DEN OBEFLÄCKADE AVELSENS HÖGTID DEN 8 DEC – FASTA OCH BÖN

DEN OBEFLÄCKADE AVELSENS HÖGTID DEN 8 DEC – FASTA OCH BÖN

(Ett brev från Vassula, med stark vädjan om fasta och bön.

Vi vet alla utifrån vad Jesus sa i sina budskap att vi går igenom en mörk period, på grund av världens synder. Ännu har många inte förstått att omvändelse kommer att göra slut på denna ondska. De har fortfarande inte vänt sig till Gud för att få hjälp eller slutit fred med honom.

Jesus har varnat oss många år för denna pandemi, och hur Kyrkan skulle gå genom stora prövningar genom att Hans Hus stängs för de troende att gå in, och för att förbjuda dem att ta emot den Heliga Nattvarden, precis som en kommunistisk regim. Han kunde inte ha varit tydligare. Den ”osynliga” fienden är pandemin, men bakom den masken är den onde.

Vi har lärt oss att böner och fasta kan bekämpa den onde, även om vi känner att vi är lika små som David som var tvungen att möta Goliat, lyckades David bli av med Goliat eftersom han litade på Guds kraft. Gud var med honom, och därför behöver inte heller vi vara rädda.

Jag rekommenderar därför starkt att vi alla försöker mer:
• genom att fasta 3 dagar på bröd och vatten, med början den 5 december och slutar den 7 december – dagen innan den Obefläckade Avlelsens högtid.
• be de tre böner som Jesus hade rekommenderat, med början den 5 december som är:
(a) Novena till det heliga hjärtat, (med intentionen: att rädda sitt folk från all skada och visa Hans rättvisa genom att störta alla korrupta makthavare.) Novenan bör vara klar den 13 december.
(b) St. Bernards memorare, – om beskydd från Maria.
(c) S:t Mikaels bön
(d) Den heliga Rosenkransen
Låt oss alla lita på Guds kraft och vår Välsignade Moders beskydd.

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kyrkan, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.