MER ÄN ETT GEOPOLITISKT KRIG MELLAN USA OCH RYSSLAND.

Russia-For-ROTHSCHILD
DET GÄLLER ÄVEN OSS I EUROPA OCH SVERIGE

Bakgrunden är även att USA vill nå framgång att liberalisera Ryssland för västerländska ideal och västerländska fria marknadskrafter. EU är ett verktyg.The Rothschilds är en finansmakt som försöker ta kontroller över Ryssland.

Obama och Putin möttes i FN i september 2015  vid en tidpunkt då han sätter sitt land i mitten av de mest angelägna frågorna i vår tid. Han hjälpte USA och dess allierade i väst som mäklare i kärnkrafts affären med Iran, och nu, med en rysk uppbyggnad av flygplan, militär utrustning och personal i Syrien i kampen mot ISIS.

The Rothschilds fanns med i den ryska revolutionen 1917. Ekonomiska och sociala proxy-grupper opererar i ny i omställning överallt. Den kan kallas terrorister, gerillagrupper, rebeller eller revolutionärer.

En av de finansiella terroristerna är den ungerska bankiren och miljardären George Soros som var en agent i valutakriget både mot England och Sverige.

Han fällde kronan och blev paradoxalt nog en hjälte.som en gång spekulerade sönder den svenska kronan i finanskraschen 1992.

Soros  har drivit attacker på den ryska aktiemarknaden 2008

Han ingår bankkartell Inter Alpha Group i Europa som bildades 1971 som grundades av Lord Jacob Rothschild, när guldfoten för dollarn försvann.

Inter-Alpha är en grupp banker, ett anglo-venetianskt oligarkiskat imperium. som identifieras som ett nätverk av oligarkiska finansiella intressen runt Banco Santander  och Royal Bank of Scotland.

Idag ingår

 • AIB Group, Ireland
 • Banco Espírito Santo, Portugal
 • Commerzbank, Germany
 • ING Group, Netherlands
 • Intesa Sanpaolo, Italy
 • KBC Bank, Belgium
 • Nordea, Denmark, Finland and Sweden
 • National Bank of Greece, Greece
 • Royal Bank of Scotland Group, UK (Williams & Glyn’s Bank was one of the original founding members but it was later taken over by the Royal Bank of Scotland)
 • Santander, Spain
 • Société Générale, France

Till detta tillkommer bankväldet på Wall Street som världskriser 1929 och 2008.

Putin vill befria Ryssland från dem som ville uppnå den totala ekonomiska och sociala kollapsen (NWO) som gäller för många länder.

rainbow-White-House-G

En destabilisering pågår över världen. Vi har sett Vita Huset tänt i regnbågen för regnbågsfolket.

Europa är själv skadat av dessa finanstrupper och vid EU:s bildande. De vill vidga sin sfär öster ut och mot Ukraina. Därför pågår utveckling av BRICS

Ett social krig pågår mot Europa. I en övergiven smugglingsbåt i den grekiska övärlden har man hittat en:

 HANDBOK FÖR YRKESFLYKTINGAR.

W2EU

Vägledning till Grekland – Welcome EU

Den är skriven på arabiska och innehåller praktisk information om hur man enklast navigerar sig fram i Europa och dess olika länders byråkratier.
se exempel http://lesvos.w2eu.net/info-for-refugees/welcome-to-greece-guide/

Bakom boken som distribueras i stora upplagor i Mellanöstern står ingen mindre än just George Soros som via sin “Open society” W2EU Group (Welcome to EU) också sponsrar en informationsportal på Internet med instruktioner om vad man som nyanländ bör säga för att öka chanserna att få uppehållstillstånd som “flykting” och få det så BRA som möjligt (så mycket bidrag som det går att få) i mållandet.

W2EU:s uppgift är inte att hjälpa riktiga flyktingar utan att krossa de europeiska nationerna för att kunna bana väg för den nya världsordningen där en liten självutnämns elit (psykopater) som vill äga och kontrollerar världsekonomin och därmed råda hela mänskligheten.

Här finansieras konflikter etniska och religiösa konflikter som könskamp, feminism, homolobbyn, könsneutralitet, fria aborter, prostitution och svarta upplopp, upplopp där människor med svart hudfärg, hetsas mot människor med vit hudfärg som bland annat upploppet i Ferguson. Allt så  skapa kaos och konflikter och för att få grupper stå mot varandra.

Massinvandring  syftar till att demoralisera och destabilisera befolkningarna för att kunna ta makten över dem.

GÄLLER ÄVEN SVERIGE

Sverige är och har i flera decennier varit ett experimentland för eliten när det gäller att ta över ett land utan synbara krig och konflikter. Krafter vill har in oss i NATO-systemet. Nyliberala attacker mot ett samhälle för människor och mer i plånboken.

Omställningen börjar på allvar 1982-1992 militärt, finansdestruktion, neutralitetsdestruktion, arbetslöshet och den sociala ohälsan utbredning

Genom massiv hjärntvätt har man lyckats få folk att i princip ställa upp på vad som helst, även på att utplåna sig själva. Social åtstramning är en “vinpress” och trasar sönder samhällets identitet, gemenskap och sammanhållning mellan människor, familj och samhället.

Det sker i liberalismens namn i liberala ideal att bryta sönder den nationella sammanhållning. Sociala band ämnas bli ekonomiskt ersatta. Familjens biologiska band undergrävs. Klassklyftor. Solidaritet förstörs med individualism. Allt som inte till liberala höger kallas i den krets “kommunism”. Åsiktsterror.

Motsättning och upplopp skall leda till utveckling av en överordnad polismakt.

Denna elit kallar sig filantroper och ideella världsförbättrare. Filantrop betyder “älska människor”. Det tillhör sekternas värd i globala nätverk i ekonomi och försvar som Round Table Group, PNAC, Trialetrala kommissionen eller Council for Foreign Affairs.

Vi ser korrupta och djävulska förbund i köpenskapens ande och som därmed har lyckats lägga länder, de flesta länders regeringar och befolkningar under sig genom att muta ledarskap.

Ett utbyte mot deras lojalitet (lojalitet till det antikristliga systemet blir de väl avlönade. Så väl avlönade så att de glömmer vilka de är tillsatta att företräda och vilka som betalar deras löner, förmåner och privilegier.

RYSSLANDS MOTSTÅND

Rysslands motstånd mot väst är så stort att släppa in denna förgiftade kultur och moral. En svår balansgång med ryska oligarker som Putin vill styra över.

Ryssland är en kristen nation sedan 988 och har Putin har i jultal den 7 januari 2008 meddelat.

“Den ryska ortodoxa kyrkan bidrar till att främja moraliska värderingar i samhället. Man bör inte helt dra en linje mellan kultur och kyrkan. Naturligtvis enligt lag i vårt land kyrkan är skild från staten. Men i själen och vårt folks historia det är alla tillsammans. Det har alltid varit och kommer alltid att vara.

http://worldtruth.tv/russia-issues-international-arrest-warrant-for-rothschild-soros/l

http://www.oikonomia.info/?p=9516

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/varldsforbattraren-soros-bakom-flyktingkaoset.html

Det här inlägget postades i Europa, Flykt, Geopolitik, Informationskriget, Internationalism, ISIS, Klasskamp, Korståget mot välfärden, Kristendom, Liberalism, Lobbying, Människan, NVO, Nyliberalism, oljan, PNAC, Ryssland, Samhälle, Sekterism, sekulariseng, Sveket mot Sverige, Tankesmedjor, Ukraina, USA, Yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.