TRIUMF ROSENKRANS KL 12 VARJE DAG

Sänd gärna vidare till så många som möjligt…

Med vår Biskop Anders välsignelse har Triumf Rosenkransen startats. Meningen är att vi samlas kring en enda intention, som sammanfattar alla, nämligen den att be om Jungfru Marias Obefläckade Hjärtas Triumf, i den svåra situation som vi nu befinner oss i.
“Till slut kommer mitt Obefläckade Hjärta att triumfera.”

Tanken är att vi ber varje dag kl. 12 (efter Angelus), men att den som inte kan be vid just den tidpunkten, gör det vid en annan.

Vår Biskop Anders kommer även nu på lördag, den första i månaden, att be en särskild Mariansk välsignelse, nämligen Maria de kristnas hjälp-välsignelsen, över alla som ansluter sig till Triumf Rosenkransen. Så vi har mycket nåd att vänta!

Sanktuariet i Lourdes har dessutom tagit emot vår intention och ber med och för oss!
Så vi har medvind från själva den plats där vår Fru uppenbarade sig som “Den Obefläckade Avelsen.” Låt oss föras av den Vinden…
Välkommen även att tända ett ljus vid hennes fötter för våran intention, via nätet; tända ett ljus vid hennes fötter, Hon, som krossar fiendens huvud och inbjuder oss att delta i hennes seger!

Ja, det är en stor glädje att tillsammans få delta i och bidra till Jungfru Marie Obefläckade Hjärtas triumf!

Vi har dessutom Guds löfte att stå på:
“Allt vad två av er kommer överrens om att be om här på jorden, de skall de få av min himelske Fader.”

Facebook: Triumf Rosenkransen.
Vill du delta i bön, gå då med i gruppen:
“Till slut kommer mitt Obefläckade Hjärta att triumfera”
Mail: triumfrosenkransen@gmail.com

(Just nu strular facebooksidan (något att förundras över?) och det går inte att bekräfta vänförfrågni gar, men sidan är offentlig, så, om du vill gå med i bönemillitian, kan du bara börja be, så får du så småningom en inbjudan sänd till dig när problemet är löst)

Framåt med Jungfrun!

Det här inlägget postades i Maria. Bokmärk permalänken.