GLOBAL KALLELSE OCH BÖN: ALL JEWS AS ONE IN MESSAIH

GLOBAL VÄDJAN GENOM BÖN SÖNDAGEN DEN 21 FEBR KL 18 FÖR DET JUDISKA FOLKETS ENHET MED MESSIAS

Från hela världen har våra judiska bröder och systrar har kallats för att vädja om Messias ankomst.

Den 21 februari 2021 kommer en judisk organisation med namnet ”Alla judar som en” att inleda en bönhändelse, som är en inbjudan riktad till alla judar runt om i världen att be tillsammans för fred genom Messias ankomst. Alla kommer att bli ombedd att läsa samma bön (18h, GMT)

ALL JEWS AS ONE:

Denna unika händelse i judisk historia har drivits av motiverade judiska människor med hjälp och välsignelser från rabbiner runt om i världen av alla anslutningar (Ashkenazim, Sephardim, Chassidim …) med en stark önskan att alla judar ska bli förenade i samma ögonblick, uppmärksammat eller inte, oavsett tro, anknytning, ålder, nationalitet för att avsluta allt lidande och välkomna uppenbarelsen av Hashems (G-d) namn.

Med välsignelser från den stora tsaddikimrabben Chaim Kaniewsky, Rav Shalom Arush, Admurrabb David Pinto, rabbin Sholom Lipskar, rabbin Lazer Brody, rabbin Yossef Haim Sitruk zkall osv.

 

Detta initiativ kommer att äga rum fem dagar före den judiska festdagen i Purim som firar judarnas mirakulösa frälsning i det tidigare persiska riket under kung Ahasverus.

Berättelsen, som berättades om Esterboken, berättar hur den agagitiska Haman, en viktig domstolstjänsteman, försökte men inte lyckades utrota den judiska befolkningen.

Det judiska folket, som har upplevt många förföljelser genom århundradena, ber ofta för fred och försvinnandet av alla former av totalitarism. De vet också att den enda som kan ge den sanna freden som aldrig kommer att passera är Messias.

 

Med välsignelser från den stora tsaddikimrabben Chaim Kaniewsky, Rav Shalom Arush, Admurrabb David Pinto, rabbin Sholom Lipskar, rabbin Lazer Brody, rabbin Yossef Haim Sitruk zkall osv.

Från hela världen har våra judiska bröder och systrar har kallats för att vädja om Messias ankomst.

 

”Datumet de valde är den 21 februari kl. (GMT) (kontrollera din tidszon) att de över hela världen kommer att be enhälligt och be om att han ska komma – ber Gud att äntligen sända dem “Messias” som kommer för att läka världen och skapa fred.

Vi som kristna vet och tror att Jesus Kristus som kommer är Messias. Men Jesus hade flera gånger meddelat om sin återkomst i ”True Life in God”-budskapen och att det är nära förestående.

 

Så jag föreslår att vi på söndagen den 21 februari går helhjärtat och förenar oss med våra judiska bröder och systrar som kommer att vara i bön, som kommer att bönfalla Gud att sända Messias, medan vi som kristna skulle be Jesus återvända till att komma i sin härlighet, hans Parousia (jfr Upp 22:17, 20). Blir då inte Jesus berörd av detta?”

 

Titta snälla den här videon:

In Christ,

Vassula

 

BÖN AV DE KRISTNA

Be först Herrens bön:

Vår Fader som är i himlen etc.

sedan:

Herre, Gud och universums mästare,

Vi som alla är dina barn, förenade runt om i världen,

i detta ögonblick ropar vi till dig,

Vänligen acceptera vår bön med nåd och vänlighet,

Vi tackar dig uppriktigt för alla dina dagliga välsignelser,

Vi tackar dig för att du har kommit för att lösa in oss på ditt kors,

och förlåt oss våra överträdelser;

Vi ber dig nu att återvända till oss i din barmhärtighet

lyfta oss från detta långa lidande och

föra fred till världen, läka den;

Vi önskar att du uppenbarar i din återkomst,

Ditt heliga namn till alla dem som ännu inte känner dig,

Må ditt rike komma!

… Maranatha

Det här inlägget postades i Enhet, Jesus Kristus.. Bokmärk permalänken.