DOG AV BLIXTEN OCH ÅTERVÄNDE TILL LIVET. VITTNESMÅLET OM DEN ANDLIGA VERKLIGHETEN

God morgon, bröder. Det är underbart för mig att vara här, att dela med dig denna gåva så vacker att Herren gav mig. Det som jag ska berätta för dig hände den 5 maj 1995 vid National University of Bogotá.

Jag är en tandläkare. Jag och min 23-åriga kusin, som också är tandläkare, studerade för att få specialiseringen. Den dagen, som var en fredag, omkring kl. 16.30, gick vi tillsammans med min man mot fakulteten för tandvård för att hitta några böcker som vi behövde. Med min kusin gick jag under ett litet paraply medan min man bar regnrock och för att skydda sig bättre gick han nära Allmänna bibliotekets mur. Vi två hoppade från ena sidan till den andra för att undvika pölarna medan vi stannade nära träden. När vi hoppade över en ganska stor pöl drabbades vi av en blixt som lämnade oss båda kolsyrade.

Min kusin dog omedelbart. Blixten gick in bakifrån och brände honom helt in och kom ut genom hans fötter och lämnade honom intakt externt. Trots sin unga ålder var han en mycket religiös ung man. Han hade en stor hängivenhet för Jesusbarnet och han bar alltid sin bild, en kvartsmedalj, runt halsen. Myndigheterna sa att det var kvartset som lockade blixtnedslag till min kusin, eftersom det kom in i hjärtat som brände allt …

Förbli intakt externt fick han omedelbart en hjärtstopp som inte svarade på läkarnas försök att återanimera, och han dog på plats.

När det gäller mig gick blixtljuset in från min axel och brände fruktansvärt hela kroppen, inifrån och ut; kort sagt försvann mitt kött inklusive mina bröst, särskilt den vänstra och lämnade ett hål. Det ledde till att försvinna köttet av min buk, av mina ben, av revbenen; det karboniserade levern, det brände allvarligt njurarna, lungorna, äggstockarna … och kom ut genom höger fot.

För mitt preventivmedel använde jag en spiral (en intrauterin utformning i form av en T), och på grund av det material som den är tillverkad med (koppar) är den en bra ledare för elektricitet; blixtnedslaget karboniserade och pulveriserade också äggstockarna som blev som två russin.

Jag stannade i hjärtstillestånd, nästan utan liv, med kroppen som hoppade på grund av den elektricitet som fortfarande fanns där.

Denna kropp som du ser här nu, den här rekonstruerade kroppen, är frukten av vår Herres nåd.

Den andra världen

Men detta är bara den fysiska delen … Den goda delen är att medan min kropp låg där karboniserad, befann jag mig i samma ögonblick inuti en vacker vit tunnel av ljus, ett underbart ljus, som fick mig att känna en glädje, en fred, en lycka att jag inte har ord för att beskriva storheten i det ögonblicket. Det var en riktig extas. Jag tittade och i slutet av tunneln såg jag ett vitt ljus, som en sol, ett vackert ljus … Jag säger vitt för att berätta en färg, men vi pratar om färger som inte kan jämföras med de som finns på jorden . Det var ett fantastiskt ljus; Jag kände från det en källa till fred, kärlek, ljus …

När jag gick upp i tunneln mot ljuset sa jag till mig själv: “Caramba, jag är död!”

Och så tänkte jag på mina barn och jag suckade: ”Ve mig, min Gud, mina små barn! Vad ska mina barn säga? Denna mamma var så upptagen att hon aldrig hade tid för dem … ”Jag gick faktiskt tidigt varje morgon och jag återvände inte förrän elva på natten.

Och så jag såg verkligheten i mitt liv och kände mycket sorg. Jag hade lämnat mitt hem fast besluten att erövra världen, men till vilket pris! … på andra plats mitt hem och mina barn! … I det ögonblicket av tomhet på grund av frånvaron av mina barn, utan att känna mer min kropp eller tidens eller rymdens dimension, såg jag och jag såg något väldigt vackert: Jag såg alla människor i mitt liv … I ett enda ögonblick, i samma ögonblick, alla människor, de levande och de döda. Jag kunde omfamna mina farföräldrar, farföräldrar, föräldrar (som var döda) … alla! Det var ett ögonblick av fullhet, underbart. Jag förstod att jag hade lurat mig själv med historien om reinkarnationen: de hade berättat för mig att min mormor hade reinkarnerats, men utan att berätta var. Eftersom informationen kostade mig för mycket pengar släppte jag den och jag grävde inte in i forskningen för att få veta vem hon kan ha blivit reinkarnerad. Vet du, jag försvarade teorin om reinkarnation … Och nu hade jag precis omfamnat min mormor, min farmor …

Jag omfamnade henne väl, som jag kunde göra med alla människor som jag kände, levande och döda. Och allt på ett enda ögonblick. Min dotter, när jag omfamnade henne, blev rädd: hon var 9 år och hon kände min omfamning, för jag kunde också omfamna de levande (bara det, vi känner normalt inte denna omfamning).

Jag förstod nästan inte tidens gång under det ögonblicket så vackert. Och nu, nu när jag inte längre hade kroppen, var det fantastiskt att se folket på ett helt nytt sätt. Innan jag faktiskt bara visste hur man kritiserade: om man var fet, mager, ful, elegant, inte elegant etc.När jag pratade om andra var jag tvungen att alltid kritisera något. Nu nej: nu ser jag människor inifrån och hur vackert det var … Medan jag omfamnade dem såg jag deras tankar, deras känslor …

Så jag fortsatte att gå framåt, full av fred, lycklig; och ju mer jag gick upp, desto mer kände jag att jag skulle se något mycket vackert. Faktiskt, mot botten såg jag en vacker sjö … ja! Jag ser en fantastisk sjö, träd så vackra, men så vackra, underbara … Och väldigt vackra blommor, i alla färger, med en utsökt parfym, så annorlunda än våra blommor … Allt var så vackert i den fantastiska trädgården, så underbart … Ord gör inte finns som kan beskriva det, allt var kärlek.

Det fanns två träd, vid sidan av något som tycktes vara en entré. Det är allt så annorlunda än vad vi vet här nere: du kan inte hitta liknande färger i världen, här uppe är det allt så vackert! … Det var i det ögonblicket som min kusin kom in i den underbara trädgården.… Jag visste! Jag kände att jag inte fick, jag kunde inte komma in där …

Den första återkomsten

I samma ögonblick hör jag min mans röst. Han klagar och gråter med en djup känsla och ropar: “Gloria !!! Gloria! Snälla lämna mig inte! Titta på dina barn, dina barn behöver dig! Gloria, gå tillbaka! Gå tillbaka! Var inte feg! Lämna tillbaka!”

Jag hörde allt, och jag såg honom gråta med mycket smärta … Ack, i det ögonblicket gav Herren mig att lämna … Men jag ville inte återvända! Den freden, den freden där jag var förpackad, fascinerade mig! Men långsamt sakta började jag sjunka ner igen mot min kropp, som jag hittade utan liv. Jag såg det livlöst på en bår från National Nursing University.

Jag såg läkarna som gav mig elektriska stötar i kroppen för att dra mig ur hjärtstilleståndet.

Jag och min kusin stannade mer än två timmar på marken, eftersom våra kroppar gav ut elektriska urladdningar och de kunde inte beröras. Först när den elektriska laddningen var helt urladdad, kunde de hjälpa oss. Och sedan började de försöken att återuppliva mig.

Jag tittade och jag vilade min själs fötter (även själen har en mänsklig form), mitt huvud gjorde en gnista och med våld gick jag in för att kroppen tycktes suga in mig.

Det var en enorm smärta att komma in: det kom gnistor överallt och jag kände mig fast i något väldigt litet (min kropp).

Det var som om min kropp, med denna vikt och storlek, plötsligt gick in i en babys outfit, men av järn. Det var ett fruktansvärt lidande, jag kände den intensiva smärtan i mitt brända kött, kroppen som helt brände orsakade en obeskrivlig smärta, den flammade fruktansvärt och avgav rök och ånga …

Jag hörde läkarna ropa: ”Hon kommer tillbaka! Hon kommer tillbaka! ”

De var väldigt glada, men mitt lidande var obeskrivligt! Mina ben var skrämmande svarta, det fanns levande kött på kroppen och på armarna! Benproblemet var komplicerat när de övervägde möjligheten att amputera dem!

… Men för mig fanns det en annan fruktansvärd smärta: fåfänga hos en världslig kvinna och företagsam kvinna, intellektuell, studenten …

Slav till kroppen, till skönhet, till mode, jag ägnade fyra timmar varje dag till aerobics; förslavad att ha en vacker kropp genomgick jag massage, dieter, injektioner … I princip allt du kan tänka dig. Detta var mitt liv, en rutin av slaveri för att få en vacker kropp.

Jag brukade alltid säga: om jag har vackra bröst, ska de visa dem; varför dölja dem?

Jag sa samma sak om mina ben, för jag visste att jag hade spektakulära ben, fina magmuskler …

Men på ett ögonblick såg jag med skräck hur hela mitt liv bara hade varit en kontinuerlig och värdelös vård av kroppen …

Eftersom detta var mitt i mitt liv: kärlek till min kropp. Och nu hade jag inte längre någon kropp!

I stället för brösten hade jag häpnadsväckande hål, särskilt den vänstra, som praktiskt taget var borta.

Benen var en syn att se, som fragment, men utan kött, svart som kol. Obs: de delar av kroppen som jag tog hand om och uppskattade mest var de som var helt brända och bokstavligen utan kött.

På sjukhuset

De förde mig sedan till “Social Seguro”, där de opererade mig omedelbart och började ta bort all bränd vävnad.

Medan de bedövade mig kom jag igen ut ur kroppen, orolig för mina ben, när jag plötsligt i samma ögonblick var hemsk och hemsk …

Men först måste jag berätta något för er, bröder: jag var en “dietisk (cafeteria) katolik”, jag var under hela mitt liv, för mitt förhållande till Gud sköts om i en 25 minuters söndagsmässa, och det är allt.

Jag gick till mässan där prästen talade mindre, för jag blev trött!

Vilken ångest jag kände med de präster som talade mycket! Det här var mitt förhållande till Gud! För detta droger alla världsliga strömmar mig: jag saknade skyddet av bön, väl gjort med tro, även i mässan!

En dag, när jag studerade för specialiseringen, hörde jag en präst bekräfta att helvetet inte finns, och inte ens demonerna! Det var precis vad jag ville höra! Jag tänkte genast för mig själv: om demonerna inte finns, och det finns inget helvete, så går vi alla till himlen! Och därmed, vad finns det att frukta ?!

Det som gör mig ledsen nu, och jag erkänner dig med stor skam, är att det enda bandet som fortfarande höll mig i kyrkan var djävulens rädsla.

När jag hörde att helvetet inte finns sa jag omedelbart: väldigt bra, om vi alla går till himlen är det inte viktigt vad vi är eller vad vi gör!

Detta bestämde min totala flykt från Herren.

Jag distanserade mig från kyrkan och jag började prata dåligt, med korsord etc. Jag hade inte längre någon fruktan för synd och började förstöra mitt förhållande till Gud.

Jag började säga till alla att demonerna inte finns, att de är prästernas uppfinningar, att de är kyrkans manipulationer och slutligen …

Jag kom till punkten att säga till mina kollegor vid universitetet att Gud inte existerar, att vi var produkter av evolution, etc. etc., och lyckades påverka många människor.

