FN OM HOTET MOT MÄNSKLIGHETEN. MARIA OM VÅR RÄDDNING

I Sydkoreas huvudstad Seoul desinficeras gator för att stoppa viruset som FN säger hotar hela mänskligheten. På några veckor förändras hela världen, Vi är i absolut i en viktigt tid. Vi är också i tid som har förlitat sig på helt och hållet till tekniska framsteg och en ekonomisk erövring av framtiden.

Nu är det tvärstopp. Vad kan vi vi göra?  Gud och Bibeln är ratad i modern tid. Människan är så endast herren? Men vi står nu också i tid när Gud griper in.

I 39 år har Maria Guds moder talat till mänskligheten i Medjugorje. Att utesluta Gud i vår liv är ett mycket vanskligt beslut. En förstörelse pågår. Satans förstörelse.

Maria har gett oss en frälsningsplan

Medjugorje den 25 mars 2020. Jungfru Maria:
– ”Kära barn! Jag är med er alla dessa år (sedan 1981) för att er på frälsningsvägen. Återvänd till min Son; återvända i bön och fasta. Små barn, tillåt att Gud talar till ert hjärta, för Satan regerar och vill förstöra er liv och jorden som ni  vandra på.

Var modig och beslutsamma för er helighet. Du kommer att se omvändelse i era hjärtan och familjer; bön kommer att höras; Gud kommer att höra era rop och ge er fred. Jag är med er och välsignar er alla med min Moders välsignelse. Tack för att du har svarat på min kallelse”

https://www.medjugorje.com/medjugorje-messages/latest-25-message.html

Det här inlägget postades i civilförsvar, Förlåtelse, Framtid, Fred, Jesus Kristus., Kärlek, Krispolitik, Kristendom, Människan, Maria, Medjugoreje. Bokmärk permalänken.