TRUE LIFE IN GOD – KRISTI ENHET OCH FREDSBUDSKAP SEDAN 1985

I nära 1000 år  har kyrkan varit delad. Genom Vassula Rydén talar Kristus själv personligen sedan 1985 True Life in God/Sant Liv i Gud (www.slig.se). I kärlek, fred och enhet i Kristus. En läkedom. Kyrkans återföring.

Ersätter inget men påminner och förklarar. Vi saknar fred på jorden. Schismen sedan 1054 orsakade många sår och samhällets sönderfall. Endast en Gud skapade allt och så är Kyrkan ett hus i Kristus. Ett Kors och Uppståndelse.

Steg för steg sker en återförening. Denna ekumeniska pilgrimsfärd ägde rum i Rom, september 2011. Nästan 100 präster, av vilka många var ärkebiskopar och biskopar deltog dela och upplever en enhet i mångfald. Också närvarande var Fr Petar Ljubicic från Medjugorje som ger ett vittnesbörd om den här videon.

Parallet i  Medjugorje sker sedan 1981 Marias uppenbarelser

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Maria, SLiG. Bokmärk permalänken.