EN DAG SKALL KOMMA DÅ BRUDGUMMEN, HERREN SJÄLV , HÄMTAR DE SINA SÅVÄL DE AVLIDNA SOM DE LEVANDE.

HUR SKULLE DETTA SKE????

Fotot är ett förtecken taget i Grekland 2019.

Många besöker sina anhörigas gravar på Alla Själars Dag och under veckan som kom ber för dem. Guds rika nåd är att hämta och väcka dem ur sina ur gravarna dem tror på Kristus.

Gud kommer till dem som kommer till Honom. Gud kan inte komma till dem som är passiva. Det som sker efterliknar ett Bröllop. En förening. Kristus är Brudgummen och själarna är Bruden. Kärleken i Hjärta är det centrala. Kristus är Kärleken Det betyder att de som äger Kärleken i sig lever i Kristus oavsett religion.

Så här står det i 1 Thess 4:13–18

Vi vill att ni skall veta hur det går med dem som avlider, så att ni inte behöver sörja som de andra, de som inte har något hopp.

Om Jesus har dött och uppstått, vilket vi tror, då skall Gud också genom Jesus föra till sig de avlidna tillsammans med Honom.

Med stöd av vad Herren lärt oss säger vi er detta: vi som är kvar här i livet då Herren kommer skall inte gå före de avlidna.

Ty när Herren själv stiger ner från himlen och hans befallning ljuder genom ärkeängelns röst och Guds basun, då skall de som är döda i Kristus uppstå först, och därefter skall vi som är kvar i livet föras bort bland molnen tillsammans med dem för att möta Herren i rymden.Och sedan skall vi alltid vara hos honom. Ge nu varandra tröst med dessa ord.”

Det här inlägget postades i Bibeln, Framtid. Bokmärk permalänken.