Låt oss nu återvända till operationssalen: när jag såg mig själv i den situationen, vilken fruktansvärd skräck! Jag såg äntligen att demonerna fanns, och hur, och de kom att söka just mig! De kom för att lägga fram räkningen, kan man säga, eftersom jag hade accepterat deras erbjudanden om synd! Och dessa erbjudanden är inte gratis! Man betalar !! Mina synder fick sina konsekvenser …

I det ögonblicket började jag då se komma ut ur operationssalens vägg, så många personer, uppenbarligen vanliga, normala, men med en blick full av hat, djävulsk, skrämmande, som fick min själ att darra: jag genast uppfattade att vi hade att göra med demoner.

Jag hade i mig en speciell medvetenhet: jag förstod faktiskt att för var och en av dessa var jag skyldig något, att synd inte är gratis, och att djävulens principiella lögn är att säga att han inte existerar: detta är hans bästa strategi för att arbeta som han vill med oss.

Jag insåg att ja, han existerar och att han kom för att omge mig, för att söka mig! Tänk dig skräck, skräck !!

Mitt vetenskapliga och intellektuella sinne hjälpte mig nu inte alls.

Jag gick runt i rummet, jag försökte komma tillbaka in i min kropp, men detta kött av mig tog inte emot mig, och skrämseln var hemsk!

Jag slutade fly så fort jag kunde, jag gick igenom, jag vet inte hur, väggen i operationssalen, i hopp om att kunna gömma mig i gångarna på sjukhuset, men när jag passerade muren …

Ner! Jag hoppade in i tomhet …!

Jag gick mot flera tunnlar som gick ner mot botten. I början fanns det fortfarande lite ljus, som bikupor där det fanns så många människor: unga, gamla, män, kvinnor, som grät och med skrämmande skrik slipade de tänderna …

Och jag, allt mer rädd , fortsatte att stiga ner och försökte komma ut därifrån, medan ljuset försvann och minskade …

Jag fortsatte att ströva omkring i dessa tunnlar i ett skrämmande mörker tills jag kom till en dunkelhet som inte kan jämföras med något annat … att, i jämförelse, den mörkaste dunkel på jorden inte ens kan jämföras med fullt solljus vid middagstid.

Där nere genererar samma dunkel smärta, skräck, skam och stinker fruktansvärt.

Det är en levande dunkel, ja, den lever: där är sinnet dött eller inert.I slutet av min härkomst, längs alla dessa tunnlar, kom jag till en jämn plats.

Jag var upprörd, med en järnvilja att komma ut därifrån: samma vilja som jag var tvungen att stiga upp i livet, men nu hjälpte det mig inte alls, för där var jag och där stannade jag kvar.

Vid en viss tidpunkt såg jag marken öppna upp, som en stor mun, enorm! Det levde! Levande!

Jag kände min kropp tom, tom på ett häpnadsväckande sätt och under mig en otrolig skrämmande avgrund, hemsk; det som kyldes mig mest var att du, därifrån och ner, inte ens kände en liten kärlek till Gud, inte ens en liten droppe hopp.

Den klyftan hade något som suger in mig. Jag ropade som galna kvinnor, terroriserade och kände skräck att inte kunna undvika den här nedstigningen, för jag insåg att jag oåterkalleligt gled inuti …

Jag visste att om jag skulle komma in skulle jag inte alls ha stannat kvar där, men jag skulle ha fortsatt att gå ner, utan att någonsin ha kunnat komma tillbaka. Det var detta, den andliga döden för min själ.

Själens andliga död: Jag var oåterkalleligen förlorad för alltid.

Men i denna skräck så stor, precis medan jag var på väg in, grep ärkeängeln helige. Michael mig i fötterna …

Min kropp kom in i den där avgrunden, men fötterna förblev högt upp

Det var ett fruktansvärt ögonblick och verkligt smärtsamt. När jag kom dit irriterade ljuset som fortfarande var kvar i min ande dessa demoner; alla skrämmande orena varelser som bor där attackerade mig genast.

Dessa hemska varelser var som larver, som blodsugare som försökte blockera ljuset.

Själen i skärselden

Observera att jag var ateist, men där började jag ropa: ”Själen i skärselden!

Snälla, dra mig härifrån! Jag ber dig, hjälp mig! ”

Medan jag grät började jag höra tusentals och tusentals personer, ungdomar … Ja, framför allt ungdomar, med så mycket lidande!

Jag uppfattade att där, på den hemska platsen, i den härvan av hat och lidande, gnuggade de tänder, med skrik och klagorop som fyllde mig med medkänsla och som jag aldrig kommer att kunna glömma …

(Redan 10 år har gått , men jag gråter och lider fortfarande när jag kommer ihåg lidandet för alla dessa personer) … Jag sa, jag förstod att det fanns de personer där, i ett ögonblick av desperation, begick de självmord …

Nu är de i de plågor, med de hemska varelserna nära dem, omgiven av demoner som plågar dem. Men den grymmaste av dessa plågor var frånvaron av Gud, för där känner man inte Gud.

Jag förstod att de som i ett ögonblick av förtvivlan tog sitt liv, var tvungna att stanna där, inom dessa plågor, tills all den tid de kunde ha spenderat på jorden hade gått: för att alla de som dödar sig själva går ut ur Gudomlig ordning.

Dessa fattiga personer, framför allt så många ungdomar, många, många … De gråter och lider mycket … Om människan kanske känner till det lidande som väntar honom, skulle aldrig någon fatta beslutet att ta sitt liv!

Vet du vad den största plågan är där?

Det är att se hur ens egna föräldrar, eller släktingar, som lever, gråter och lider med en enorm skuldkänsla: om jag skulle ha straffat, eller om jag inte skulle ha straffat, om jag hade sagt till honom, eller om Jag hade inte sagt till honom, om jag hade gjort det här eller det …

I slutändan beklagar de så fruktansvärt, – ett riktigt helvete för dem som älskar dem och stannar kvar i det här livet – det är det som får dem att drabbas mest.

Det är den största plågan för dem, och det är här som demonerna rasar och visar dessa scener:

”Se hur din mamma gråter, se hur hon lider, se hur din far lider, se hur de är desperata, hur de är nödställda, hur de skyller på sig själva och diskuterar, anklagar varandra ömsesidigt, titta på allt lidande som du orsakade dem .

Se hur de gör uppror mot Gud. Titta på din familj … Allt detta på grund av ditt fel! ”

Det som dessa fattiga själar behöver, är att de som stannar här nere kan börja en omvandlingspromenad, för att förändra sitt liv, för att de kan göra välgörenhetsarbeten, för att besöka de sjuka … rösträtt för de dödas själ.

Dessa själar drar enormt nytta av allt detta. Faktum är att de själar som befinner sig i skärselden inte längre kan göra någonting för sig själva. Ingenting! Men Gud ja, genom mässan. Vi måste också hjälpa dem på detta sätt.

Jag förstod således att de stackars själarna inte kunde hjälpa mig, och i detta lidande, i denna ångest, började jag åter ropa:

”Men här finns det ett fel! Se att jag är en helgon! Jag stal aldrig! Jag dödade aldrig! Jag gjorde aldrig någonting ont mot någon!

Tvärtom, innan jag misslyckades i min verksamhet importerade jag de bästa produkterna från Schweiz, jag extraherade och justerade tänderna, många gånger krävde jag inte att kunderna skulle betala om de inte kunde.

Jag köpte saker och gav dem till de fattiga! Vad gör jag här?!…”

Jag bekräftade mina rättigheter! Jag, som var så bra, som skulle behöva åka direkt till himlen, vad gjorde jag här ?!

Jag gick varje söndag till mässan, även om jag betraktade mig själv som ateist och inte uppmärksammade vad prästen sa, jag saknade aldrig mässan. Om jag missade mässan fem gånger under hela mitt liv var det mycket! Vad gjorde jag där ?!

”Men vad gör jag här? Dra mig härifrån! Ta mig härifrån!” Jag fortsatte att skrika rädd, med de hemska varelserna som hängde på mig!

”Jag är katolik! Jag är katolik, snälla, få mig härifrån! ”

Föreställ dig skräck när du ser mig täckt av sådana varelser … Jag grät, jag grät som en galen kvinna!

Dessa saker brann! Bröder, de lever mörker, det är ett hat som brinner, som slukar oss, vilket gör oss nakna. Det finns inte ord som beskriver den skräck!

Jag såg mina föräldrar

När jag ropade ut att jag var katolik såg jag lite ljus: och du ser att ett litet ljus till och med väldigt litet, i det mörkret, är det maximala, det är den största gåvan som man kan få.

Jag såg några steg högst upp i denna avgrund och jag ser min far (som dog 5 år tidigare) nästan vid ingången till avgrunden.

Han hade lite ljus; och ytterligare fyra steg upp såg jag min mamma med mycket mer ljus och i en sådan ställning som i bön.

Så fort jag såg dem upplever jag en glädje så stor att jag började ropa: ”Pappa! Mamma! Vilken glädje! Kom och ta mig! Kom och ta mig härifrån! Pappa, mamma, snälla, ta mig härifrån! Jag ber dig, bär mig härifrån! För bort mig!!”

Medan allt detta hände, var min kropp i en djup koma: jag var intuberad, ansluten till maskinerna och upprörd. Luft trängde inte in i mina lungor, njurarna fungerade inte …

Om jag var ansluten till maskineriet var det bara för att min syster, som är läkare, hade insisterat med sina kollegor och åberopat motivet att de inte var Gud.

De trodde faktiskt att det inte var värt att hålla mig vid liv, och de talade i dessa termer till mina släktingar: de sa att det inte var fallet att fortsätta obevekligt, att det var bättre att låta mig dö lugnt, för i i vilket fall jag befann mig i kval. Min syster insisterade så starkt att de …

Känner du till inkonsekvensen? Jag försvarade eutanasi, rätten att dö på ett värdigt sätt!

Läkarna lät ingen komma in där jag var, förutom detta var min systerläkare som stannade ständigt bredvid mig.

När min själ, som var i det bortom, såg mina föräldrar, min syster, som var nära min kropp i koma, hörde hon mig tydligt ropa till dem, så glada att de kunde komma för att ta mig.

Kanske kan det ha hänt någon av er att ha hört en person i tillståndet medvetslös att gråta eller uttala några ord: det är vad som hände med mig.

Jag får nästan min syster att dö av rädsla! I själva verket började jag gråta av glädje när jag såg dem och bad dem komma att ta mig; och så min syster, som hörde allt detta, ropade: ”Nu är det att hon är död, min syster! Min mamma och min far har kommit för att ta henne!

Gå bort, ta inte henne! Gå bort, mamma, snälla; gå bort, pappa, snälla: ta inte henne! Ser du inte att hon har små barn! Ta inte bort henne! Ta inte bort henne! ”

Läkarna var tvungna att dra henne därifrån och trodde att min stackars syster var illaluktande, att hon skulle vara i chocktillstånd; vilket skulle ha varit normalt, för det var inte en liten sak som hände: min kusins ​​död, att gå för att ta liket till bårhuset, systern som dör, dör inte, men kommer inte att leva mer än 24 timmar , enligt läkarnas åsikt …

Det var nu tre dagar som hon gick framåt i denna ångest, och detta utan sömn. Bli inte förvånad över att de trodde att hon var utmattad och bytte till hallucinationer …

Föreställ mig vilken glädje när jag ser mina föräldrar! På den platsen, i den situationen så hemsk där jag befann mig, ser jag mina föräldrar!

När de såg mot mig och de såg mig där, kan du inte föreställa dig den enorma smärta som deras ansikten avslöjade.

