TRUE LIFE IN GOD 12 JUNI 2020 – KRISTI BUDSKAP TILL VASSULA RYDEN OCH ALLA.

MINA KUNGLIGA SPIRAS DYGDER
12 juni 2020

 

En ängel talade till mig och jag hörde honom säga: “Mod! Stå upp! Herren kallar dig!”

Jag gick till min anteckningsbok … och Herren talade:

O kom Min själs älskade!  Min törst efter dig att gå med mig på detta sätt är omättbar; Jag har gett dig Mitt ord för att observera dig och skydda dig från fallgropar; välsignad är du som tjänar rättfärdighetens sak med barnliknande tro!

som på en harpa, kommer Mina ord att låta som musikaliska toner som bevarar deras melodiösa klang; Mina förtjusande Ord kommer att ges rytmiskt med ängelns melodier för att bli sonorösa och hörbara och att nå denna generation och de kommande generationerna

Min Vassula, fortsätt att vara som en daggdroppe morgonen som faller ned på ett förtorkat landskap; var Mitt gyllene nätverk för att återföra Mina söner och döttrar som fångas i skumma vatten;

Jag kommer att gå ner och välsigna dem och lägga Mina händer över dem; och återigen ska detta land i fjärran blomstra; Jag är Livets älskare, Jag är mänsklighetens älskare; vem vill se detta förtorkade land i världen bli  förvandlad till ett blomstrande Eden!

Herre, du fortsatte att säga att Kyrkan kommer att återupplivas;

och det kommer! för Min ande finns i henne och hos alla; Jag är känd för att hålla Mitt ord, dotter, så att du kommer att se rättvisan göra detta snart; Kyrkan kommer att återupplivas! lyssna och skriv:

medan virvelvindar fortfarande far över Mitt hus, har Min Ande som når djupt in i allt som finns, tilldelat er frågor som endast kommer från Gud för att göra det möjligt för er att återuppliva, försköna och förena Mitt hus; förlorar ingen tid på att tjäna Mig och betjäna Mitt hus; låt inte fienden locka dig att glömma att jag har väckt 1 dig i Mina himmelska domstolar, i Mitt hus i himlen;

I Min sprudlande kärlek som Jag har för dig, antog Jag dig för att du skulle få outsäglig

 Mystisk kunskap och urskillning, så frukta inte, men ha förtroende; Jag har välsignat dig att ur ljuset från den Helige Ande att urskilja frågor som rör Min kyrka att göra rätt bedömning hur Jag skulle ha gjort; Jag har anförtrott dig Min kärleksdikt och Jag har lagt Mina ord i din mun och Mitt arbete i dina händer; Mina ögon är fokuserade på dina händer för att skydda Mitt arbete från fienden, det är därför du bör hålla dina händer i Mina händer och din mun på Min mun; i detta skede, Vassula, slutför Jag det medan Jag lägger den sista handen på det

Jag har satt dig över nationer, att springa som en hjort, och jag har försett din själ med goda ting för att göra det möjligt för dig att överföra dem exakt som de gavs till dig så att alla blommar och blommor som liljorna; Vassula! Jag har täckt dig med Mina sällsynta essenser och känsliga dofter, och sprid därför Mna dofter långt och brett; låt jorden lyfta närmare himlen; låt dem känna sin älskade närvaro; låt dem känna Min kärlek; låt dem bli berörda så att  de blir väckta och vill möta Mig, deras brudgum! låt dem veta att jag är i bröllopskammaren för Mitt hjärta har nu förberett en gyllene tak över vår äktenskapssäng, doft av myrra och rökelse; ah! berätta för dem att jag kommer att lösa dem från tistlarna för att leda dem till Min bröllopskammar sedan till Min festsal ; påminn dem om att jag är deras brudgum, 2 berätta för dem om mitt suck av kärlek och hur jag är sjuk av kärlek till dem!

