DEN 8 MAJ 1945 ÄR FREDSDAGEN EFTER ANDRA VÄRLDSKRIGET. VAR HITLER DÅ DÖD?

 FBI avslöjar tidigare hemliga dokument

Vår historieböcker från skolan överensstämmer inte vad som verkligen har hänt. Mycket är tillrättalagt.

Den 30 april 1945 begick Adolf Hitler självmord i sin underjordiska bunker. Hans kropp upptäcktes senare och identifierades av ryssarna innan de flydde tillbaka till Ryssland. Eller hur var det?

Ett avslöjande sker 2009, när en arkeolog från Connecticut State, Nicholas Bellatoni tilläts att utföra DNA-tester på ett av skallens fragment som återhämtades.

Det han upptäckte startade en reaktion genom säkerhet- och vetenskapsvärlden. Inte matchade DNA  några bevarade prover som antogs vara Hitlers, de matchade inte heller Eva Brauns välkända DNA. Så frågan är, vad upptäckte sovjeterna i bunkern, och var befann sig Hitler?

Tests on skull fragment cast doubt on Adolf Hitler suicide story
Bone with bullet hole found by Russians in 1946 came from an unknown woman, not the German leader
According to Connecticut archaeologist and bone specialist Nick Bellantoni, it was clear from the outset that something was amiss. “The bone seemed very thin; male bone tends to be more robust,” he said. “And the sutures where the skull plates come together seemed to correspond to someone under 40.” In April 1945 Hitler turned 56.
https://www.google.se/amp/s/amp.theguardian.com/world/2009/sep/27/adolf-hitler-suicide-skull-fragment

I en Los Angeles-skrivelse till presidiet i augusti 1945 enas en oidentifierad informatör om att man utbytte information för politisk asyl. Det han berättade för agenterna var fantastiskt.

Informatören kände inte bara till att Hitler fanns i Argentina, han var en av de bekräftade fyra männen som hade mött den tyska ubåten. Tydligen hade två ubåtar lagt till vid den argentinska kusten och Hitler med Eva Braun fanns ombord på den andra.

Underrättelsetjänsten visste

Nyligen släppta FBI-dokument börjar visa att inte bara Hitler och Eva Brauns självmord var falska. Det ökända paret kan ha fått hjälp av den schweiziska direktören för USA OSS, självaste Allen Dulles.
– “Säkerhetstjänsten är ett idealiskt redskap för sprida en konspiration”

Man har hitta ännu mera bevis

Tillsammans med FBI-dokumenten som beskriver ett ögonvittne om Hitlers vistelseort i Argentina, kommer fler bevis på att Adolf Hitler och Eva Braun inte dog i den där bunken.

År 1945 informerade marinattachén i Buenos Aires att det med stor sannolikhet stämde att Hitler och Eva Braun hade nyss anlänt till Argentina.

hitlers-hus
Villa la Angostura, Hitlers hus

Hitler flydde i en ubåt till Argentina i juni 1945

Detta sammanfaller med undersökningen av ubåt U-530.
I en FBI-rapport från den 14 juli 1945 bekräftade att tyska ubåtar U-530 och U-977 anlände på den argentinska kusten (den 28 juni) och vittnen hävdat att Hitler hade landat i Argentina den 20 juni”.

Här fann han en vistelse hos Ida och Walter Eichhorn som drev ett stort hotell.

Ida och Walter Eichhorn stod den tyska eliten mycket nära och de var nära vänner till Hitler redan då Nazistpartiet bildades. Eden hotell var väl känt i dessa kretsar.

Ytterligare bevis kommer i form av tidningsartiklar som beskriver att man byggde en stilfull herrgård i bayersk stil vid foten av Anderna.

Ytterligare bevis kommer i form av arkitekt Alejandro Bustillo som beskrev sina ritningar och uppbyggandet av Hitlers nya hem som finansierades av före detta rika tyska invandrare.

Obestridliga fakta att Hitler flydde

Det mest blockerade beviset för att Hitler överlevde Tysklands fall finns i Ryssland.  Under den ryska ockupationen av Tyskland, försökte man förmodligen snabbt gömma honom och skicka honom ut ur Ryssland, för att aldrig mer ses igen.

Även den fd generalen, President Dwight D. Eisenhower skrev till  Washington Post

Addressed to a Chicago newspaper, the letter claimed that Hitler was living in a German-owned hacienda 450 miles from Buenos Aires.

Det var inte bara general Eisenhower som oroade sig över Hitlers fullständiga försvinnande, Stalin uttryckte även sina farhågor.

År 1945 påstod tidningen Stars and Stripes, att general Eisenhower trodde det fanns en möjlighet att Hitler levde i lugn och ro i Argentina.

Den argentinska regeringen välkomnade inte bara den tidigare tyska diktatorn, utan hjälpte också till med att gömma honom. Informatören fortsatte inte bara med att ge detaljerade anvisningar till de byar som Hitler och hans sällskap hade passerat igenom, utan gav också trovärdiga fysiska detaljer angående Hitler.

Trots uppenbara orsaker avslöjades aldrig  informatören i FBI-dokumenten,  han var tillräckligt trovärdig för att man skulle tro på honom.

FBI försökte dölja Hitlers vistelseort

Även med en detaljerad fysisk beskrivning och anvisningar följde FBI fortfarande inte upp dessa nya ledtrådar.

Även om det fanns bevis om att en tysk ubåt U-530 hade setts vid den argentinska kusten strax före den slutligen gick i hamn, och det fanns många ögonvittnen som kunde berätta att tyska tjänstemän gick i land, så undersökte ingen detta.

  • Här finns ytterligare två avklassificerade dokument som bevisar att Hitler fanns i Argentina och kan ses här

FBI Declassified Files - Hitler in Argentina

German Submarines in Argentina - 1945

Hitler bodde 1955 i Colombia som Adolph Schuttlemayer

En av CIA:s informantör  CIMELODY (kodnamn, kontaktades av en betrodd vän, före detta SS-troppen Phillip Citroen, som påstod sig ha haft kontakt med Hitler – maskerad under pseudonymet Adolph Schuttlemayer – ungefär en gång i månaden i Colombia, medan han var på en resa från Maracaibo som anställd i Royal Dutch Shipping Company.

Cimelody-3 kontaktades den 29 september 1955 av en betrodd vän som tjänade under hans kommando i Europa och som för närvarande är bosatt i Maracaibo,” säkerhetschefen skrev:

“En vän till Cimelody-3 uppgav att under den sista delen av september 1955 uppgav sig var Phillip Citroen, som en gång tillhört SS-truppern, anförtrodd förtroligt att Adolph Hitler fortfarande lever.”

Dokumentet rapporterar att Citroen träffade mannen som påstod sig vara Hitler, som kallad sig Adolf Schuttlemayer, på en plats som heter Residencies Coloniales, Colombia.

I memoet beskrivs , enligt Citroen, att de tyskar som är bosatta i Tunja uttalar för den påstådda Adolf Hitler en avgudadyrkan från nazisttiden  och talar om honom som deraas äldste Fuhrer och hyllar honom den nazistiska saluten och SS-truppernas  stora beundran.”

I memotfanns ett foto, en kornig bild av Citroen tillsammans med Schuttlemayer som tydligt liknar den före detta nazistledaren.

 

 

Det här inlägget postades i Natiomalism. Bokmärk permalänken.