Sedan uppfattar vi och ser de andras känslor; Jag såg smärtan som de kände, deras lidande så stort.

Min far började gråta så mycket, och han ropade: ”Min dotter! Å nej! Herregud, min dotter nej! Herregud, min lilla dotter nej! ”

Min mamma bad, och när hon tittade mot mig och såg min sorg i mina ögon, men samtidigt tog inget bort friden och det sköna i hennes ansikte, inte ens en tår!

I stället för att gråta lyfte hon upp ögonen och vände sig sedan för att se mot mig.

Jag förstod med skräck att de inte kunde dra mig bort därifrån! Detta förstärkte mitt lidande och såg dem där dela min smärta utan att kunna göra någonting för mig!

Jag förstod också att de var där för att redogöra för Herren om den utbildning de hade gett mig. De var handledarna, som betrodda jobbet att ta hand om de talanger som Gud hade gett mig.

Med sitt liv och sitt vittnesbörd var de tvungna att skydda mig från Satans attacker. Och de var tvungna att ge näring åt de nådegåvor som Gud hade lagt i mig genom dopet.

Alla föräldrar är väktare av de talanger som Gud gav barnen. När jag såg deras lidande, framför allt min fars, ropade jag desperat ut igen: ”Ta mig härifrån! Ta mig härifrån! Jag har inte fel att vara här, för jag är katolik! Jag är katolik! Dra mig härifrån!

Min dom

När jag ropade igen att jag var katolik, bröder, hörde jag en röst, så skön, men så söt … Så vacker att den fyllde allt med fred och kärlek och fick min själ att hoppa.

De fruktansvärda varelserna som klamrade fast vid mig, när de hörde det, kastade sig omedelbart i tillbedjan och bad om tillåtelse att dra sig tillbaka, för de kunde inte stå ut med rösten sötma: då öppnades något, som en mun som hänger ner, och de flydde av rädsla.

Tänk dig detta! När jag ser dessa varelser, de fruktansvärda demonerna, där nedkastade … När jag bara hör Herrens röst (trots trots Satans stolthet, och därmed hör de det som något mycket obehagligt), kastar de sig på knä!

Sedan såg jag den mest välsignade jungfrun böjd, när prästen höjde vår Herre i Hostian, under mässan som firades för min kusins ​​själ.

Jungfru Maria förbön för mig! Nedböjd vid vår Herres fötter samlade hon alla böner som folket på min jord gjorde för mig och presenterade dem för honom.

Du vet, i höjden, när prästen lyfter upp Hostian, känner man närvaron av Jesus, alla står sig på sina knän, även demonerna! …

Och jag, som gick till mässan utan minsta respekt, utan att ge uppmärksamhet, med tuggummi att tugga i munnen, ibland slumrade, tittar omkring, förlorad i tusen banala tankar …!

Och sedan hade jag modet att klaga, full av stolthet, över att Gud inte lyssnade på mig när jag frågade något från honom! Tro mig, det var häpnadsväckande att se hur, under vår Herres bortgång, alla dessa varelser, alla dessa skrämmande varelser, kastade sig på marken i en imponerande tillbedjan.

Jag såg Jungfru Maria, nådigt nedböjt vid Herrens fötter och bad för mig i tillbedjan inför honom. … Och jag, en syndare, med mitt skräp, behandlar honom utan respekt och säger att jag var bra … Ja, olyckligt bra! Förnekar och hädar Herren!

Föreställ dig vilken syndare jag var när till och med demonerna böjde sig ner på marken när Herren Jesus Kristus gick bort …!

* * * * * * *

Den rösten, så vacker, säger till mig: Mycket bra, om du är katolik, säg mig vilka är Guds bud! ”

… Tänk på skräck! … Den frågan förväntade jag mig bara inte! Jag visste bara att det fanns tio! Och sedan … inget mer!

“Och nu, hur klarar jag det här?”, Tänkte jag, plågad. Jag kom ihåg att min mamma brukade säga att det första budet var kärlek, hon talade alltid om det …

Kärlek till Gud och kärlek till nästa. Till slut var min mors tal användbara för något, sa jag till mig själv. Så jag valde det här svaret i hopp om att det skulle räcka och att resten kanske inte skulle märkas …! Jag tänkte klara mig på det här sättet, som jag alltid gjorde när jag var i livet: faktiskt hade jag alltid svaret klart, det perfekta svaret, jag lyckades alltid att rättfärdiga mig själv och att försvara mig på ett sådant sätt att ingen upptäckte det som jag inte visste.

Nu tänkte jag klara mig på samma sätt. Och jag började säga: ”Det första budet är: att älska Gud framför allt annat, och … grannen som mig själv.”

”Mycket bra: – sa han till mig – och du gjorde det här? Älskade du?

Helt förvirrad svarade jag: ”Jag … ja! Ja, jag ja. Ja!” Men den underbara rösten sa: “Nej !!!”

Jag försäkrar er att när han sa till mig: ”Nej!”, Så kände jag att blixtnedslag! I själva verket kände jag fortfarande inte på vilken sida det slog mig … Men när jag hörde att ”Nej!” Kände jag all blixtens smärta! … Jag kände mig naken, alla mina masker föll och jag var övertäckt .

Den mjuka rösten fortsatte att säga till mig: ”Nej !!! Du älskade inte din Herre framför allt, och ännu mindre älskade du din nästa som dig själv! Du gjorde av dig själv en Gud som du modellerade efter dig själv, i ditt liv!

Endast i ögonblick av extrem nödvändighet eller i lidande kom du ihåg din Herre.

Och ja, du knäböjde, du grät, du frågade, du erbjöd novenor, du föreslog dig själv att gå till mässa, till böner, bad om nåd för några ting eller ett mirakel …

När du var fattig, när din familj var ödmjuk, när du fortfarande ville bli professionell, så brukade du be varje dag på dina knän, hela timmar och bad din Herre!

Du ber och ber mig dra ut dig ur den fattigdomen, så att jag kan tillåta dig att bli professionell och vara någon! När du befann dig i nöd och du behövde pengar, då lovade du:

Detta var det förhållande som du brukade ha med din Herre! Aldrig har du hållit ett löfte, inte ens ett! Och utöver att inte hålla löften, tackade du mig aldrig! ”

Och Herren insisterade på detta: “Du gav ditt ord, du gav ett löfte till din Herre, men du har aldrig hållit dem!”

Herren visade mig en av mina många böner: när jag frågade honom nåd att ha min första bil, då skulle jag be, och mycket ödmjukt skulle jag be att snälla, han kunde också ge bara en liten bil, till och med en gammal, det är inte viktigt … bara så det fungerar.

Men så snart jag fick det jag önskade sa jag inte ens ett ”tack” till Herren; och åtta dagar senare tackade jag inte bara honom, men jag förnekade honom redan och jag talade dåligt om honom.

Han visade mig hur jag inte bara saknade i alla nådeönskningar som han gav mig när det gällde de utfärdade löften, men jag tackade inte ens. Jag såg Herren på ett riktigt sorgligt sätt.

Du vet, mitt förhållande till Gud var som en jag vore en Bankautomat

Jag bas rosenkransen, och han skulle ge mig pengar … och om han inte gav dem till mig, gjorde jag uppror.Herren visade mig allt detta.

Precis så snart han tillät mig att ha mitt yrke – och följaktligen att börja ha en viss prestige och även pengar – var Guds namn redan inte bekvämt för mig … Jag började känna att jag var stor, utan att någonsin att ha minst uttryck för kärlek eller tacksamhet för honom.

Att vara tacksam? aldrig! Inte ens ett “tack” för den nya dagen som han gav mig, eller för min hälsa, eller för att jag hade ett tak där jag bodde …

Eller till och med en bön av medkänsla för de fattiga små som inte har hus eller något att äta. Ingenting!!!

Otacksam till max! Mer än någonting annat blev jag mer otrogen med avseende på min Herre, medan jag trodde på Venus och Mercurius för förmögenheter, gick jag blint efter astrologin och sa att stjärnorna styr vårt liv.

Jag började tro på alla läror som världen erbjöd mig. Jag trodde till exempel på reinkarnation:

Jag övertygade mig själv, helt enkelt att man skulle dö och skulle börja om från början … och jag glömde att det kostade ett pris av blod till min Herre Jesus.

Herren fortsatte: ”Allt du hade, det gavs dig inte för att du hade bett om det, men det var en välsignelse som du fick från himlen. arbetare, en kämpe …Att allt du hade erövrat med dina händer och genom studiens kraft. Nej! Titta: hur många yrkesverksamma finns det, mer kvalificerade än du, som arbetar lika mycket eller mer än du? ”

Herren gav mig en undervisning av de 10 buden. Det
visade mig vad jag var: att vad jag sa med ord för att älska och älska Gud, utan tvärtom älskade jag Satan.

På min poliklinik skulle vanligtvis en dam som läste korten komma och hon gjorde magi för att befria sig från dåliga influenser och brukade säga: ”Jag tror inte på dessa saker … Men gör det ändå, för en vet aldrig … ”Och hon gjorde sin djävul.

I ett hörn där ingen såg satte hon en hästsko och en aloe-växt för att hålla borta olycka och andra sådana saker.

Vet du vad jag gjorde, tillåter det här? Jag öppnade dörrarna för demonerna så att de kunde komma in efter deras nöje och cirkulera fritt, glatt, i min poliklinik och i mitt liv.

Du ser att allt detta är skamligt. Gud gjorde en analys av hela mitt liv, mot bakgrund av de tio budorden, han visade mig vad jag var i mina relationer med grannen och med honom. Jag kritiserade allt och alla … Och alla pekade med fingret, “heliga Gloria” …!

Han visade mig när jag sa att älska Gud och nästa, men tvärtom var jag mycket avundsjuk. Nu såg jag att när jag lurade någon eller ljög, var det som att begå mened, för i det ögonblick då jag sa: ”Jag är katolik” förklarade jag att Jesus Kristus var min Herre och samtidigt vittnade jag om lögner och bedrägeri!

Hur mycket ont gjorde jag så många människor! För resten var jag aldrig tacksam mot mina föräldrar för allt deras uppoffring och engagemang så att jag kunde få ett yrke och att segra i livet; för alla uppoffringar och ansträngningar som de gjorde …

Men jag såg dem inte, jag ignorerade dem, och så snart jag hade mitt arbete försvann de till och med i mina ögon:

Jesus fortsatte och visade mig vilken make jag var: jag passerade hela dagen klagande, från det att jag vaknade. Min man sa: “Ha en trevlig dag!”. Och jag: ”kanske det kommer att vara för dig !! Titta på regnet! ”. Jag mumlade alltid och motsägde allt.

… Så bra som att helga de heliga dagarna? Vilken skräck! Vilken sorg jag kände! Jesus fick mig att se hur jag skulle ägna fyra och till och med fem timmar åt min kropp med gymnastik, och inte ens tio minuter om dagen för min Herre, inte ens ett tack eller en trevlig bön … nej, ingenting! Tvärtom, ibland reciterade jag till och med rosbandet och började det riktigt snabbt under såpoperans intervall. Jag tänkte lyckas med att be om det under reklamfilmerna. Jag började snabbt, utan att ta hänsyn till vad jag sa, mer orolig om såpopera kanske redan hade börjat eller inte, och till vilken punkt jag hade kommit. Kort sagt, utan att höja hjärtat till Gud.

