KRITIKEN FRÅN REPUBLIKANER. DET FÖRLJUGNA KRIGET MOT VÄRLDSTERRORISMEN

Den 20 sept 2001 håller president Bush ett uppeldande tal efter 911 om kriget mot världsterrorismen. En världsfiende. En skapade fiende för ny världspolitik likt Stalin och Hitler.

Bush hänvisar till att 911 likt ett nytt Pearl Harbour från 1941 som ett lömskt anfall mot USA och friheten. Bush säger i inledningen:

– “Den 11 september, frihetens fiender begått en krigshandling mot vårt land. Amerikanerna har känt krig, men under de senaste 136 åren har de varit krig på främmande mark, med undantag för en söndag i 1941. amerikaner har känt offer för krig, men inte i centrum av en stor stad på en lugn morgon. Amerikanerna har känt överrumplingsangrepp men aldrig tidigare på tusentals civila. Allt detta togs över oss på en enda dag, och natten föll på en annan värld, en värld där frihet själv är under attack.”

http://middleeast.about.com/od/usmideastpolicy/a/bush-war-on-terror-speech.htm

USA, Hillary Clinton, Obama och John McCain är direkt ansvariga för ISIS enligt Dr Kelly Ward som är kandidat till Senaten och varnar för McCain.

ISIS är inte en islamistisk terrorism eller terrorister för israeliska terrorister. ISIS står för en islamisk stat men den står för “Israeli Secret Intelligence Service”.

USA Hillary Clinton Obama John McCain är direkt ansvariga för ISIS enligt Dr Kelly Ward (kandidat för Senaten): De är samarbetspartner att skapa och utrusta ISIS-armén

2011 får John McCain uppdrag att utrusta rebeller (proxyarmé) i Libyen för att störta Gaddafi.

McCains är med amerikansk utrikespolitik “direkt ansvarig för hänsynslös islamisk terrorism.

McCain besökte 2013 Syrien och träffade de högsta ledarna i ISIS. Med fanns ledaren för ISIS som är  al-Baghdadi som blev utbildad av Mossad.

USA höll al-Baghdadi som skulle blir ISIS ledare i ett militärt fängelse i Irak som heter Camp Bucca 2005-2009 och släppte honom sedan, enligt uppgift på begäran av den irakiska regeringen.

McCain skulle då i det syriska besöket 2013 krävt aggressiva militära insatser i det 2-åriga syriska inbördeskriget och ställde krav på en flygförbudszon och beväpning av rebeller.

Han kallar dem mina hjältar i en intervju efter sitt besök 2013 i Syrien
McCain-isis

Al-Baghdadiwith-McCain

USA är pappa till al Qaida och ISIS säger Hillery Clinton själv
https://youtu.be/Dqn0bm4E9yw

 Världens försvarsbudget
Varldsandelar i forsvar
USA:s budget andelar
USA budget

Det här inlägget postades i ISIS, Terrorism, USA. Bokmärk permalänken.