“LIVETS BÖN” FRÅN VÅR FRU I GUADALUPE


Meningen med vårt liv är att vi ska leva evigt.

När Aztekeerna såg bilden kunde de tolka den. Kvinnan bar på solens tecken och hon var klädd med en stjärnsmyckad mantel som en drottning.  De tvekade inte. Det för oss själva till Upp 12:1-2. En ängel bar upp hennes släp som gör att hon tillhör Himlen. Hon är Himlens drottning. En mängd detaljer gömmer sig i bilden som forskare analyserar idag. Se http://www.oikonomia.info/?page_id=23269

Bön för Livet

Vår Fru och Moder av Guadalupe, de oföddas Beskyddare, ta under din beskyddande mantel alla ofödda barn som riskerar att bli aborterade och alla deras mödrar med din moderliga kärlek och hjälp dem att ta emot våt Himmelske Faders mest dyrbara gåva Livets gåva.

Hjälp dem att älska sina ofödda barn som de bär under sina hjärtan, och låt dem förstå att detta barn är skapat till Guds avbild och likhet, för att få mod att säga, Ja” till Livet!

 

Vi överlåter även till dig de föräldrar som vägrar att ta emot Livets gåva och väljer abort för sina ofödda barn ta, alla den som inblandade i utförandet av abort och alla dem som stöder abort på olika sätt.

 

Hjälp dem att förstå att varje ofött barn har en levande själ som är skapad av Gud från och med befruktningens ögonblick. Låt dem förstå att abort är synd som ropar till Himlen därför att döda underbara och oskyldiga mänskliga varelser.

 

Hjälp dem att uppriktigt ångra denna synd och att fortsättningen välja LIVET.

Be vår år Himmelske Fader om barmhärtighet och förlåtelse för de skyldiga.

 

Må hela jorden höra rösterna från dem som vill skydda det ofödda Livet som talar för dem som inte kan tala för dem själva.

 

Vår fru och Moder av Guadalope, be för oss.

Led all jordens ledare att besluta om lagar som skyddar Livet från befruktningens ögonblick för att aborterna ska upphöra.

 

Hjälp alla ofödda barn som dött utan Dopets Sakrament för att leva det eviga livet med alla de Heliga i Himlen. Amen

Det här inlägget postades i Människan, Människan och värdet, Maria, Mirakler, Miraklet i Guadalope. Bokmärk permalänken.