Jesus fortsatte att visa mig hur jag inte på något sätt var tacksam i förhållande till honom, och den lathet jag hade när jag gick till mässan. När jag fortfarande bodde hos mina föräldrar och min mor tvingade mig att gå, sa jag till henne: Men mamma, om Gud finns överallt, vilket behov har jag för att gå till kyrkan för mässan? ” Det var uppenbart att det var väldigt bekvämt för mig att prata så här … Och Jesus visade detta för mig. Jag hade Herren tjugofyra timmar om dagen för mig, hela mitt liv tog Gud hand om mig, och jag var så lat att ägna åt honom lite tid på söndagen, för att visa honom min tacksamhet, min kärlek till honom … Men det värsta saken var att veta att, att besöka kyrkan, innebar att ge min själ näring. I stället ägnade jag mig helt åt vård av min kropp, jag blev en slav till mitt kött, och jag glömde just detta: att jag hade en själ! Och jag tog aldrig hand om det.

När det gäller Guds ord sa jag till och med med fräckhet att den som läste Bibeln mycket blev galen. Jag kommer fram till att vara en hädare, och inkonsekvensen i mitt liv fick mig att säga: ”Men vad är det allra heligaste? Och skulle Gud vara där? I ciborium och i kalk? … Prästen bör lägga till konjak för att ge det en god smak! ”

Till vilken punkt kom jag för att förnedra mitt förhållande till Gud! Jag lämnade min själ utan näring, och som om det inte räckte var det enda jag gjorde att kritisera prästerna. Om du visste, bröder, hur illa jag kände mig inför detta! Herren visade mig hur min själ minskades på grund av all denna kritik. Utöver allt annat, tänk på det faktum att jag förklarade att en präst var homosexuell, och hela gemenskapen fick veta detta … Du kan inte föreställa dig det onda som jag gjorde mot den prästen! Nej, du kan inte föreställa dig det! Jag kan inte berätta om det, för det skulle vara för långt. Jag säger bara att bara ett ord har makten att döda och förstöra själar. Nu såg jag allt det onda som jag hade gjort! Min skam var så stor att det inte finns några ord för att beskriva det! Kan jag bara be dig att inte göra detsamma: kritisera inte! Be!

Be för prästerna

Min familj kritiserade alltid prästerna. Från och med när vi var små brukade min far och alla i huset kritisera och säga: “Dessa präster är kvinnliga och har mer pengar än oss … Och de är detta, och de är det …”, och vi skulle upprepa detta.

Vår Herre sa till mig nästan och ropade: ”Vem trodde du att du var, att göra dig själv till gud och döma mina invigda ?! De är av kött, och heligheten ges åt dem till förmån för de samhällen som jag satte där i gåva.

Och samhällena har en skyldighet att be för honom, att älska honom och att stödja honom ”. Kanske ni vet, bröder, att när en präst faller kommer det att vara samhället att svara på hans helighet.

Djävulen hatar katoliker, oerhört mer prästerna. Han hatar vår kyrka, för där det finns en präst som inviger …

Jag öppnar en parentes: ni måste alla veta att prästen, även om han förblir en man, är en helgad av Herren, erkänd av den evige Fadern, så att i ett stycke bröd händer ett mirakel, en transsubstansiering: av händerna av prästen blir det vår Herres Jesu Kristi kropp och blod … Och dessa händer, djävulen hatar dem intensivt, fruktansvärt.

Djävulen avskyr oss katoliker på grund av eukaristin, för eukaristin är en öppen dörr för himlen, och den är den enda dörren!

Utan mässan/nattvarden går ingen in i himlen. När en person plågar kommer Gud bredvid denna person, oberoende av den religion som han tillhör eller hans tro; Herren uppenbarar sig och säger kärleksfullt till honom med kärlek och barmhärtighet:

“Jag är din Herre!” Och om personen ber om ursäkt och accepterar den här Herren, händer något som är svårt att förklara: Jesus tar omedelbart denna själ dit där mässan firas i det ögonblicket, och personen får Viaticum, som är en mystisk gemenskap – nattvardsfirande för de döende

Eftersom endast den som tar emot Jesu Kristi kropp och blod kan komma in i himlen.

Det är något mystiskt, det är en enorm nåd som vi har i den katolska kyrkan, en nåd som Gud har gett vår kyrka; och många människor talar dåligt om denna kyrka, och ändå tar de sig genom frälsning och går till skärselden, och där fortsätter de att dra nytta av eukaristins nåd.

De räddar sig själva. De går till skärselden, men de räddas!

På grund av detta hatar djävulen mycket prästerna: för där det finns en präst finns det händerna som helgar brödet och vinet, vilket gör dem till att bli för oss Kristi kropp och blod.

Därför måste vi be väldigt mycket för prästerna, för djävulen attackerar dem ständigt.

Vår Herre visade mig allt detta. men de räddas! På grund av detta hatar djävulen mycket prästerna: för där det finns en präst finns det händerna som helgar brödet och vinet, vilket gör dem till att bli för oss Kristi kropp och blod.

Därför måste vi be väldigt mycket för prästerna, för djävulen attackerar dem ständigt.

Vår Herre visade mig allt detta. men de räddas! På grund av detta hatar djävulen mycket prästerna: för där det finns en präst finns det händerna som helgar brödet och vinet, vilket gör dem till att bli för oss Kristi kropp och blod. Därför måste vi be väldigt mycket för prästerna, för djävulen attackerar dem ständigt.

Sakramenten

Endast genom prästen har vi till exempel försoningens sakrament (bikten)! Endast genom honom får vi förlåtelse för våra fel.

Vet du vad bekännelsen är? Det är ”själens rening”! Inte med vatten och tvål utan med Kristi blod!

När min själ var smutsig, svart på grund av synd, om jag skulle ha erkänt, skulle den ha tvättats med Kristi blod, vidare skulle jag ha brutit fängslet som höll mig bunden till den onda.

Skulle han därför inte ha anledning, djävulen, att avskyr prästerna ?! Även de som kan ha varit stora syndare har förmågan att befria synder. Och Herren visade mig hur: i hans hjärtesår … Ja!

Du vet, det finns saker som överträffar människans intellekt eftersom de är andliga verkligheter, och ändå talar vi om sanningar som är mer verkliga än våra …

Genom dessa sår, sa jag, stiger en själ upp till den gudomliga nivån, till den genom den gudomliga barmhärtigheten, till barmhärtighetens dörr, stiger den upp till Jesu heliga hjärta, evig präst; och där placerar Jesus sitt kors, blöder i sin eviga gåva …

Och den själen återvänder ren.

Nu ser jag hur min själ återvände ren i bekännelsen, och i varje synd som jag erkände bryter vår Herre de styng som förenade mig till Satan. (Och tyvärr höll jag mig borta från bekännelse!)… Men allt detta händer bara genom prästen.

Således har vi skyldigheten och plikten att be för dem, så att Gud kan skydda dem, upplysa dem och vägleda dem.

För alla dessa motiv hatar djävulen fruktansvärt den katolska kyrkan och prästerna.

Äktenskapet

Jag skulle vilja prata med er om den stora nåd som är äktenskapets sakrament.

När vi går in i kyrkan dagen för vårt bröllop, i det ögonblick då vi säger ”ja” och lovar att vara trogna för alltid, i glädje och i sorg, i hälsa och i sjukdom etc., vet du vem vi lovar?

Inget mer, inget mindre än till Gud Fadern!

Vår Gud är förtrollad av äktenskap! Han är det enda vittnet när vi säger dessa ord.

Var och en av oss, när vi kommer att dö, kommer att se detta ögonblick just i livets bok. Då får vi syn på ett obeskrivligt gyllene ljus, en intensiv glans:

Gud Fadern skriver dessa ord i boken med bokstäver av guld, så vackert. I det ögonblick då vi tar emot Jesu kropp och blod, bildar vi en förbund med Gud och med den person som vi har valt att dela ett liv tillsammans.

När vi uttalar dessa ord säger vi dem till den heligaste Treenigheten.

Jag såg att på dagen för min äktenskap, när jag själv och min man fick den allra heligaste nattvarden, var vi inte längre två utan tre! Vi två, och Jesus!

Så snart vi kommunicerar med Jesus förenar han oss som en enda sak! Han placerar oss i sitt hjärta och vi blir EN och bildar med Jesus en helig treenighet! ”Låt människan inte skilja vad Gud har förenat”.

Nu frågar jag: vem skiljer den här? Ingen! Ingen, bröder, kan skilja dem åt! Ingen, efter att äktenskapet har fullbordats! Och om de två makarna kommer jungfruliga till äktenskapet kan du inte föreställa dig de välsignelser som kommer över detta äktenskap!

Jag såg också mina föräldrars äktenskap.

När min far släppte ringen på min mammas finger och prästen förklarade dem som man och hustru, överlämnade vår herre till min far en trästav, lysande av ljus, som verkade lite böjd.

Vi har här att göra med en nåd som Gud ger mannen: det är en gåva av Gud Faderns auktoritet, så att den här mannen kan vägleda denna lilla hjord som är hans barn, födda i äktenskap och också att försvara äktenskapet och barnen från så många ondska som attackerar familjerna.

För min mamma placerade Gud Fadern något i hjärtat som verkade som en eldsfär, så vacker: det betyder Guds kärlek, den Helige Ande.

Jag visste att min mamma var en mycket ren kvinna. Gud var glad, glad.

Du kan inte föreställa dig hur många orena andar som besegrade min far i det ögonblicket. Dessa spritdrycker verkar som larver, blodsugare.

Du vet, när någon har relationer utanför äktenskapet fäster de onda andarna sig omedelbart till alla delar av personen; de börjar med hans könsorgan, de äger köttet, hormonerna; de ockuperar hjärnan, de tar hypofysen och alla neurologiska delar av personens organism, och de börjar producera en mängd hormoner som sänker instinkterna.

De förvandlar ett Guds barn till en slav av köttet, av hans egna instinkter. När ett par är jungfru ger det ära åt Gud. Ett helig förbund händer med honom, som helgar denna sexualitet.

Faktum är att sexualiteten inte är synd! Gud har gett det som en välsignelse, för sexualitet är Gud och paret.

Där det finns äktenskapets sakrament, (även om makarna inte kom dit jungfrur), är Gud närvarande i denna sakramentliga säng!

För i bröllopssängen, välsignad av äktenskapets sakrament, finns den Helige Ande; även i det här parets måltider finns Herrens Gud, som välsignar maten.

Gud förblir upptagen innan äktenskapet; Han är glad att följa med makarna i deras nya liv, i denna början av ett nytt liv tillsammans.

Paret och Herren bildar en Treenighet.

Tyvärr vet många makar inte detta, de har inte denna uppfattning … Och de tänker inte ens på Gud: de gifter sig bara på grund av tradition och inte för tro …

De tänker bara för att gå ut ur kyrkan för att gå på fest, äta, dricka, ta av på smekmånaden … De tänker på att det inte finns något ondskan: ondskan ligger i att lämna Herren utanför allt detta.

Som jag gjorde, som lämnade Herren på gatan; det gick inte ens in i mitt huvud att bjuda in honom i mitt nya liv, i vårt nya hus. Han har faktiskt nöjet att vi bjuder in honom att komma in och vara med oss ​​för evigt, i glädjeämnen och i de mindre goda ögonblicken;

Han önskar att vi känner hans närvaro … Visst, i äktenskapets sakrament är Herren också närvarande utan att bli inbjuden …

Men hur mycket vackrare skulle det vara om vi skulle vara medvetna om denna närvaro … att ta av på smekmånaden …

Tänk på att det inte finns något ont i det här: ondskan ligger i att lämna Herren utanför allt detta.Som jag gjorde, som lämnade Herren på gatan; det gick inte ens in i mitt huvud att bjuda in honom i mitt nya liv, i vårt nya hus.