kallas av änglar, de är samlade av Mig, uppföda av mig, jag ledde dig till sanningen med en varsam hand, Min brud, som hörde Min bröllopssång som ledde många av Mina älskade söner och döttrar in i brudgummen Mystiska bröllopskammare3; låt dem inte missförstå mitt språk, Mina ord är inget annat än en mystiskt och kontemplativt, belysning av den Helige Ande; avkomman till Mitt heliga Hjärta, lyser med Mitt hjärtas lågor, fortsätter att föra tillbaka mina söner och döttrar som gick vilse, alla de som jag har skapat i Love for My Glory; påminn dem om att Min Kungliga Spiras Dygder ensamt med vänlighet kommer att leda er alla som är villiga att gå med Mig på denna smala väg; alla som är villiga att ropa: ”här är jag Herre! Jag är villig att lyda din vilja! ”

påminn dem om alla aktiviteter som den Helige Ande kan göra i dig; förstå arr utan den Helige Andens närvaro kommer era dygder inte tjäna någonting, ingen kan leva och tro att att han lever när han är andligt död om han inte verkligen förenas med det sanna livet, den Helige Ande? Han är den som lyfter er för att andas in ett nytt liv i Mig, din Gud; har du inte förstått att det genom att ge Mitt arbete namnet ”Sant liv i Gud” också skulle betyda: ”Helig Ande som återföder och återupplivar er till ett liv i Mig?”

dotter, har jag inte sagt i början: “full du ska vara många?” när man får nådens fullhet kommer de inte längre tillhöra sig själva utan tillhöra den Helige Ande; därifrån kommer den Helige Ande som omfattar allt utan mått att andas in dig och rör sig i dig; i din unika omvandling som observerats av andra själar, kommer vishet att locka många andra att föra dem till sannhetens fullhet; det var den Helige Ande som avslöjade för dig då att Skaparen är din eviga far, när du ropade till honom med glädje: “Pappa!” Abba!

människor frågar: “hur kan vi också få den Helige Andes nåd så att Kristus kan leva i oss?” om ditt hjärta vandrar långt ifrån oss, 4 och domineras av andra lidelser, även av den minsta passion, kan du inte bli Sonens bostad, det är Jag, inte heller i Fadern, för om du fortfarande är fast vid världsliga band som är förstörbara och utan värde, saker som slits bort, dessa kommer att bli hinder för de sanna välsignelserna;

som med dig, dotter, som deltar i Min frälsningsplan, och av vilken Jag skapade en atletisk apostel för att med glädje för världen avslöja kunskapen och instruktionerna om de mysterier som du har fått, lära dig att det är den Helige Ande som tar bort din syndighet och ersätter den med dygder; ”Jag är leverantören av livet; Evigt liv ”; 5” Jag är närvarande i allt och ändå är Jag utanför allt; Jag kan fylla hela universumet. ” Jag har sagt: Min Kungliga Spiras Dygder kommer med vänlighet att leda alla som är villiga att följa med Mig på denna smala väg.”

Därför, om du söker Mig i enkelhet i hjärtat, följ Min Kungliga Spiras Dygder , den Helige Ande som håller allt ihop och känner allt och alla ord som sägs, kommer han att avslöja sig själv för dig, och Han kommer att bli vän med dig och bli din mest intima och närmaste vän; Han kommer att pryda dig med dygder eftersom han är en outtömlig skatt för människan; odödlighet återfinns genom att vara släkting till Min Heliga Ande. Han överensstämmer verkligen alla konstellationer sammansatta;

Min Vassula, predika som du har gjort under alla dessa år, med andlig iver och vackla aldrig för att förkunna Mitt namn; Jag har gett dig en lärjunges tunga, att tala utan rädsla, att disciplinera, riva upp och utrota, att bygga och reparera, i denna otydliga och oroliga värld;

Jag har instruerat er med visdom att upplysa människans hjärtan; Mitt språk som jag har sagt är inte bara mystiskt utan gudomligt; därför kunde inget orent någonsin hitta sin väg i Min Hymn i Kärlek; välsignade är de som har upptäckt Min Hymn i Kärlek; och gått in i Mitt rike; genom deras tro har Jag gjort allt tillgängligt, när drogs in deras kärlek till Mig, en kärlek som med tiden växte lika högt som ett träd, eftersom dess rot var inom Mig, din Gud, som frambringade löv, doftande blommor och frukter; deras kärlek som har givits dem av den Helige Ande som upplyser deras själ kommer att fortsätta så att den blir fulländad och växa i dem så länge deras kärlek förblir rotad i Mig;

Jag har aldrig glömt min eländighet, tackar du dig, min Herre, för att ha avvisat mina ögon från synd;

Jag hade du inbäddat alltid i Mitt hjärta, underbart barn; Jag var nådig mot dig, mitt ljus kom in i dig läkt dig; Jag är världens ljus; Jag är livet eftersom jag får er alla att leva medan jag är förenad med er själ. ödmjukhet tillsammans med en sann metanoia lockar mig, det förargar mig;

Herre, avslöja ditt ljus i otydlighet hos dem som lever i mörker, se nerifrån till en eländig värld och om jag vågar säga, en döende värld …

ah, Vassula! Jag är all medkänsla och jag ger mitt ljus till alla som ber mig; och som jag gjorde då i övre rummet och skickade till dem min heliga ande medan de satt och bad, så kommer jag att skicka min heliga ande till alla som söker mig med ett bestämt hjärta!

