JUNGFRU MARIAS BUDSKAP I MEDJUGORJE DEN 25 DECEMBER 2020

Jungfru Maria den 25 december 2020 i Medjugorje

Budskapet  till Marija: “Kära barn! Jag bär fram till er lilla Jesus som ger er frid, honom som är i det förflutna, nuet och framtiden för er existens.


Små barn, tillåt inte att er tro och hoppas på en bättre framtid att bli släckr, för ni är utvalda att vara vittnen till hopp i alla situationer.

Det är därför jag är här med Jesus så att han kan välsigna er med sin frid. Tack för att ni svarat på mitt kallelse.

Medjugorje den 25 december 2020

Det årligt budskapet till Jakov Vid den sista dagliga uppenbarelsen för Jakov Colo den 12 september 1998 berättade Vår Fru att han hädanefter skulle ha en uppenbarelse om året, varje 25 december, på juldagen. Så blev det även i år.

Genom Jakov gav Our Lady följande meddelande:

Kära barn, även idag är Jesus här bredvid dig, även när du tror att du är ensam och att ljuset inte finns i ditt liv.

Han är här och har aldrig lämnat dig eller distanserat sig från dig. Ljuset från hans födelse lyser upp denna värld och ditt liv.

Hans hjärta är alltid öppet mot dig, för att ta emot all din smärta, varje prövning, rädsla och behov.

Hans armar sträcker sig mot dig, att han som far kan omfamna dig och berätta för dig hur viktig du är för honom, hur mycket han älskar dig och bryr sig om sina barn.

Barn, är ditt hjärta öppet mot Jesus?

Har du helt överlämnat ditt liv i Hans händer? Har du accepterat Jesus som din Far, till vilken du alltid kan vända dig och i honom hitta tröst och allt du behöver för att leva sann tro?

Det är därför, mina barn, överlämnar er hjärtan till Jesus och tillåter Honom att börja styra dina liv, för bara på detta sätt kommer du att acceptera nuet och kunna möta värld där du bor idag.

Med Jesus försvinner varje rädsla, lidande och smärta, för ditt hjärta accepterar Hans vilja och allt som kommer in i ditt liv.

Jesus kommer att ge dig tron ​​att acceptera allt och ingenting kommer att distansera dig från Honom – för han håller dig fast vid handen och tillåter dig inte att distansera och förlora er själva i svåra stunder – för Han har blivit Herren över er liv.

Jag välsignar dig med min moders välsignelse. ”

Alla Our Lady’s
Källa: https://www.medjugorje.org/messagesall.htm

Det här inlägget postades i Människan, Maria, Medjugoreje. Bokmärk permalänken.