KRIGET MOT STRATOSFÄREN OCH GLOBAL UPPVÄRMNING.

chemtrails-01

USA-RÅDGIVARE GER RIKTNINGEN FÖR KEMISK GEOTEKNIK MOT GLOBAL UPPVÄRMNING

Hur leds världen? Hur tänker man? Kan forskare leda eller blir de galna? Dolda framtidslösningar finns bortom allmänheten till gagna för USA:s säkerhet. Allt som är emot deras intressen är fiender.

John Paul Holdren är rådgivare till president Barack Obama på vetenskapliga och tekniska frågor och chef för Vita huset Office of Science and Technology Policy sedan 2009.

Han har fört fram kemisk meteorologi och en genom teknisk kamp för att styra klimatet på jorden. Tekniken kallas geoengineering och låter som science fiction. På konstgjord väg ska vi reglera temperaturerna på jorden.

Är det hela syftet? Supertekniker utvecklas för att kontrollera världens framtid och ekonomi för en nations egen säkerhet och räddning? Är väderförändringar och naturkatastroferna i världen verkligen naturliga??? Att förändra genom kaos har ingått i världspolitiken med världsbyggare.

geokemi

zFacts-CO2-TempDet moderna industrisamhället har satt sina spår. Med ökade växthusgaser stiger jordens temperatur. Det visar mätningar.

Konstgjorda vulkaner. När vulkaner släpper ut partiklar kyler de ner klimatet, säger Henning Rodhe, professor i kemisk meteorologi vid Stockholms universitet.

Enorma speglar i rymden ska minska värmen från solen.

Haven gödslas med järn för att öka upptagningen av koldioxid.

Partiklar sprutas ut i atmosfären för att reflektera bort solljuset.

Högfrekvent radiovågor för manipulering till tyfoner. Som vapenn

Amerikanska vetenskapsmän, arrangerat av NASA i november 2006. Här föreslog Lowell Wood att amerikanskt artilleri ska placeras vid Arktis. Därefter ska himlen bombarderas med miljoner ton partiklar som reflekterar solljuset och sänker temperaturen.

Forskarna John Latham och Stephen Salter presenterade sitt förslag: havsvatten ska vispas in i molnen för att de ska bli tjockare och reflektera solens värmande strålar. Mötet fortsatte i samma banbrytande anda. Sedan dess har även det brittiska parlamentet tittat närmare på möjligheterna med geoengineering.

Environmental Modification Techinques, ENMOD

Politiker, frivilligorganisationer, forskare och privata chefer som var närvarande vid Warsawa klimatträff (Warsaw Climate Summit) vägrar erkänna det väldokumenterade faktumet att klimatet kan manipuleras som ett resultat av miljömässiga modifikationstekniker.

ENMOD-tekniker finns inte bara, de är i full drift. Något som bekräftats av dokument från USA:s militär, är att tyfoner, tsunamis och jordbävningar kan orsakas genom användande av ENMOD. Frågan måste därför hanteras av klimatspecialister.

Vad vi föreslår är att man om man söker de bakomliggande orsakerna till extrema väderhändelser, inte kan bortse från klimatmanipulation i ekvationen.

Ironiskt nog, erkände man att ENMOD-tekniker fanns redan för 30 år sedan i Förenta Nationerna i en bindande konvention från 1977 om förbjudandet av militära och andra fientliga användanden av miljömodifieringstekniker (Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques).

Avsiktliga manipulationen av naturliga processer

Konventionen definierade ENMOD som ”teknik för att förändra – genom den avsiktliga manipulationen av naturliga processer – dynamiken, sammansättningen eller strukturen av Jorden, inklusive dess biosfär, litosfär, hydrosfär och atmosfär eller av yttre rymden.” Vad det rör sig om är ”den avsiktliga modifieringen eller manipulationen av den naturliga ekologin, så som klimat och väder samt Jordsystem”. Genom att ta bort ENMOD från debatten om klimatförändringarna gör UNFCC flagrant brott mot FN-konventionen från 1977.Möjligheten att manipulera klimatet och vädret som en del i den militära och underrättelsetjänstens agenda anses aldrig, trots att den är implicit erkänd, som relevant. Militära analytiker är stumma angående ämnet. Meteorologer undersöker inte frågan, och miljöaktivisterna är fastsurrade vid global uppvärmning och Kyoto-protokollet.

