Kulturkriget mot julen och pepparkaksrasim

Mångkulturell Lucia med rappare, slopade avslutningar i kyrkan och rasistiska pepparkaksgubbar. Pepparkaksdeg tillhör tydligen rasimens domäner. I en klass på Kanalskolan i Laxå valde de själva bort pepparkakssången.

 Vid denna tid på året går liberalideologerna på högvarv – bort med traditioner som inger gemenskap och trygghet och in med diverse flummerier som orsakar splittring.

Det neutala ska gälla. Vi ska också vara könsneutrala. Vi ska varken det ena eller det andra. Det visade sig kvar blir pronomenet hen som alternativ till  han eller hon.

Individuella robotar som ska tjäna marknaden och vara ständigt produktiva, som levererar och är mallade i högerkostymen. Familjen är i vägen. 45 % är ensamhushåll. Barn i framtiden kan köpas på Baby Farms i Indien, där unga och fattiga kvinnor hämtas från landsbygden. Då kan karriären hållas i gång.

Varför vill man utplåna innehållet? Det lögnen hatar allra mest är sanningen. Så vi borde undra vad är det som pågår? Allt blandas till höger och vänster. Vad är sanning och vad är propaganda. Politik i åsikter utan värdegrund.

En ny gud reses upp på en tron som allsmäktig att leda oss. Liberterianern ropar på Marknaden. Den ska råda över nationer och folken. En död kung.

Det här inlägget postades i Informationskriget, Liberalism, Nyliberalism. Bokmärk permalänken.