PUTIN UTFÄRDAR INTERNATIONELL ARRESTERINGSORDER PÅ ROTHSCHILD OCH SOROS. GÖR DET SOM VÄST TYSTAT I DECENNIER

Putin-stop-NWO

Medan USA och Europa blundar för hur det internationella banksystemet fungerar, skuldsätter, plundrar, förstör friheter genom defekta handelsavtal som TTIP och förslavar nationer och folk, går Ryssland med Putin i spetsen till attack på NWO- och finanstoppens Illuminati-agenda.

Vladimir Putin har full kontroll över Ryssland som president. Han vill bygga en stark rysk kristen nation. I en TV-sänt jultal den 7 januari 2008 meddelade Putin

“Den ryska ortodoxa kyrkan bidrar till att främja moraliska värderingar i samhället. Man bör inte helt dra en linje mellan kulturen och kyrkan. Naturligtvis gör  lagen i vårt land att kyrkan är skild från staten. Men i vårt folks historia och i den ryska själen är vi alla tillsammans. Det har alltid varit så och kommer alltid att vara.”

Ryssland blev en kristen nation 988.

Ryssland kommer att få USA reflektera över vad Rothschild gör med sitt eget land.

Så när vi  ser protester mot Vladimir bör vi ha i åtanke att The Rothschilds försöker kontrollera Ryssland igen.

Det har skett tidigare under 1800- och 1900-tal.

En obehaglig sanning är amerikanska  och tyska banker anlitade Trotsky och Lenin att skapa ett kaos i Ryssland som ryska revolutionen 1917. Sovjet byggdes upp med västerländsk teknik och utlånade medel.  Business as usual.

Putins arresteringsorder gäller främst den för finansiell terroristen Filon George Soros !!
Nu har Soros ännu ett  litet utrymme att fortsätta sina smutsiga spel med spekulationer som har ödelagt hela det globala finansiella systemet, i samarbete Rothschild / Rockefeller och andra schakaler.

Soros arbetar inte bra mot Ryssland utan även en nedgång USA och spenderar frikostigt på aktivism för att få  till stånd en kollaps om. Han har använt 7 miljarder dollar eller mer på att sprida motsättningar genom vänsteraktivister

Han har använt sin stora förmögenhet att störta regeringar i Serbien, Georgien, Ukraina, och Kirgizistan med högerextrema rörelser. Driver ”open society” att söndra Europa med hjälp av flyktingkatastrofer.

Putins tal, som officiellt har utfärdats av de ryska myndigheterna.

Den Ryska federationen med Vladimir Putin, har begärt en arresteringsorder mot den internationella finansterroristen den ungerska valutamogulen George Soros.

De ryska underrättelsetjänsten har funnit att Soros använder sig utländska valutaderivat med andra danskar att starta en attack mot den ryska valutan ochj aktier på marknaden.

Det bör noteras att Soros använde dessa derivat med hjälp av luxemburgska banker, vilket är förbjudet efter det att kontraktet gjordes av EU som kallas Basel II.

Både IMF (Internationella valutafonden) och Europeiska Unionen har utfärdat en Interpol “Red Notice” som inte bara riktar sig till den omedelbara gripandet av Soros, utan även mot hajarna på finansmarknaden, som Bush, Clinton, den kriminell organisation Marc Richs företag i råvaruhandeln, som ligger i Schweiz samt råvarumäklaren Broker-Richfield

Detta är skälet att Putin tidigare träffade ordföranden för Federal Reserve Bernanke Bermard.

Liksom i den amerikanska subprimekrisen och finanskrisen 2008  spelade finansiella derivat spelat en roll i upptakten av den grekiska skulden. Metoden utvecklats av Goldman Sachs, JPMorgan Chase och ett brett utbud av andra banker aktiverade politiker att maskera ytterligare upplåning i Grekland, Italien och möjligen någon annanstans. Dessa banker vill förslava Europa i skuld.

Putin  klargjorde att Ryssland inte kommer att acceptera att en sådana här metoder genom människor likt Soros och Rich begår brottsliga handlingar på derivatmarknaden och i finansvärlden, vilket orsakat en social destabilisering i hela världen.

Putin kommer att starta jakten på dessa brottslingar och deras medbrottslingar till bankirerna Rothschild, Rockefeller …

Jacob Rothschild har nu anklagat Rysslands president Vladimir Putin för att vara en “förrädare till den nya världsordningen NWO”.

Jacob Rothschild Says Putin “A Traitor To The New World Order”

Putins vägran att hålla NWO linjen har gjort  Jacob Rothschild nervös, eftersom han behöver Ryssland på sin sida för att uppfylla Illuminatis agenda.

Putin söker istället befria Ryssland från dem som vill åstadkomma det totala ekonomiska och sociala sammanbrottet och öppna  fängelset för alla som försöker

Är då president Puttin påverkad av den 250 år gamla filosofin i Lubawitschen om broderskapets sammanhållning?

Faktum är att Putin vill vara lojala mot Ryssland och dess folk, och aldrig tillåta någon, även när han äger kommando över Ryssland, att sälja ut och låta sitt land hamna i klorna på NWO.

För att förhindra detta utfärdar en internationell arresteringsorder mot George Soros, som har fångats på bar gärning när han var beredd att skicka ekonomiskt stöd till vad som kallats oppositionen i Ryssland, som nyligen  gjorde att dussintals tusentals människor spred i ett informationskrig lögner, desinformation och fusk under valet.

Nu har Soros ännu ett  litet utrymme att fortsätta sina smutsiga spel med spekulationer som har ödelagt hela det globala finansiella systemet, i samarbete Rothschild / Rockefeller och andra schakaler.

Putins tal, som officiellt har utfärdats av de ryska myndigheterna.

Den Ryska federationen och Vladimir Putin, har nu begärt en arresteringsorder mot den internationella finansterroristen, den ungerska valutamogulen George Soros

De ryska underrättelsetjänsten fann att Soros använde utländska valutaderivat med andra danskar att starta en attack mot den ryska valutan och aktier på marknaden.

Det bör noteras att Soros använde dessa derivat med hjälp av luxemburgska banker, vilket är förbjudet efter det att kontraktet gjordes av EU som kallas Basel II.

Både IMF (Internationella valutafonden) och Europeiska unionen har utfärdat en Interpol “Red Notice” som inte bara mot den omedelbara gripandet av Soros, men även mot hajarna på finansmarknaden, som Bush, Clinton, den kriminell organisation och råvaruhandlaren Marc Richs företag, som ligger i Schweiz och råvarumäklaren Broker-Richfield

Detta är skälet att Putin tidigare träffade ordföranden för Federal Reserve Bernanke Bermard.

Han klargjorde att Ryssland inte kommer att acceptera att en sådana metoder genom människor som Soros och Rich att begå brottsliga handlingar på derivatmarknaden och i finans, vilket orsakat social destabilisering i hela världen.

Putin kommer at starta jakten på dessa brottslingar och deras medbrottslingar till bankirerna Rothschild, Rockefeller …

Det här inlägget postades i Antisociala reformer, Bank och finans, Bank- och finanskriser, Ekonomi, Europa, Finanskapitalism, Finanskrisen, Finansmakten, Informationskriget, Internationalism, Krispolitik, Kristendom, Kyrkan, Makt, NVO, Open Society, Opinionsbildning, Putin, Sekterism, Systemfel, Terrorism, Ukraina, världskrisen 2008. Bokmärk permalänken.