Jesus genom Vassula Rydén 1989: Vår rebelliska tid.

TLIG DEN 20 FEBR 1989.

′′ du lever i en rebellisk tid och det hade sagts, att under dina dagar, ′′ kommer dessa människor att förakta religion, och kommer att göra narr av löftet;

dessa människor, härdade i hjärtat kommer att vägra höra ;” det är du lever de sista dagarna innan Reningsdagen; var medveten, dag och natt, sluta aldrig be; jag berättar högtidligt att Reningens dagar finns till hands; jag älskar er alla med en evig kärlek och på grund av denna oändliga kärlek jag älskar er alla gå ner i flera delar av denna jord för att varna dig; missförstå mig inte, ta dessa varningar som hot; jag är helig och jag önskar dig som är moded till Min bild, att leva Heligt; jag har sedan början av tiderna, uppfostrat upp helgon och profeter, för att påminna om att jag är helig; jag har förberett er alla för denna Dag, denna Dag av min rening, där Min Eldens ande kommer att vara på dig och rengöra all ondska; Det kommer att rengöra allt som är ohelig; var beredd på denna Dag och hör mitt gråt, hör min vädjan ;”

https://ww3.tlig.org/en/messages/379/

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kristendom, Kyrkan, SLiG, Vassula. Bokmärk permalänken.