INFORMATIONSKRIGET I SYRIEN

imageEnligt mainstream skräp-media så begår Assad en förintelse av sin befolkning.

av Beche Rabani

Kom nu ihåg att det är SAMMA media som gav oss: Irak-kriget grundat på lögner, Kriget i Afghanistan grundat på lögner, kriget i Libyen grundat på lögner, orkestrerade revolutioner i Sydamerika, Afrika och Ukraina, den påhittade arabiska våren, hetsen mot Ryssland, beskyddandet av extremister, plundring av nationer, dagliga lögner, krigs-hets, medhjälp till div folkmord, glorifiering av sex och ytligt nonsens som förstör den yngre generationen, parti-propaganda, hyckleri m.m

Tror man på något som denna propagandamaskin skapar dagligen så är man (ursäkta min franska) totalt jävla hjärndöd.

Bonnier är globalister, schibstedt kontrollerad av amerikanska banker. Det betyder att svenskarnas informationskanal kontrolleras av finansiella intressen. Där det finns profit kommer även att speglas på svenskarnas åsikter. Tror ni inte mig? I så fall fråga er själva, varför har alla i Sverige snarlika åsikter om precis allt? Och ofta åsikter som gynnar globalisternas vinstmaximering och expansion.

OBS: Lyssna inte på Mellanöstern folket och framförallt inte sunni relaterade personer. Det ingår i deras religiösa hjärntvätt att hata Assad pga andra orsaker. Samma personer håller käften när shia, alawiter och kristna slaktas. Hyckleriet i Mellanöstern har inga gränser. Alla tjänar sin egna religiösa agenda.

Jag är själv palestinier uppvuxen med sunni föräldrar. Jag borde hata Assad om vi nu följer propaganda mallen. Jag säger inte att Assad är någon ängel, alla ledare där är skräp. Men under Assads styre så levde folket sida vid sida utan några större problem i Syrien. Det var dessutom inte Assad som påbörjade den påhittade invasionen. Många som levde under hans styre försökte hugga honom i ryggen och sälja ut Syrien för att försöka få in en radikal väst-vänlig ledning som med tiden kommer att sälja ut landets resurser till utländska intressen.

Lyssna inte heller på Bonniers fotsoldater eller personer som har fått mycket spelrum i svensk media. De talar det rätta krigs-hetsar språket.

Bilda er en egen uppfattning och se på det objektivt. Men framförallt lyssna på de som bor och lever i Syrien. Civila dör på båda sidor, det finns inga garantier i krig. Se på helheten och ta ingens parti. Faller Syrien så faller hela Mellanöstern i händerna på globalisternas banker och storföretag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.