BARMHÄRTIGHETENS GUDOMLIGA MIRAKEL I MEXIKO

Fader José Guadalupe Aguilera Murillo från San Isidro i Labrador som är den katolska kyrka i Querétaro, -Mexiko sände mässa via livestream den senaste söndagen sker mitt i coronavirus-pandemin. Men något oväntat inträffade under sändningen

Efter den katolska kyrkan hade firat Mässan som gällde den gudomlig Barmhärtigheten söndagens högtid  Fr. Murillo placerat Tavlan som Barmhärtighetens avbild med Den uppståndne  Kristus med de 5 såren. Men strålarna från  Barmhärtiga hjärta omsluter alltaret.

 

Dagen är den första söndagen  efter den första påsksöndagen . Vi kan får avlat genom en  novea som börjar på Långfredagen, med bikt och genom att ta emot Kristi kropp och blod i Mässan

Jesus berättade för St. Faustina, ”Den ljusa strålen står för vattnet som gör själar rättfärdiga. Den röda strålen står för blodet som är själarnas liv. ”

”Dessa strålar skyddar själar från min fars vrede. Lycklig är den som kommer att bo i sitt skydd, ty Guds rättfärdiga hand kommer inte att få tag i honom. ” (Diary of St. Faustina, 299)

Med hjälp av denna bild ska jag ge många själar nåd. Det ska vara en påminnelse om kraven från Min barmhärtighet, för till och med den starkaste tron ​​är ingen nytta utan verk. ” (Diary of St. Faustina, 299)

Vilken vacker välsignelse!

Församlingen kommenterade händelsen och sa ”Herre, jag litar på dig! Tack för att du presenterade dig själv i vår hängivenhet till gudomlig barmhärtighet.

 

Det här inlägget postades i Barmhärtihet, Bön, Jesus Kristus.. Bokmärk permalänken.