Han har faktiskt nöjet att vi bjuder in honom att komma in och vara med oss ​​för evigt, i glädjeämnen och i de mindre goda ögonblicken.

Han önskar att vi känner hans närvaro … Visst, i äktenskapets sakrament är Herren också närvarande utan att bli inbjuden … Men hur mycket vackrare skulle det vara om vi skulle vara medvetna om denna närvaro … att ta av på smekmånaden …

Tänk på att det inte finns något ont i det här: ondskan ligger i att lämna Herren utanför allt detta. Som jag gjorde, som lämnade Herren på gatan; det gick inte ens in i mitt huvud att bjuda in honom i mitt nya liv, i vårt nya hus.

Han har faktiskt nöjet att vi bjuder in honom att komma in och vara med oss ​​för evigt, i glädjeämnen och i de mindre goda ögonblicken; Han önskar att vi känner hans närvaro … Visst, i äktenskapets sakrament är Herren också närvarande utan att bli inbjuden … Men hur mycket vackrare skulle det vara om vi skulle vara medvetna om denna närvaro … har glädje att vi inbjuder honom att komma in och vara med oss ​​för evigt, i glädjeämnen och stunder som är mindre bra; Han önskar att vi känner hans närvaro …

Visst, i äktenskapets sakrament är Herren också närvarande utan att bli inbjuden … Men hur mycket vackrare skulle det vara om vi skulle vara medvetna om denna närvaro … har glädje att vi inbjuder honom att komma in och vara med oss ​​för evigt, i glädjeämnen och stunder som är mindre bra; Han önskar att vi känner hans närvaro …

I mina föräldrars äktenskap var det vackraste att Gud gav tillbaka till min far de gåvor och nåd som han hade förlorat: detta för att han gifte sig med min mamma, som var en kvinna som var mycket ren i känslor och jungfru.

Jag tittade på min far, hans oordning och smutsiga sexualitet.

Men för att han var väldigt ”macho”, och hans vänner hade börjat sätta in gift i honom, sade till honom att inte låta hustrun charma och dominera honom, och att han var tvungen att fortsätta sitt liv som tidigare, och så två veckor efter äktenskapet hamnade i ett bordell för att visa sina vänner att han fortsatte att vara densamma, att han inte lät sig dominera av frun …

Vet du hur hans personal med auktoritet och skydd, som Gud gav honom, hamnade?

Djävulen tog det ifrån honom! Och alla de onda andarna, de orena varelserna, återvände för att ta honom till sig själva. Från pastor för sin hjord förvandlade min far sig till en varg i sin egen familj och i sitt hem!

När man är otrogen mot sitt bröllop är han otrogen mot Gud. Han saknar sitt ord, den ed som han gjorde, till Gud och den person som han gifte sig på dagen för sitt äktenskap.

Han gör inte vad han lovade. Om någon har för avsikt att inte vara trogen mot sitt eget äktenskap är det bättre att inte gifta sig. Herren säger till oss: om du är otrogen kommer du att fördöma dig själv! Om du inte kommer att vara trogen, gifta dig inte! Son, dotter, be mig nåd att vara trogen mot din fru, din man och Gud.

Hur många ondska kommer in i ett äktenskap på grund av otrohet ?! En man går till exempel till ett bordel eller är otrogen med sekreteraren.

Trots försiktighetsåtgärderna får han ett virus; och till och med tvätta sig efteråt, det viruset dör inte … Så när han senare har förhållanden med hustrun kommer viruset in i kvinnans vagina och det förblir där i botten och anländer till livmodern.

Med tiden bildar det ett sår, som ofta inte kvinnorna märker. Och när fru år senare går till läkaren som lider mycket, diagnostiseras det cancer. ja! Cancer!

Och vem säger då att äktenskapsbrott inte dödar?Dessutom, hur många aborter görs på grund av äktenskapsbrott?

Till exempel hur många kvinnor som varit otrogna och blivit gravida, använda abort så att mannen inte upptäcker det?De dödar en oskyldig som inte kan tala eller försvara sig själv!

Och detta är bara några exempel. Äktenskapsbrott dödar i så många och olika former!

Sedan har vi fortfarande modet att protestera mot Gud, när det inte går bra, när vi har problem, när sjukdomar anländer: medan det är vi som förvärvade dessa saker med våra synder och drar det onda i vårt liv.

Bakom synden finns alltid den onda! Vi öppnar dörrarna för honom, när vi syndar så allvarligt!

Och ändå beklagar vi att Gud inte älskar oss. Var är Gud, som tillåter detta eller det ?! Vilka nerver vi har! må du veta att Gud är den klippa som skyddar äktenskapet. Ve den som försöker förstöra ett äktenskap!

När någon försöker kolliderar han med den här klippan som är Jesus. Gud försvarar äktenskapet, tvivlar aldrig på det!

Jag vill också informera er om att vara mycket försiktig med de svärmödrar som stör barnens äktenskap, stör dem och orsakar problem i deras relationer.

Också om svärsonen eller svärdottern, till rätt eller fel, för att de kanske inte skulle tycka om henne, är de redan gifta och det finns inget mer att göra.

Det enda är att be för dem: att de kan be för det äktenskapet och lägga det åt sidan!

Många kvinnor har fördömt sig själva för att ha blandat sig i sina barns äktenskap! Detta är en allvarlig synd!

Om du ser att något inte går bra, att en av dem eller båda syndar, be Gud om dem, be hjälp från Gud.

Du kan också ringa paret och prata med de två, bjuda in dem att rädda äktenskapet, tänka på barnen och påminna dem om att äktenskapet är för kärlek, att ge och att förlåta ömsesidigt.

Man måste kämpa för äktenskapet, detta ja: men ingrip aldrig på något annat sätt, och ännu mindre för att ta en position till förmån för den ena eller den andra.

Hedra fadern och modern

Jesus fortsatte att visa mig allt … Jag berättade redan för dig hur jag var otacksam mot mina föräldrar, hur jag skämdes för dem;

Jag pratade dåligt om dem och avvisade dem eftersom de var fattiga och inte kunde ge mig allt som mina rika vänner hade.

Jag var en otacksam dotter till att säga att den inte var min mamma, för hon verkade underlägsen mig.

Det var skrämmande att se en sammanfattning av en kvinna utan Gud. Hon förstör allt hon närmar sig.

Och utöver allt detta, och det här är det värsta, kände jag mig och jag trodde vara en mycket bra person!

Jag trodde att jag skulle ha gått igenom det fjärde budet, eftersom mina föräldrar hade kostat mig mycket: Jag spenderade mycket pengar för dem på grund av deras sjukdomar (all analys gjordes faktiskt med betalning) , för båda hade allvarliga sjukdomar innan de dog.

Det var min man som täckte utgifterna och skulle säga: ”Ta hand om dessa två skamlösa, de lämnar inte ett öre i ärftlighet och ännu mer är det nödvändigt att spendera en förmögenhet för dem.

Föräldrarna till mina vänner lämnar istället varor och … ”. Och Herren visade mig hur jag analyserade allt ur pengars synvinkel, för jag manipulerade även mina föräldrar när jag hade pengar och makt, jag tjänade till och med på dem.

Med pengar gjorde jag mig till en gud, och jag trampade på även mina föräldrar. Vet du vad som bedrövade mig mest?

Att se dem där … Min far grät, såg att han hade varit en bra far, att han hade lärt dottern att vara en arbetare, en kämpe, en entreprenör, att respekteras, för bara de som arbetar går framåt …

Men jag glömde en viss del i mig: att jag hade en själ, och att han var min evangelist, med sitt vittne.

Mitt liv började sjunka, med det exempel som han gav mig. Han såg nu med djup sorg det ansvar han hade inför Gud, eftersom han var en kvinnokarlskvinnare, och han brukade säga glatt och skryta med min mamma och alla att vara väldigt ”macho”, för han hade många kvinnor och han kunde erövra dem alla.

Dessutom brukade han dricka och röka. Han var också en bra person, men hade dessa laster, som enligt honom inte var sådana, tvärtom trodde han att de var dygder.

Han var väldigt stolt. Jag, som bara var spädbarn och såg hur min mamma skulle gråta när han pratade om de andra kvinnorna, började fylla mig med ilska med ilska av ilska.

Vredet börjar med den andliga döden: Jag kände en skrämmande ilska när jag såg hur min far förödmjukade min mamma inför människor, och hur han här orsakade så många tårar … Och hon sa inte något. Där började jag mitt uppror.

När jag var tonårig brukade jag säga till min mamma: ”Jag kommer aldrig att göra som du.

Du kastar kvinnans värdighet under fötterna. För detta är vi kvinnor inte värda någonting: hela felet beror på en kvinna som du, utan värdighet, utan stolthet, som låter sig trampas under fötterna och att förödmjukas av män! ”

Och till min far brukade jag säga: ”Pappa, lyssna väl: Jag kommer aldrig att tillåta en man att göra mot mig vad du gör mot mamma! aldrig!

Om en man en dag kan vara otrogen mot mig, kommer jag att rättfärdiga mig själv! Jag gör samma sak, så att han kan lära sig!

”Min far slog mig och ropade: “Hur vågar du, lilla flicka ?!”

Jag vet inte varför min far var så chauvinistisk. Jag sa till honom: ”Okej, du kan till och med slå mig …

Men om jag en dag kommer att gifta mig, och min man förråder mig, kommer jag att bekräfta mig själv, jag kommer att betala tillbaka honom med samma mynt, så att män kan förstå och uppleva hur en kvinna lider, när en man trampar på henne och förödmjukar henne är ett sådant sätt! ”

Jag fyllde mig med allt detta hat och förbittring. Du vet, jag kände så mycket ilska att detta gjorde mitt liv till ett uppror:

Jag började leva med en önskan att försvara kvinnan. Jag började stödja abort, dödshjälp, skilsmässa och jag rådde alla kvinnor som jag kände, att rättfärdiga sig om deras man förrådde dem!

Jag var aldrig otrogen fysisk, men jag skadade så många människor med dessa råd. och jag rådde alla kvinnor som jag kände, att rättfärdiga sig om deras man förrådde dem!

Jag var aldrig otrogen fysisk, men jag skadade så många människor med dessa råd. och jag rådde alla kvinnor som jag kände, att rättfärdiga sig om deras man förrådde dem! Jag var aldrig otrogen fysisk, men jag skadade så många människor med dessa råd.

När jag äntligen hade det bra ekonomiskt började jag säga till min mamma: ”Mamma, bli separerad från pappa, för det är omöjligt att stå ut med en sådan man!

Ha lite värdighet, ge dig själv värt, mamma! ” Trots att han var så gillade jag min far: vet du att jag älskade honom, trots allt?

Eftersom min mamma verkligen var en bra kvinna, som aldrig, aldrig lärde oss hata, varken min far eller någon annan! …

Och jag, ni kan föreställa er lite! Jag ville få mina föräldrar att skilja sig! Men min mor brukade säga: ”Nej, min dotter, jag kan inte; Jag lider, det är sant, men jag offrar mig själv för er, mina barn.

Du är sju och jag är bara en. Jag offrar mig själv för att din är en bra far: Jag skulle vara oförmögen att skilja mig från honom och lämna dig utan en far.

Och sedan, om jag separerade mig, vem skulle be för att din far skulle kunna rädda sig själv?