För att få Mitt gudomliga ljus måste man avstå från varje världslig attraktion; varje världslig ambition, och de kommer att belönas och läktas;

ja, Herre, vi saknar ljus utan Din närvaro!

ja, för människans natur är förstörbar och saknar ljus; Jag är Elixir för hela universum och Mitt Ljus enorma överträffar allt, allt, genomträngande alla befintliga mörker i själen; alla som välkomnar Mig kommer att födas av Mig och kommer att omformas i Mitt ljus för att likna Mig; många kommer då att se Mig i den själen, så som många har sett Mig på dig, dotter efter Mitt val; också på dem kommer jag att bli deras dress.

 

Jag kommer att fortsätta att föröka Mig i dig medan du kommer att förminska; Jag har avslöjat Mig själv på ett mystiskt sätt i dig, då jag är Gud  framför varje ande. visste du, Vassula, att ditt hjärta är Mitt gömställe?

 

ah, du förvånar mig, Herre! gömmer sig för vad, i detta eländiga hjärta, och för vem, Herre?

Jag gömmer Mig för världens skrän, Mina öron är för känsliga för att höra deras starka argument och gräl, skränen är för högljuda för Mina öron, kärleken i dess tystnad saknas, freden finns knappast, även bland mina sakerdotiska själar; Jag ville dela Min smärta med dig som Min maka som delar med sig till sin maka hans känslor och hemligheter, hans oro och sorg; detta är anledningen till att Jag, genom att hitta Min ljuva lugn i dig, i detta dolda lilla hjärna i ditt hjärta, som kan skriva genom din hand, medan Jag viskar i ditt öra Min inflammerad kärlek jag har för denna så eländiga värld; medan Jag utför detta arbete med dig, hittar jag Min tröst, ett ögonblick av vila; Jag har valt att välja dig som Minv bostad; och i denna tystnad kan jag, som skribent, skriva Min Kärlekssång och hoppas att denna världs strid slutar efter att ha upptäckt Min Kärlekssång; som önskar att deras skrän kommer att ta form till att prisa Mig, deras brudgum, deras Gudomliga älskare; och att deras hårda argument kommer att förvandlas till tyst dyrkan …

Min närvaro i dig ger dig också en vision av Min Majestät; Jag har varit nådig mot dig redan innan du föddes och Jag har sänt dig min Helige Ande, människovän, för att bli vän med dig och föra dig till omvändelse; den Helige Ande för att skydda dig och som fungerade som en livvakt mot alla onda förbindelser som försökte passera förbi Honom; därifrån blev allt som var icke-andligt avskyvärt efter er smak, efter att ha smakat på Min andliga Sång;

Vassula, försäkra dig, Jag är inte precis som någon förbipasserande, att aldrig ses igen i flera år eller aldrig återvända till dig; av nåd har Jag upprest dig och genom Nåd besöker Jag dig och kommer att besöka dig; och av nåd kommer Jag att vara kvar hos dig och inom dig, förenade för evigt; denna förening genom Nåd är en gåva till dig från Min Fader; Nåd kommer alltid att vara med dig så länge du observerar och håller Mina bud och Mina föreskrifter levande i dig; frukta inte, ty Jag har fäst din själ på ett säkert sätt i Mig som ett embryo med en navelsträng; Jag kommer att fortsätta animera dig för att liva upp Min kyrka, trösta Min kyrka och sprida Mina budskapmed mod och iver;

din iver för Mitt hus har varit en sporre för många, men var säker på att Jag är med dig; Min hand kommer att vara ständigt på dig; Kärlek älskar dig,
ic

—————————————–

1 Med andra ord, bildade mig, lärde mig och utbildade mig.

2 är. 54: 5: Nu kommer din Skapare att vara din make, hans namn Yahweh Sabaoth.

3 Jag tror att Jesus betyder: Hans heliga hjärta.

4 Den heliga treenigheten.

5 Den Helige Ande uttalade dessa ord.

 

 

Det här inlägget postades i Kärlek, Människan, religion, Skapelsen, SLiG, Vassula. Bokmärk permalänken.