KRISTI BUDSKAP TILL SKANDINAVIEN

imageVi står inför en förvandling. Gud existerar och talar i alla tider via utvalda sändebud. Sedan 1985 finns Guds budskap True Life in God i 5 världsdelar avsedda nutiden. En påminnelse om vad Bibeln förutsäger. Allt gäller Guds Fred och Kärlek med oss. Gud vill rädda oss.

Kristus  förmedlade detta budskap till Skandinavien den 6 september 1995. Det förmedlades vid hennes möte i Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn,

“Även om du alltjämt är slagen med blindhet och trevar efter din väg i denna vildmark, utblottad, utsvulten och bränd; även om du känner dig fruktansvärt och bittert plågad, vänd tillbaka till Mig sådan du är!

Ty jag har vänt Mig från Min Heliga Vrede genom att påminna Mig att Jag är ditt upphov. Jag skall bistå dig alltid och överallt där du går. Närma dig Den Levande och Jag skall visa Min Mildhet mot dig och lära dig att gudsfruktan är starkare än allt annat. Gudsfruktan skall hålla dig borta från synd.

Kom och slå rot i Mig så att Jag kan förvandla också dig till ett Träd med grenar som bär frukt. Min inskrift skall ristas in i var och en av dina frukter, för att de som äter skall hungra efter mer. Hädanefter skall du lyssna på Sanningen, trefalt Helig, och genom att du vänder ditt hjärta till Sanningen så skall du leva.”

Budskapen Sant Liv i Gud finns på
http://www.tlig.org/sv/messages/935/

Vassulla-Ryden--270x300Vassula är av grekisk härkomst, född i Egypten och tillhör den Grekisk Ortodoxa kyrkan. Hennes mans arbete gjorde att hon har tillbringat största delen av sitt liv i olika länder i tredje världen. Hon skulle aldrig kunnat föreställa sig att Gud helt oväntat skulle uppenbara sig för henne 1985, då hon bodde med sin familj i Bangladesh. Detta var början på den mystika kommunikation som fortsätter till denna dag.

SANT LIV I GUD – TRUE LIFE IN GOD

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., religion, Samhälle, sekulariseng, SLiG, Sverige. Bokmärk permalänken.