Varför vara sjuk när det går att arbeta? Sjukdom är en illusion enligt M

Risken är alltså stor att sjukförsäkringen blir en helt och hållet behovsprövad försäkring, en sorts socialbidrag för sjukskrivna.  Regeringen har inte i grunden tänkt om. Anders Borg och Fredrik Reinfeldt tror fortfarande att hårdare krav på sjuka och arbetslösa gör folk anställda och friska, säger AB 5/4

Vi behöver tala om Moderaterna vid deras rätta namn. De nya anarkisterna. De som hjälper till att sänka trösklarna att få människor att förlora de mänskliga rättigheterna.

Vägen till individualismens anarkism. Samhällsansvaret övervältras på individen. M kommer säkert att finna någon finurliga metoder att sjukdom är bara en illusion. En begränsning i tanken. Här behövs coacher.

 

Sängliggande kunde kanske vara en hurtig säljoperatör för nya rakdon eller fräna underkläder. Nya bemanningsföretag kan bildasas i en ny nisch: “Sjuk & Sälj”.

De sjuka och arbetslösa hungrar inte tillräckligt mycket för ett arbete, som inte existerar, då den människoälskande regeringen inte förstår att investering i inhemsk utveckling är grunden till utveckling och arbete.

Ändå är Moderaterna besvikna på att inte kunna genomföra fler obekväma reformer. Det säger Alliansen som vill gå till höger där marknadens anarkism hägrar. Att vi överlämnar frihet och självständighet till det privatägda och då gärna till de goa internationella privatjättarna, så att vi kan fylla deras börsar.

Dessa till vänster har ju en annan syn på samhälle och människor. De förstår inte. De anser ju människan är målet och orsaken till att samhället existerar. Så dumt.

De vet inte att allt börjar i en plånbok. De rika låter “manna” regnar från himlen på dem därner. Så intelligenta är de på högern.

Vi hör Carl Bildt utrycka sig vidunderligt om mänskliga rättigheter, vapenförsäljning och vår utrikespolitik:.

”Hade läget för mänskliga rättigheter varit bättre för att de köpte franska i stället”, frågar han retoriskt.

Så kan man tänka om man är på den högra halvan. Allt är tvärtom .Tänker vi baklänges, finner vi den högra skaran.

Det här inlägget postades i Allianspoltik, Arbete, Försäkringskassan, Liberalism, Sjukskrivningar, Solidaritet, Välfärd, Värderingar, Vinst. Bokmärk permalänken.