Det är jag som kan be Herren för honom, så att han kan hitta frälsning: i själva verket förenar jag smärtan och lidandet som han skaffar åt mig till de smärtor som Jesus led på korset.

Varje dag går jag till kyrkan och före tabernaklet säger jag: ”Herre, detta lidande är ingenting; Jag förenar det med ditt kors så att min man och mina barn kan rädda sig själva. ”

Jag överlåter din far till Jesus tillsammans med radbandet.

Djävulen skjuter honom mot botten och får honom att synda, men jag skjuter upp honom med Rosenkransen, jag tar honom inför det välsignade sakramentet i tabernaklet och jag säger till

Jesus: ”Herre, han är här: Jag litar på att du inte kommer att låta jag dör utan att se honom omvända. Herre, jag ber inte bara för min man utan också för alla kvinnor som är i samma situation, speciellt för dem som, i stället för att knäböja dig för sin man och sina barn, lägger sig i händerna på förtrollarna och spådomarna, annars förråder de dem och överlämnar sin egen själ och familjen till den ondes klor. Herre, jag ber för dessa kvinnor, för dessa familjer. ”

Du vet, min far konverterade åtta år innan han dog!

Han ångrade sig, han bad om förlåtelse från Gud och Herren benådade honom.

Han var i skärselden, i den lägsta delen, i stort lidande, så att han gjorde ersättning för sina synder.

Att göra gottgörelser för synd är något som vi inte tar så allvarligt, vi tänker inte på det.

Visst är det ofta inte möjligt, men just för detta ger Herren oss nåd att göra ersättning för våra fel genom eukaristin.

Varje gång vi deltar vid en mässa, ger Herren oss nåd att ersätta det onda som vi har begått.

Gud visar oss, i livet efter, konsekvenserna av våra synder, av det onda som vi har gjort mot nästa. Till och med ett dåligt blick, ett ful ord … Om vi ​​kunde se hur hemskt det är! Och hur vi gråter, där, alla dessa fel!

När det gäller min far sa min mamma till honom att råda mina bröder att de skulle överge det syndiga liv som de ledde.

Faktum är att de följde faderns fotspår, i otrohet, i att dricka … De var hans exemplar. Om han kanske hade gjort som hustrun sa till honom, skulle detta ha varit ersättning.

Men han svarade alltid för att låta barnen ha kul, att de bara var förlovade och att de senare skulle få tid att förändras!

Han gav ett dåligt exempel till mina bröder och reparerade inte sina synder.

Han grät där i skärselden och sa: “Jag räddade mig själv tack vare 38 års bön från den här heliga kvinnan, som Gud gav mig som make!” Min mamma passerade 38 år av sitt liv och bad för honom!

Satan och hans strategi

De som såg filmen om Passion of Christ, kommer ihåg att medan de gisslade Jesus, ser man en djävul med ett litet barn (också han en djävul), som ser på Jesus och ler.

Tja, kan du veta att han idag inte längre är en bebis, utan ett ondskefullt geni, enormt och pervers, som håller många folk i slaveri, med köttets nöjen, med magi, med felaktiga teologier, som till exempel de som bekräftar att djävulen inte existerar.

Föreställ dig djävulens skicklighet, som förnekar sig själv! Han får oss att tro att han inte finns, för att kunna agera ostört!

Ja, han guidar människornas instruktioner för att få dem att tro att han inte existerar, och för att föra oss till förstörelse.

Han hittar ett sätt att förvirra även de som tror på Gud; när det finns sanna uppenbarelser, till exempel han får tro att de är falska.

Han förvirrar folket på tusentals sätt och utnyttjar var och en av de svaga. Många katoliker, troende och praktiserande, går samtidigt till mässan och till trollkarlen. Eftersom den onda får tro att det inte finns något ont här, och att vi ändå går till himlen, för vi använder verkligen inte magi för att göra ont mot någon!

Djävulen styr, använder och styr allt detta med en mycket väl förberedd strategi. Du vet därför att när vi använder magi, så spelar det ingen roll för vad som helst, odjuret präglar sitt sigill.

När vi går till någon magiker, spådomare eller spåkvinna eller astrolog eller till någon som åberopar andarna, placerar djävulen på alla dessa platser sin sigill, sin stämpel. dra nytta av den svaga sidan hos var och en.

Många katoliker, troende och praktiserande, går samtidigt till mässan och till trollkarlen. Eftersom den onda får tro att det inte finns något ont här, och att vi ändå går till himlen, för vi använder verkligen inte magi för att göra ont mot någon!

Djävulen styr, använder och styr allt detta med en mycket väl förberedd strategi. Du vet därför att när vi använder magi, så spelar det ingen roll för vad som helst, odjuret präglar sitt sigill.

När vi går till någon trollkarl, spådomare eller spåkvinnar eller astrolog eller till någon som åberopar andarna, placerar djävulen på alla dessa platser sitt sigill, sin stämpel. dra nytta av den svaga sidan hos var och en.

Jag befann mig på en av dessa platser när jag åkte med en vän som förde mig till en magiker för att rådfråga henne, för att förutsäga min framtid: där präglades jag av odjuret.

Den onde satte på sig sitt sigill. Det värsta var att jag från och med den dagen, där jag fick den ondes stämpel, fick störningar: nattlig agitation, mardrömmar, ångest, rädsla och till och med en djup önskan om självmord!

Jag förstod inte varför dessa önskningar! Jag grät, jag kände mig olycklig och kände mig aldrig mer i fred.

Jag bad, men jag kände Herren långt ifrån mig: aldrig kände jag igen den närhet med honom, som jag hade i stället när jag var liten. Självklart! Jag hade öppnat dörrarna till odjuret och den onda hade gått in i mitt liv med kraft.

Han hade tillstånd att stanna, för jag dog i dödssynd! Från 13 år när jag inte längre gick till bekännelse, fram till dess, många gånger gjorde jag dåliga bekännelser. Jag tillhörde därför den demonen, och han kunde stanna kvar under min dom!

Föreställ dig min skam, när jag med skräck ser mina synder så många, och ännu mer med den hemska sak att anklaga mig och att säga att jag var hans! Det var hemskt!

Djävulen drog mig bort från bekännelsen, och på detta sätt tog han från mig botemedlet och rengöringen av själen; det var inte gratis synden som jag begick.

På min själs obefläckade markering gjorde den onda sitt märke, ett mörkermärke … Och denna vita själ började fylla sig med mörker.

Aldrig fick jag nattvarden bra: bara för den första nattvarden gjorde jag en bra bekännelse. Från och med då, aldrig mer: och jag tog emot min Herre Jesus Kristus ovärdigt.

När vi går till bekännelse, måste vi alltid, alltid be den Helige Ande att han kan belysa och sända sitt heliga ljus på vårt sinnes mörker: för en sak den onda gör är att dölja vårt sinne så att vi tänker att ingenting är en synd, att allt är bra, att det inte finns något behov av att gå till prästen för att bekänna oss själva, – och ännu mer, de är större syndare än vi är -, att bekännelsen är av mode. Det var uppenbart att det var bekvämare för mig att inte gå till bekännelse.

Han hade tillstånd att stanna, för jag dog i dödssynd! Från 13 år när jag inte längre gick till bekännelse, fram till dess, många gånger gjorde jag dåliga bekännelser. Jag tillhörde därför den demonen, och han kunde stanna kvar under min dom!

Föreställ dig min skam, när jag med skräck ser mina synder så många, och ännu mer med den hemska sak att anklaga mig och att säga att jag var hans! Det var hemskt!

Djävulen drog mig bort från bekännelsen, och på detta sätt tog han från mig botemedlet och rengöringen av själen; det var inte gratis synden som jag begick.

På min själs obefläckade markering gjorde den onda sitt märke, ett mörkermärke … Och denna vita själ började fylla sig med mörker.

Aldrig fick jag nattvarden bra: bara för den första nattvarden gjorde jag en bra bekännelse. Från och med då, aldrig mer: och jag tog emot min Herre Jesus Kristus ovärdigt.

När vi går till bekännelse, måste vi alltid, alltid be den Helige Ande att han kan belysa och sända sitt heliga ljus på vårt sinnes mörker: för en sak den onda gör är att dölja vårt sinne så att vi tänker att ingenting är en synd, att allt är bra, att det inte finns något behov av att gå till prästen för att bekänna oss själva, – och ännu mer, de är större syndare än vi är -, att bekännelsen är av mode. Det var uppenbart att det var bekvämare för mig att inte gå till bekännelse.

Flickvännens abort

Vid 13 år blev min flickvän Estela gravid. När hon sa till mig frågade jag henne: “Men tog du inte p-piller?” “Ja – svarade hon – men det fungerade inte!” “Och nu…? Vad kommer du göra?” Hon sa till mig att hon inte visste det. Hon visste inte om det hände i det partiet, eller i den promenad, eller med förlovade!

I juni månad åkte hon på semester med mamman. Hon var redan fem månader gravid. När hon kom tillbaka blev hon förvånad: hon hade ingen panik och verkade vara ett lik! Hon var väldigt blek, och av den utåtriktade tjejen som lekte med allt var inget kvar. Nu var hon inte längre densamma.

Du vet, ingen av oss tyckte om att gå till mässan, men eftersom vår skola drivs av religiösa systrar, var vi tvungna att följa med dem. Det fanns en gammal präst som förlängde firandet och för oss verkade dessa mässor som evigheten, de skulle aldrig ta slut. Under hela mässan spelade vi, skrattade utan att ägna minsta uppmärksamhet åt firandet … Men en dag kom en ny präst, mycket ung och snygg. Våra kommentarer var att en ung man som var så attraktiv slösades bort genom att bli präst … Vi gick med på att se vilken av oss som skulle ha lyckats erövra honom! Tänk på det lite!

Systrarna var de första som gick till nattvarden, och omedelbart efter att vi kom upp, alla av oss utan att gå till bekännelse! Vi gick enligt överenskommelse för att se vem som skulle ha erövrat prästen! Vi var tvungna att knäppa upp vår blus framför honom, i det ögonblick då han skulle ge oss nattvarden, och att den som kanske hade lyckats få honom att skaka på handen skulle vara den som hade de bättre brösten. Det var tecknet att förstå att hon hade väckt prästens uppmärksamhet.

… De djävulska sakerna som den onda fick oss att göra! … Och vi att tro att det var upptåg! Till vilken punkt vi var …!

Och så när min flickvän Estela återvände från semester var hon inte längre den skämtande, alltid lekfull och glad. Nu var hennes ansikte släckt, ledsen, väldigt ledsen. Hon ville inte berätta något för mig; men en dag när jag var hemma hos henne sa hon till mig och sänkte kjolen: ”När min mamma fick reda på att jag var gravid blev hon så arg, så mycket att hon tog mig omedelbart i handen, hon lade mig i bilen, och hon tog mig till gynekologen. När hon kom dit sa hon till läkaren: … Hon är gravid! Gör mig denna tjänst, fråga vilket pris du vill, men jag behöver att du opererar henne omedelbart och löser detta problem för mig! ” Min flickvän öppnade garderoben i sitt rum, och jag såg en glasflaska med en röd keps, full av vätska … Där inne var en baby helt bildad! Jag kommer aldrig att glömma det! Ovanför flasklocken, lådan med preventivpiller!