Det är också värt att notera att CBS-programmet This Morning bara två månader före den Filippinska tyfonkatastrofen bekräftade att ENMOD fanns och användes, samtidigt som man avspänt nedgraderade deras signifikans och helt bortsåg från deras strategiska och militära användanden (se video nedan)

CIA:s inblandning i klimatförändringstekniker

I juli 2013 rapporterade MSN news att CIA var inblandade i finansieringen av ett projekt utlyst av den nationella vetenskapsakademin (National Academy of Sciences (NAS)) som fokuserade på geo-engineering och klimatmanipulation. Rapporten erkände inte bara dessa teknikers existens, den bekräftade att amerikansk underrättelsetjänst har varit rutinmässigt inblandat i frågan om klimatmanipulation:

CIA hjälper till med finansiering av forskningen eftersom NAS också planerar att utvärdera ”de nationella säkerhetsfrågor (som kan vara) relaterade till geoengineering-tekniker som används någonstans i världen” säger Kearney.

HAARP-programmet,

Under 1990-talet utvecklades HAARP-programmet, Programmet för högfrekvent aktiv auroral forskning (The High Frequecy Active Auroral Research Program), är baserat i Gokona, Alaska och har funnits sedan 1992. [Det stängdes 2013]. Det är en del av en ny generation av sofistikerade vapen utvecklat under det amerikanska programmet Strategic Defense Initiative (SDI). Det opereras av Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate och består av ett system av kraftfulla antenner som kan skapa ”kontrollerad lokal modifikation av jonosfären” [översta lagret av atmosfären]

I en TV-rapport från 1990 i CBS erkändes att HAARP hade förmågan att orsaka tyfoner, jordbävningar, översvämningar och torka.  Men även att påverka nervsystemet och psyket

”Riktad energi är en sådan kraftfull teknik att den kan användas för att värma upp jonosfären för att göra vädret till ett krigsvapen. Föreställ dig att använda en översvämning för att förstöra en stad eller tornados som decimerar en ankommande fiendearmé. Militären har spenderat åtskilligt med tid på vädermodifikation som ett koncept för krigsmiljöer. Om en elektromagnetisk puls gick av rakt över en stad, skulle praktiskt taget alla elektroniska saker i ditt hem blinka och dö, och de skulle vara permanent förstörda”

FÖRDOLDA POLITISKA FRAMTIDSLÖSNINGAR

kissinger-fordNational Security Study Memorandum 200 är Kissingers plan för befolknings- och livsmedelskontroll. Antagen som officiell politik i november 1975 av president Gerald Ford.

Den talar om befolkningstillväxten i världen med en hotande påverkan för amerikanska säkerhets- och utomeuropeiska intressen. Antagen som officiell politik i november 1975 av president Gerald Ford. Det skulle ske genom en födelsekontroll och även, underförstått med krig och svält.

Tretton länder nämns som står för 47 % av befolkningstillväxten. Indien, Bangladesh, Pakistan, Indonesien, Thailand, the Philippines, Turkey, Nigeria, Egypten, Ethiopien, Mexico, Colombia, and Brasilien.

http://en.wikipedia.org/wiki/National_Security_Study_Memorandum_200

http://www.cfact.org/2014/05/31/john-holdren-in-his-own-radical-words/

http://www.expressen.se/nyheter/dokument/sista-vapnet-i-kampen-for-miljon—att-styra-vadret/

Det här inlägget postades i Forskning, Globalisering, Hälsan, Krig, Miljöpolitik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *