GUD BER I PANDEMINS OCH PÅSKENS TID OM VÅR ÅTERVÄNDO OCH BÖN

Tiden är extraordinär med en pandemin över jordens länder och många avlider, Den  lamslår alla materiella funktioner och hela ekonomin. Vi är i Påskens tid. En övergång död till liv. Kristus gav sitt liv för att ge oss liv. Segern över döden som tror på Honom. Gud söker alla för evig tid. Den den största händelsen i mänsklighetens historia  för vår räddning. En väldig händelse väntas.

Guds rike väntas. Herrens dag skall komma för den nya Påsken. Fredens rike med Kristus.

Nyligen kom ett budskap som rör pandemin. Detta onda kan fortgå mer än vi tror.  Då vi lever utan Gud kan mörkrets makt härja.

Gud är det Trefaldiga Ljuset i Fader, Son och Ande. Gud älskar alla!! Även syndare, men har synden. Mörkret makt är den trefaldiga ondskan i Antikrist, Odjuret och Draken.

1 Antikrist rör människa som Guds motståndare, sprider irrläror och hädar Guds namn
2. Odjuret är en politisk kraft som fördärvar rättfärdighet, fred  och livet på jorden. Mammons tid har gällt.
3. Draken är djävulenHerren ber om vår bön och ånger.

Den 13 mars 2020 kom detta budskap genom True Life in God. som rör pandemin.
https://ww3.tlig.org/en/messages/1193-2/
Herre, förbarma mig, syndaren!

samla  folket och berätta för dem: utan att omvända sig och sanning i er bön kommer detta onda att vara längre än du tror; vänd dig till mig, din Gud och omvänd dig; en uppriktig och universell bön når mig, din Gud; fasta kommer att kasta bort demoner; varje offer är acceptabelt för Mig; kasta bort din döda ande och avstå från dina onda vägar och sluta fred med Mig, din Gud; låt mig höra: “Herre, för barmhärtighet mot mig, syndaren!” och jag kommer att visa medkänsla; och jag kommer att regna välsignelser på er alla; kom, fruktar inte; Jag lyssnar … ic

 

Det här inlägget postades i Antikrist, Barmhärtihet, Bibeln, Ekonomi, epidemi, Framtid, Jesus Kristus., Kärlek, Materialism, Okategoriserade, Påsk, Rättvisa, religion, SLiG, Treenighet. Bokmärk permalänken.