Se hur synd förblindar en sjuk person och en andligt svag mamma så långt att den tar bort dottern och till och med lägger fostret i en flaska så att man aldrig mer glömmer att ta p-piller … Och att lämna det i så att, så snart hon öppnar dörren, kan hon omedelbart se den makabra behållaren och över locket, lådan med pillerna! Helt enkelt makabert och absurt! Det är detta som demon gör när vi öppnar dörrarna med synd och vi tvättar oss inte i bekännelse! När jag frågade min flickvän om hon led av allt detta och om hon var ledsen, svarade hon ironiskt: ”Och varför skulle jag vara ledsen? Tvärtom är det bättre nu att de har befriat mig från detta problem! ”

Men det var en lögn, för hon återvände aldrig samma sak! En liten stund efter gick hon in i depression! En hemsk depression! … Sedan började hon använda LSD, och jag var naturligtvis hennes bästa vän, hon erbjöd mig lite, men jag blev rädd. Å ena sidan skulle jag ha velat prova det, för hon sa till mig att drogen får dig att känna dig väldigt bra, att du verkar flyga, vara på molnen och så många andra underbara saker som lockade mig att prova … Men Jag kunde inte! Jag förblev rädd och jag sa till henne nej, för säkerligen skulle läkemedlets doft ha kvar på mig; så min mamma, som hade en god luktsinne, skulle ha upptäckt detta … och skulle ha dödat mig!

Jag försökte det inte! Herren visade mig nu att det inte var för min mammas rädsla att jag inte försökte det, utan för Guds nåd, för jag hade en mamma som bad, och hennes bön med Rosenkransen uppehöll mig och hämmade mig från att sjunka så lågt.

Men mina flickvänner var inte nöjda, de började prata med mig, de skrek och var avskyvärda för min vägran … Men jag kunde inte, jag kunde inte! Detta var en av de många nådar som jag fick förtjänat av en mor full av Gud, som bad för mig, som levde förenad med Herren

Förlusten av oskuld – vad abort är

13 år gick, 14, 15, och jag kom till 16. Tyvärr, i denna ålder lärde jag känna min första fästmö och jag följde med honom! Trycket från mina flickvänner började. Jag ansågs vara det svarta fåret för att jag fortfarande var jungfru. Nu när jag hade en fästmö, började det psykologiska trycket! Jag hade lovat dem att när jag skulle få en pojkvän och då ja, skulle jag ha haft relationer; men innan, nej! … Nu hade jag inte längre ursäkter! Jag sa till min flickvän Estela: “Men … Och om jag blir gravid som du?” Hon svarade att nej, gå inte och prata om det här, för nu fanns det andra metoder, som till exempel kondomer. På hennes tid fanns det bara p-piller, men nu skulle jag inte ha problem. Hon sa till mig att hon skulle ge mig 5 piller att ta alla samma dag och använda kondomen … Och ingenting skulle hända mig.

Jag kände mig dålig vid tanken att jag måste hålla det här löftet, men jag ville inte göra en scen med dem.

När det hände … Jag insåg att min mamma hade rätt, när hon sa att en tjej som tappar sin oskuld brinner ut. Jag kände exakt detta, att något dog i mig … Som om jag hade tappat något, kunde jag inte längre återhämta mig. Detta var känslan som förblev hos mig, tillsammans med en enorm sorg. Jag vet inte varför de säger att sex är vackert! Jag vet inte varför ungdomarna säger att de upplever nöje! Jag tycker inte att det är så bra! I mitt land, Colombia, ser man på TV: n så mycket publicitet som talar om säker sex, med kondomen, och det uppmuntrar användningen av den. Det finns så mycket exploatering av sexualitet … Jag känner så mycket sorg när jag ser detta! Om de bara visste! Om de bara visste …

I mitt fall försäkrar jag er att jag kände mig väldigt ledsen och jag hade en enorm rädsla för att återvända hem och att min mamma kanske insåg vad som hade hänt! Aldrig mer skulle jag kunna se på henne i ögonen, med rädsla för att hon skulle se, i mitt, det jag gjorde! Jag kände ilska och uppror, mot mig själv och mot mina flickvänner, för att ha varit svag, för att ha gjort något som jag inte ville göra, och att jag bara gjorde det för att behaga dem …

Du måste veta att, trots min flickväns råd och trots alla försiktighetsåtgärder, blev jag gravid under mitt första förhållande!

Försök att föreställa dig rädslan för en tjej på 16 år som är gravid! (Hon gråter). Jag började notera många förändringar i min kropp … Till och med mitt i rädslan började jag ändå känna ömhet för denna varelse som jag bar i livmodern!

Jag pratade med min fästman – senare blev han min man – och jag berättade för honom om detta. Han var överraskad.

Jag hoppades att han kunde säga att vi skulle gifta oss! Jag var 16 år och han 17 år. Men han sa till mig att vi inte kunde störa vårt liv och att jag måste avbryta! Mycket orolig, ledsen, väldigt ledsen, jag gick till min flickvän Estela, och hon sa till mig: ”Oroa dig inte! Det är inget! Kom ihåg att jag redan har gått igenom det flera gånger! Jag var lite ledsen första gången, andra gången var det redan lättare, och tredje gången då känner du ingenting! ”

”Men kan du föreställa dig när jag kommer hem och min mamma ser mig med ett sådant sår? Hon kommer att döda mig! ” ”Oroa dig inte, nu gör de inte sår så stora. Snittet som du såg på mig var enormt eftersom också barnet redan var väldigt stort, men i ditt fall är det fortfarande mycket litet, oroa dig inte! Inget kommer att hända dig, din mamma kommer inte ens märka det! ”

Åh, bröder, vilken sorg! Vilken stor smärta! Hur djävulen får oss att se saker! … Som om det inte var något, som om det vore något utan betydelse! … Som om en abort provocerade det mest naturliga i världen! Tvärtom, dumma människor mår dåligt! Att sex ska konsumeras, utan ånger, utan fel! Men vet du varför den onde gör det? Varför leder han människor till detta? Eftersom han bland annat behöver mänskliga offer! För varje abort som provoceras får Satan faktiskt allt mer kraft.

Ingen kan föreställa sig oro, rädsla och skuldkänsla när jag kom till det sjukhuset, (långt från mitt hus) för att avbryta! Läkaren gav mig en bedövningsmedel. Men när jag vaknade var jag inte längre samma! De dödade den varelsen, och jag dog med henne! (Hon gråter).

Du vet, Herren visade mig i Livets bok vad vi inte ser med kroppens ögon, och vad som hände när läkaren gjorde aborten. Jag såg läkaren som, med en typ av tång, tar tag i barnet och bryter honom i bitar. Den här babyen ropar med så mycket kraft! Även om det inte har gått en minut från befruktningens ögonblick, är det redan en vuxen själ. Vi kan använda piller dagen efter, eller vilken typ av medel som helst, men vi har alltid att göra med att döda en bebis med en vuxen själ, helt formad: för att den inte växer som en kropp utan skapas av Gud i samma ögonblick där ägget och spermierna möts, i det exakta ögonblicket! Jag såg faktiskt i Livets bok hur vår själ, så snart de två cellerna rörde, bildar en gnista av vackert ljus, och detta ljus tycktes vara en sol som kommer från Guds Faderns sol. På ett ögonblick är den skapade själen av Gud vuxen, mogen, i hans bild och likhet! Det barnet är enormt i den Helige Ande, som kommer ut ur Guds hjärta!

Moderns livmoder, omedelbart efter frukten, lyser plötsligt från denna själs prakt och dess gemenskap med Gud. När du riva ut det här barnet, detta liv … Jag såg hur Herren hoppar, när den här själen rippas ur hans händer. När de dödar honom, ropar barnet så mycket; hela himlen darrar! I mitt fall, när jag dödade min bebis, hörde jag honom gråta mycket, men så starkt! Jag såg Jesus på korset som ropade och led för denna själ och för alla själar som är avbrutna! Herren gråter från korset, med så mycket smärta, till mycket sorg … !!! Om du kanske har sett skulle ingen ha modet … att provocera en abort (hon gråter)

Nu frågar jag er, hur många aborter görs i världen? Hur många på en dag? Om en månad? … Förstår du dimensionerna på vår synd? Smärtan, lidandet som vi skaffar för vår Gud? … Och hur mycket Han är barmhärtig, hur mycket Han älskar oss, trots våra syndars monstrositet? Förstår du det lidande som vi förvärvar för oss själva och hur det onda tar vårt liv i besittning?

Abort är den allvarligaste synden; Det är det mest fruktansvärda av alla

Varje gång ett barns blod sprids är det en förintelse för Satan, som på detta sätt förvärvar ännu mer makt. Och den här själen ropar.

Jag upprepar att vi har att göra med en mogen vuxen själ, även om den ännu inte har ögon eller kött eller en bildad kropp …

Den är redan helt vuxen. Och detta är hans rop så stort, medan de dödar honom, förstör hela himlen.

Tvärtom är det ett rop av jubel och triumf i helvetet. Den enda jämförelsen som jag tänker på är finalen i ett fotbolls-världsmästerskap: föreställ dig all den euforin, men i en enorm stadion, så enorm att de tappar gränserna, fulla av djävlar som ropar som galna varelser sin triumf .

De, djävulerna, kastade på mig blodet från de barn som jag avbröt eller som jag bidrog till att döda, och min själ blev svart, helt svart.

Efter aborterna tänkte jag nu att jag inte längre hade synder … Det sorgligaste var istället att se att Jesus visade mig hur jag också dödade i min familjeplanering … Vet du varför? Jag använde lUD (intrauterin enhet) som preventivmedel.

Från 16 år, fram till den dag då blixtnedslag slog mig! Jag tog ut det först när jag ville bli gravid, (en gång gift), för att sedan sätta tillbaka det direkt efteråt.

Jag vill säga till alla kvinnor som använder dessa intrauterina enheter: ja, de provocerar aborter!

Jag vet att det händer för många kvinnor – för att det också hände för mig – att ofta se blodproppar ganska stora under menstruationsperioden och att känna smärta mycket starkare än normalt.

Vi går till läkaren, som inte lägger stor vikt vid det faktum: han ordinerar ett smärtstillande medel, en injektion om smärtan är för stark, säger att vi inte ska oroa oss, att det är normalt eftersom vi har att göra med en främmande kropp, men det finns inga problem.

Vet du vad det är istället? Det är en mikroabort !!! ja! Mikroabort! De intrauterina anordningarna framkallar mikroaborter, för så snart ägget och spermierna förenas, som jag redan sa till er, bildas från det ögonblicket en själ som inte behöver växa, redan vuxen: dessa enheter låter inte det befruktade ägget implantera sig i livmodern, som därmed dör.

Den själen utvisas! För detta har vi att göra med mikroabort. En mikroabort är en vuxen själ, helt bildad, som inte fick leva. Det var mycket smärtsamt att se hur många barn som befruktades men sedan utvisades.

Dessa små solar, som härstammar från Guds Faderns sol, dessa gudomliga gnistor, kunde inte ta tag i livmodern på grund av spiralen.

Hur de ropade, medan de slits ut ur Guds Faderns händer för att de inte kunde implantera sig !!! Det var en hemsk scen …! Och det värsta är att jag inte kunde säga att jag inte visste! helt formad, vilket inte fick leva.

Det var mycket smärtsamt att se hur många barn som befruktades men sedan utvisades.

När jag skulle gå till mässan skulle jag inte vara uppmärksam på vad prästen sa. Jag lyssnade inte ens, och om de kanske hade frågat mig vilka verser i evangeliet som hade lästs, skulle jag inte ha vetat vad jag skulle svara.

Du måste faktiskt veta att djävlarna är närvarande även vid mässan, för att distrahera oss, få oss att somna, hindra oss att lyssna.

