CARL BILDT SKA UTREDA INTERNETS FRAMTID!!!

IT-bildtCarl Bildt ska leda den internationella kommissionen Global Commission on Internet Governance. Det är i kölvattnet av visselblåsaren Edward Snowdens avslöjanden om NSA:s massövervakning som de två oberoende tankesmedjorna Centre for International Governance Innovation, CIGI, och Chatham house lanserar projektet.

Ett projekt som alltså ska undersöka hur internet bör regleras i framtiden.

Meddelades den 22 jan  2014 vid World Economic Forum i Davos-Klosters. Den globala kommissionen är en tvåårig satsning som kommer att ge en heltäckande ställning för den framtiden intressenterna av Internet.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5764005

FRIMURARE VILL ORGANISERA VÄRLDSSAMFUNDET. 

Chatham House har sitt ursprung i Round Table Group, som skapade de mäktiga organisationerna Royal Institute of International Affairs (RIIA) eller Chatham House (1919), Council on Foreign Relations CFR (1921), Bilderbergruppen (1954), Club of Rome (1968) och Trilaterala kommissionen (1973).

bildt-ahlinRound Table Group bildades 1891 av frimurare som Cecil Rhodes (1853-1902), journalisten William Stead (1854-1925), lord Escher (1852 -1930). De viktigaste medlemmarna var dock bankiren lord Rothschild och politikern lord Milner. Allt har också kallats Milnergruppen. De kallar sig i offentligheten för filantroper som betyder “människoälskare”.

Carl Bildt (M) och Urban Ahlin (S) deltar i flera grupper för att etablera nya världssamfundet
Se http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15647530.ab

Centret för internationellt Governance Innovation (CIGI) är en oberoende, opartisk tankesmedja inriktad på global styrning, Bakom finns Förenta nationerna (FN) som vill mäta global utveckling i det offentliga livet.

Svaret för en global styrning som gäller summan av lagar, normer, politik och institutioner att utgöra basen för att medla relationerna mellan medborgare, samhälle, marknad och offentliga myndigheter. En styrning för en ny världsordning och totalmarknad..

 Allt är strukturerat i fem internationella program för global styrning när en global regering inte ännu finns.

  • global ekonomi
  • global säkerhet
  • internationella lagar
  • miljö och energi i en global utveckling
  • forskningsprojekt som ska speglar dagens bästa allmänna intressen (bakom finns multilaterala marknadskrafter)

     

Cigi utser tidigare medlem av IMF:s styrelse som Senior Fellow

Cigi utser Ms Xafa som var tidigare en medlem av IMF:s styrelse och blir nu Senior Fellow. IMF banade väg för EU:s sociala och ekonomiska åtstramningsprogram.

Från 1991 till 1993 var Ms Xafa den främsta ekonomiska rådgivare till Greklands premiärminister Konstantinos Mitsotakis när krisens fördjupades. Hon har publicerat flera artiklar och uppsatser om internationella ekonomiska och finansiella frågor, med IMF, ledande ekonomer och politiska tidskrifter. Vid Cigi kommer Ms Xafa att forska och fokusera på statsskuldskriser och dra lärdom av omstruktureringen av den grekiska skulden. 

http://www.cigionline.org/articles/2014/01/cigi-appoints-former-member-of-international-monetary-fund%E2%80%99s-executive-board-senior

 

PS: Dessa tankesmedjor finns men allt har förnekats under långa tider. Hela Europas utveckling och utvecklingen i USA har burit detta. Det finns en lögn som är så stor att det blir ofattbart. Det finns en sanning som är stor att även den förnekas.

Det här inlägget postades i Carl Bildt, FN, Informationskriget, NVO, Tankesmedjor, Trilaterala Kommisionen. Bokmärk permalänken.