerna beskrev en vacker dam “mer lysande än solen.” Hon hade gett viktiga budskap från Gud

Hon hade angivet när miraklet skulle sker så människor skulle förstå att de talade sant. Människor var genomblöta och var på väg att ge upp,de började solens mirakel. Här är en redogörelse för vad som hände:

När den välsignade Modern öppnade hon sina händer, sträckte sig ljusstrålar i riktning mot solen. Gradvis blev solen blek, verkade som en silverskiva där alla kunde se direkt utan att skydda ögonen.

Strålar med mångfärgat ljus sköt ut från solen i alla riktningar … Då började solen snurra galet på sin axel och verkade som ett jättelikt eldhjul. Solen började dansa vilt. Plötsligt verkade solen som skulle riva loss från sin bana. Den skakade och kom närmare och närmare jorden och såg ut som om det skulle sjunka till jorden.

Folket var livrädd och skrek i ånger och vädjan om barmhärtighet.

Många trodde att det var världens slut. Då, precis som plötsligt, slutade solen att sjunka ner, och i samma virvlande rörelse började den klättra uppåt tills den återupptog sin plats på himlen. De regnblöta kläderna från 50 000 till 70 000 människor var omedelbart torra. Detta var en händelse som rapporterades av flera tidningar på dagen.

Många kom dit för de trodde men också de som såg det som en stor bluff. Frimurare var där för att sabla ned allt. Tidningar skrev om det.

Det här inlägget postades i Fatima, Kyrkan, Maria, Medjugoreje, Medvetande, Mirakler. Bokmärk permalänken.