KINESISK VIROLOG SOM VERKAT I WUHAN HAR FUNNIT BEVIS PÅ ATT COVID-19 HAR UTVECKLATS AV ETT MILITÄRT KINESISKT LAB

Hittills har nästan fem miljoner människor smittats av viruset i Europa och över 220 000 människor har mist livet under pandemin. Varför sker detta????

A Chinese whistleblower virologist now in hiding in the United States has dismissed claims that the COVID-19 coronavirus came from a wet market and said that she had evidence it came from Chinese military labs.

Dr. Li-Meng Yan made the claims during an interview with ITV’s Loose Women program on Friday during which she said that human to human transmission already existed when she began investigating SARS-COV-2 in late December last year.

“That at first, China government was discovering the COVID-19 situation. The second thing is the whole situation is human to human transmission already exists. The third thing is SARS-COV-2 is a high mutant virus and it will become the outbreak soon if no control,” Dr. Li said.

“The fourth thing is the seafood market in Wuhan and all the intermediate hosts that are a smokescreen and final thing is this virus is not from nature. This is based on the China Military Institute to discover and owned some bad coronavirus … Based on that after some modification becomes a novel virus,” she added.

For all the latest headlines, follow our Google News channel online or via the app

Dr. Li said she had reported her findings to her supervisor, a World Health Organization (WHO) consultant earlier this year but was ignored. She was told to toe the line and remain silent or risk retribution from the Chinese government.

“Actually, I reported to my supervisor who is a WHO consultant but there is no response from WHO and from them because everyone warned me that don’t cross the red line and don’t … keep silent, if not, I will get this disappeared,” said the Chinese whistleblower, who used to work at the Hong Kong School of Public Health and was tasked with looking into a cluster of virus cases in late December.

The director of the Chinese National Health Commission has said denied claims of a coverup and said that there was no delay by the Chinese government in reporting and investigating the outbreak of the coronavirus.

Länk: https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/09/13/Coronavirus-China-virologist-says-COVID-19-man-made-wet-mark-claims-false

PM: Varför sker detta?????

KINESISKT SAMARBETE INGÅR MED FINANSIÄR FRÅN USA FINNS I  WUXI APP TEC

Tre finansjättar ingår i utvecklingen av en global läkemdelseindustri

  1. Bill & Melinda Gates Foundation.
  2. Clinton Foundation
  3. George Soros

 

Genom Gilead ingår i ett amerikansk och kinesiskt samarbete. För detta amerikanska initiativ grundade Bill Gates och Bill Clinton UNITAID.

USA:s privata aktörer samverkar således med Kina men politiskt är de vsrandras motståndare Det kinesiska företaget ägs även det av George Soros.

THE GLOBAL 2000 REPORT TO THE PRESIDENT

The Global 2000 Report to the President was a 1980 report commissioned by President Jimmy Carter. It warned that world population growth would have dramatic consequences by the year 2000 if no changes in public policy were made. Gerald O. Barney was the study director.

Document Global 2000 Report: https://www.jec.senate.gov/reports/96th%20Congress/The%20Global%202000%20Report%20(998).pdf

DIGITAL IDENTITET FÖR ALLA

Världsledare sägs visar sig har ett överväldigande engagemang för rättvis immunisering och global hälsosäkerhet inför COVID-19-pandemin.

Ett digital ID skulle då tillgång till viktiga sociala tjänster och gör det möjligt för medborgare garantera sig sin  rättigheter som medborgare och så även delta i den moderna ekonomin.

Samtidigt pågår ingår introduktion till 5G-nätet. Individen kan så övervakas som det redan sker i Kina. Strävan är att alla världens medborgare vaccineras.

DEN NYA VÄRDSORDNINGEN

En världsplan har gället i sekler en en exklusiv och revolutionär grupp.

Världen och framtiden har styrts genom konflikter och inte för att lösa dem. Detta har gett eliten rikedom och makt. Totalitära makter har väckts till liv för att sedan bekämpas med allianser. Så har världskrig gällt

Terrorismen idag är frampiskad för att motivera världens polisära kontroll. Målen är polisiära och socialt nedbrytning av en generell välfärd och för elitens välfärd.

Här finns avsikten av förstörelse av alla nationell identitet och nationell stolthet. En avsikt är även att fördärva och avlägsna all religion, och framför allt, den kristna religionen och ersätta dem med en världsideologi .

De tänker sig en framtid med 10 riken för en världsunion. Världen skall då styras av en världsregering. De vill omforma  och underordna människosläktet det ekonomiska systemet.

Med hjälp av krig, svält, sjukdomar och farsoter som HIV-virus, Ebola och COVID-19 reduceras befolkningsmängden . Varning är är vaccinet försvagar såväl mänsklighet och immunitet.

De företräder allt det som är motsatsen till den verkliga och sanna kristna utvecklingen av frihet, fred, enhet och kärlek.

PROFETIAN I UPPENBARELSEBOKEN 17:10

“… Fem har fallit, en finns nu, och en har inte kommit än, och när han kommer skall han stanna bara en kort tid.
 
Och odjuret som var och inte mer är, han är den åttonde och ändå en av de sju, och han går mot sin undergång.
 
Och de tio hornen som du såg är tio kungar som ännu inte har fått sina riken men får kungamakt för en timme tillsammans med odjuret.
 
De har en och samma avsikt och lämnar sin kraft och makt åt odjuret

Det här inlägget postades i Bank och finans, Bibeln, Bill GateS, Ebola, epidemi, EU, extremism, fascism, Fattigdom, Finanskapitalism, Finansmakten, Flykt, Forskning, Framtid, Fred, Globalisering, Hälsa, Hedendom, Informationskriget, Internationalism, Jesus Kristus., Jorden, Klimatförändring, Konspiration, Kontrollsamhället, Krig, Kristendom, Kyrkan, Livet, Makt, Människan, Materialism, NVO, Ny tid, Okategoriserade, Pengar, Postdemokrati, religion, Robotisering, Terrorism, Tyranni, Uppenbarelseboken, Värderingar. Bokmärk permalänken.