FIKONTRÄDET BETYDELSE I EVANGELIET

Lär er en liknelse från fikonträdet står det i Matteus 24:32-33: När kvisten blir mjuk och löven börjar spricka ut, då vet ni att sommaren snart är här

På samma sätt kan ni veta att han är nära, utanför dörren, när ni ser allt detta händaIngen känner till dagen eller timmen, inte ens änglarna i himlen, eller ens Sonen. Bara Fadern vet det.


I budskapet True Life in God till oss den den 9 mars 1993 säger Jesus:. 

Jag ger dig Min Frid;

Jag är nära, alldeles vid era portar, Mina älskade! tänk på Min liknelse om fikonträdet: så snart kvisten blir mjuk och bladen spricker ut, vet ni att sommaren är nära; så är det för er när ni ser allt detta hända: vet att Jag är nära, vid era portar; men dagen och stunden känner ingen, inte heller himmelens änglar, inte ens Sonen, ingen utom Fadern; 1

skapelse! hur har Jag inte längtat efter att samla er, som hönan samlar kycklingarna under sina vingar, och så många av er vägrar fortfarande! ni kan inte säga efteråt att Jag inte prövade alla vägar för att samla er alla i Mitt Heliga Hjärta och säga er att en större Kärlek än Min kommer ni inte att finna; men ni fortsätter att irra omkring i ödemarken på egen hand; Jag skall snart komma över er; Jag sänder er budbärare efter budbärare för att ropa ut nyheterna; håll er vakna!

Vassula Herre, jag är lycklig och full av glädje, maranatha!

var inte rädd; Jag lyssnar med stor omsorg till varje andetag du tar! i denna fastetid ber Jag dig: predika, Min duva, predika och profetera och bry dig inte om dem som anklagar dig, som granskar dig och dömer dig felaktigt; älska och var tålmodig; säg Mig, Mitt barn, kan ett ord eller en mening i den Heliga Skrift tas ut ur sitt sammanhang och analyseras?

 

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kristendom, Livet, Vassula. Bokmärk permalänken.