500 EBOLASMITTADE PATIENTER BLIR BÄTTRE MED NANO SILVER

Sierra-Leone-Alpha-Kanu-On-Ebola

Informationsministern  Alpha Kanu i Sierra Leone gick i oktober 2014 ut offentligt och konfirmerade att 500 ebolasmittade patienter har blivit bättre efter att de behandlats med kolloidalt silver.

  • Ministern  Alpha Kanu  kungjorde  att Nano Silver på 10 PPM använts på  Ebola patienter: Det finns ingen sjukdom som har inte ett botemedel. Om du säger att denna patienten inte blir bättre,  då är en lögn eftersom 500 personer har blivit mår bättre. Vi  har redan tillgång till sjuksängar och medicinerna.

  • Sheikh Massally står i kontakt med  Imamin Atlanta, USA, som har sänt detta näringspreparat Nano Silver. Detta fungerar; och vi ser människor tillfrisknar.

  • När Ebola behandlingen nu fungerar enligt officiella källor i Sierra Leone, varför är då ett sådant motstånd till detta?

  • Det är ju  “en fråga om val, som vilar på patienterna eller deras familjer

USA:s myndighet “Food and Drug Administration”, FDA, utfärdade tidigare varningar för att stoppa behandlingen. Dessa produkter kan inte bedömas som vara verksamma, är deras ståndpunkt

http://www.inquisitr.com/1545317/ebola-treatment-is-working-according-to-official-in-sierra-leone-so-why-such-opposition/

NHF

 

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN ERKÄNNER ATT KOLLOIDALT SILVER FUNGERAR PÅ DE FLESTA VIRUS

Den 14 oktober skrev NHF Sweden och Föreningen SARA ett brev till flera myndigheter som har ett ansvar beträffande Ebola. Det var inför den hjälpsatsstyrka som Sverige skulle skicka ner till Monrovia i Liberia som vi föreslog kollodialt silver som, om inte direkt behandling, så i alla fall som rening av dricksvattnet för att förhindra sekundära infektioner som kan vara ytterst ödesdigera för allvarligt sjuka eller döende människor.

http://www.thenhf.se/folkhalsomyndigheten-erkanner-att-kolloidalt-silver-fungerar-pa-de-flesta-virus/

MEDIADREVmediedrev-mot-kolloidalt-silver-2014-330px

Helsingsborgs Dagblad (HD), Sydsvenska och DN har gått till hårt angrepp att allt om KS är en bluff, overksamt, giftigt och personliga kränkningar av Anders Sultan,  HD pekar ut honom som en brottsling

http://www.ion-silver.com/hdd.htm

Spekulativa fraser används såsom ”kan orsaka skada” eller ”kan visa sig vara giftiga”, eftersom de inte har något verkligt bevis att silver i konsumentprodukter orsakar skada eller toxicitet under verkliga förhållanden.

Svenska miljöministern, Lena Ek, har efterlyst ett förbud mot användning av antimikrobiellt silver i alla konsumentprodukter.
 
Många privatpersoner som har använt sig av KS vid sjukdom, infektioner mm har personligen dementerat påståenden i tidning. Flera hundra fall finns om hur KS har gällt.

HD stäms för förtal.  HD har fått tillgång till material internationella resultat som en dementi.

Grunden till de uttalanden som media och myndigheter gjort de senaste åren, ligger i det faktum att kolloidalt silver är så potent och användbart att det ofta inkräktar på områden där man i normala fall hittar olika patenterade läkemedel.

Kolloidalt silver har nämligen en bred verkan på svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter av typen amöbor och protozoer.

I själva verket är det en globalt samordnad kampanj som sträcker sig från Europa till Australien – och vidare till Nordamerika.

Big Pharma arbetar nu genom de radikala anti-silver-miljöaktivisterna för att söka få bort världens säkraste och mest naturliga metod för att förhindra spridning av smittsamma mikroorganismer. Stora vinster står spel om alternativ finns.

NANO SILVER

Silver har länge värderats som en ädelmetall och har använts 1000-tas år i mynt, smycken, bestick, prydnadsföremål och nu i solpaneler och som en investering i form av mynt och ädelmetaller. I västern la man en gång ned en silverdollar i kärlet för att hålla vattnet rent.

Skulle nu silversmycken och silversked i munnen plötsligt vara farliga?? Blir en paradoxala frågor.

Elektrolytiskt upplöst silver har använts som ett desinfektionsmedel av vatten, exempelvis dricksvattenförsörjningen i den ryska ”Mir orbital station” och internationella rymdstationen 

Av denna anledning är vattentankar på fartyg och flygplan ofta “försilvrade”. Det finns redan miljontals ton av mineralet silver i världens vattendrag som finns där helt naturligt, utan hjälp från människan.

Naturligtvis har det aldrig upptäckts någon antydan om skador på miljön. Det är naturligt med silver i alla dess former i naturen, och så har det varit så länge människan funnits på jorden.

Elektrokolloidalt silver innehåller inte någon syra, utan tillverkas med hjälp av en elektrisk process av positivt laddade silverjoner.

Elektrolytiskt upplöst silver har använts som ett desinfektionsmedel av vatten, exempelvis dricksvattenförsörjningen i den ryska ”Mir orbital station” och internationella rymdstationen.

De positiv laddade Ag+ dras likt en magnet till de oftast negativt laddade patogena bakterierna. Väl i kontakt med bakterien demoleras dcellvägar, DNA-syntesen och skapar en elektrisk oreda så att bakterien slutar att fungera.

I denna jonform silver är aktiv som ett antimikrobiellt medel.

För högre livsformer finns ingen negativ effekt. Doserna är så även mycket små.

Malariaparasiten plasmodium är ett bra exempel på en encellig parasit som kolloidalt silver effektivt eliminerar. Produkten börjar i allt större utsträckning användas i Afrika och ger snabba resultat på bland annat malaria. Kolloidalt silver är med andra ord ett stort hot mot de produkter som läkemedelsindustrin marknadsför och därför försöker man med alla medel få bort kolloidalt silver från marknaden.

Källor

http://newsvoice.se/2012/06/12/kolloidalt-silver-ett-kraftfullt-och-naturligt-antibiotika-utsatts-for-internationell-forbudskampanj/

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1448

http://www.ion-silver.com/allt.om.silver.html

Det här inlägget postades i Censur, Ebola, Effektivitet, epidemi, Informationskriget, Ledarskap, Makt, Människan, monopol, Pengar, Privatisering, Självständighet, Skapa pengar, Tankesmedjor, Välfärd, Vinsttak. Bokmärk permalänken.