Tja, i en av dessa mässor under vilka jag var helt distraherad, gav min skyddsängel mig ett skak och hon slog på mina öron så att jag kunde lyssna på vad prästen sa i det ögonblicket: Jag hörde honom precis tala om intrauterina anordningar. ! Han sa att de provocerade abort och att alla kvinnor som använde dem för att kontrollera födslarna faktiskt aborterade; att kyrkan försvarar livet och att den som inte försvarar livet inte kan få nattvardsgång! Därmed,

Hur jag hörde dessa ord blev jag rasande av prästen! Men vilken typ av saker har dessa präster i huvudet? Med vilken rätt ?!

För detta går kyrkan inte framåt! Det är för detta och för det att kyrkorna är tomma! Naturligtvis, för det är inte med vetenskapen! Men vem tror de att de är, dessa präster? Tror de att de kommer att ge mat att äta till alla dessa barn som vi kan ha? … Jag lämnade kyrkan rasande!

Det dåliga var att medan jag dömdes inför Gud kunde jag inte säga att jag inte visste det! Trots prästens ord gav jag faktiskt inte akt och jag fortsatte att använda spiralen!

Hur många barn jag dödade? … Här är motivet som jag bodde så deprimerad för! Eftersom min livmoder, i stället för att vara en typ av liv, förvandlades den till en kyrkogård, i ett “slakteri” av spädbarn!

Tänk på det: en mamma, som Gud medgav den enorma gåvan att ge liv, att ta hand om sitt eget barn, för att skydda det från allt och alla, just den mamman, med alla dessa gåvor, dödar sitt lilla barn …!

Djävulen har med sin ondskefulla strategi lett mänskligheten till att döda sina egna barn.

Nu förstår jag anledningen till att jag levde i ständig bitterhet, depression, alltid illa temperament, dålig, med fula sätt att göra saker, med ett dåligt ansikte, frustrerad över allt och med alla. Självklart! Jag hade förvandlat mig själv, utan att veta det, till en maskin för att döda spädbarn, och av den anledningen sjönk jag allt mer i avgrunden.

Abort är det värsta av alla synder (de som provoceras, inte när det är spontant), för att döda barnen som fortfarande är i moderlivet, att döda en liten oskyldig och försvarslös varelse är att ge makt till Satan.

Djävulen befaller från avgrundens djup, för vi sprider oskyldigt blod! Ett spädbarn är som ett oskyldigt lamm och utan fläck … Och vem är lammet utan fläck?

Det är Jesus! I det ögonblicket är barnet bilden och bilden av Jesus! Det faktum att det kan vara mamman själv att döda sitt eget barn bestämmer ett djupt band med mörkret, vilket tillåter att fler djävlar från helvetet kan komma ut för att förstöra och kväva mänskligheten.

Det är som om man kan öppna sigill … Sigill som Gud har satt för att hindra ondskan att komma ut, men att för varje abort öppnar den … Och så fruktansvärda larver kommer ut, så att det blir fler och fler djävlar …

De kommer ut för att jaga och förfölja mänskligheten och göra oss sedan slavar av köttet, synden, av alla de dåliga saker som vi ser, och vi kommer alltid att se mer.

Det är som om vi kan ge djävulens nyckel till helvetet för att låta dem fly. Och så fly undan fler djävlar, prostitution, sexuella avvikelser, satanism, ateism, självmord, likgiltighet …

Av allt ont som vi ser runt omkring oss. Och världen blir värre för varje dag … Tänk hur många barn som dödas varje dag: allt är den ondes triumf!

Att du kanske vet att antalet olyckor utanför helvetet växer till priset av detta oskyldiga blod; de cirkulerar fritt i vår mitt! Låt oss ta skydd! … Vi syndar utan att ens inse det! Och vårt liv förvandlas till ett inferno, med problem av alla slag, med sjukdomar, med så många ont som drabbar oss; allt detta är djävulens rena och enkla handling i vårt liv.

Men det är vi, vi ensamma, som öppnar ondskans portar med vår synd och vi tillåter honom att fritt cirkulera i vårt liv. Det är inte bara med abort som vi syndar! … Men det är bland de värsta synderna. Och då har vi nerven att skylla Gud för så mycket elände, så mycket skam, så mycket sjukdomar och så mycket lidande!

… Men Gud, i sin oändliga godhet, ger oss fortfarande försoningens sakrament, och vi har möjlighet att omvända oss och tvätta vår synd i bekännelse och på detta sätt bryta strängarna som binder oss till Satan och hans inflytande i vårt liv . På detta sätt kan vi tvätta vår själ. … Men i mitt fall gjorde jag det inte!

Dåliga råd

Hur många gånger dödar vi, också andligt ?!

Hur många av oss oroar oss för att våra egna barn har trasor att bära, att äta tillräckligt, att de kan studera …?

Och om de blir sjuka springer vi omedelbart till läkaren … Men hur många av oss dödar ofta våra barn? Så många är ledsna, eller fulla av ilska, bittra, eftersom de inte har far eller mor nära sig, de har inte föräldrarnas kärlek.

Tänk dig en kvinna som till exempel presenterar sig i kyrkan och säger: ”Jag tackar dig, min Gud, för dessa barn så bra att du gav mig; de är så bra, men så bra att de från den tid då fadern lämnade mig hatar honom och de älskar bara mig! ” Vet du vad den här mamma gjorde? Hon dödade sina barn andligt. För att hata är att döda! Hur många gånger förgiftar vi våra barn ?! Du föreställer dig inte hur det gör Gud bedrövad för vår uppror, förgiftar barnen mot fadern eller mamman! Gud tillåter inte det!

Jesus visade mig att jag var en skrämmande mördare, för jag syndade inte bara när jag avbröt, utan jag finansierade också många aborter.

Här är den kraft som pengarna gav mig! Jag gjorde mig själv en medbrottsling. Jag brukade faktiskt säga: kvinnan har rätt att förbli gravid eller inte! …

Jag tittade på mitt livs bok … Och hur det gjorde mig smärtsamt att se det som jag gjorde år senare, när jag då var vuxen!

När vi har gift inuti oss kan vi inte ge andra något gott, och alla de som kommer till oss blir förstörda.

Några tjejer, tre av mina kusiner och min kusins ​​fästmö, kom ofta till mitt hus. Eftersom jag var den som hade pengar, bjöd jag in dem och jag pratade med dem om mode, om “glamour”, hur de skulle visa sin kropp för att vara attraktiva, och jag slog ut råd.

Se hur jag prostituerade dem! Jag prostituerade de små! Detta var en annan hemsk synd, efter abort. Jag prostituerade dem, för jag gav dem dessa råd: ”Var inte dårar, flickor, var inte uppmärksam på dina mödrar, som talar till dig om kyskhet och oskuld: det är gammaldags saker.

De talar om Bibeln, som är 2000 år gammal … Och sedan, dessa präster, som inte vill uppdatera sig själva, de talar med dig om vad påven säger, men påven är också ur modet”.

Tänk på det gift som jag överförde till dessa tjejer. Jag sa till dem att de kunde ordna sin egen kropp, bara de måste vara uppmärksamma på att inte bli gravid …

Och jag lärde med vilken metod. som är 2000 år gammal … Och sedan, dessa präster, som inte vill uppdatera sig själva, de pratar med dig om vad påven säger, men påven är också ur modet ”.

Förlovningen till min kusin, som var 14 år, kom en dag till min poliklinik och grät mycket. Han sa till mig: “Gloria, jag är en ung flicka, jag är en ung flicka och jag är gravid!” Jag skrek nästan till henne: din dumbom, lärde jag dig inte hur man gör dessa saker ?! ” Och hon svarade: “Ja, ja, men det fungerade inte!”

Vet du vad Gud ville ha av mig i det ögonblicket?

Att jag kanske hade stött flickan så att hon inte skulle ha fallit i avgrunden, så att hon inte kunde ha avbrutit.

Abort är en ström som drar en in, som orsakar lidande, eftersom du alltid kommer att känna tomhet, smärta att vara mördaren för ditt barn.

Det värsta för den här tjejen var att i stället för att prata med henne om Jesus och hjälpa henne, trösta henne och stödja henne, gav jag henne pengarna att avbryta! Visst, på en säker plats, att inte skadas fysiskt … Men det förblev andligt och under hela livet.

Så här finansierade jag så många andra aborter. Men jag hade fortfarande modet att säga att jag inte dödade, att jag var bra, att jag var katolik, att det inte var rätt, att jag inte kunde stanna kvar på den hemska platsen …!

Dessutom hatade jag och avskydde dem som jag inte gillade, och jag talade dåligt om dem. Jag var en falsk person, hycklare och också mördare: för det är inte bara med vapen som man dödar en person. Att hata, fördärva, avundas, göra hån, göra ont, också detta är dödande.

Atone For Our Sins

Som jag redan sagt är abort den allvarligaste synden inför Guds ögon.

Så många frågar mig hur man ska sona för abort. Vi kan faktiskt inte återställa barnet till barnet; men i den katolska kyrkan har vi en välsignelse så stor!

Försoningens sakrament. I bekännelse förlåter Gud oss, och det som prästen förlorar på jorden, förloras också i himlen. Ära till Gud, för detta!

Välsignad vare Herren för hans godhet! … Herren förlåter oss, men kom ihåg det som Jesus sa till den otrogna kvinnan: att hon går i fred, men att hon inte återvänder till synd! ”Gå i frid och synda inte mer”.

En annan åtgärd för gottgörelse är ”Intention dop”. Att döpa spädbarn, som prästen gjorde idag, i den här firandet så att de kan komma ut ur Limbo.

Se den katolska kyrkans visdom! Dessa barn går in i Guds ära! Nu är de små änglar, som ber och förbön eller vår frälsning. Se skönheten i Guds “ekonomi”!

Se hur Gud förvandlar allt för vårt bästa! Ingenting går förlorat! Och när man evangeliserar om abort och ett barn räddas, är det också försoning!

När en kvinna avbryter, förutom att be om förlåtelse av Gud i bekännelse, och att inte avbryta någonsin igen, kan hon också bidra till att undvika andra aborter, av andra kvinnor: gör detta, hon sönder sin synd, enormt! Det här är gottgörelse!

Min brist på kärlek till Gud

Mitt förhållande till Gud var väldigt sorgligt.

För mig var Gud den jag sökte bara om jag hade problem. Många gånger, när det hände, sprang jag till honom för att fråga hjälp.

Nästan alltid var det ett ekonomiskt problem! Det var ett helt ekonomiskt förhållande, det mellan mig och Gud! Det var en typ av “Bankautomat”!

Jag lägger in bön och bön, så att Gud kan skicka mig pengar! Jag ville att Gud skulle älska mig och ge mig allt, men egentligen allt, men på mina villkor!

Och att ingen kanske skulle komma och berätta för mig att jag syndade på att göra så, för jag uppskattade honom inte!

Djävulen somnade mitt samvete! När jag befann mig i ekonomiska svårigheter passerade jag ofta före en bild av Jesusbarnet medan jag gick ut ur kyrkan och jag rörde vid hans lilla hand och sa till honom: ”Lyssna på mig! Ge mig pengar som jag behöver! ”

Som vissa gör med Buddha: de kliar sig i magen och ber honom att ge dem pengar!

Det var så jag gjorde det med Jesusbarnet! Föreställ dig mina nerver! Vilken stor brist på respekt!

Och Herren visade mig hur mycket min missnöje och min brist på respekt plågade honom! Hur mycket sorg och skam jag kände nu! Pengar anlände, ja, men försvann omedelbart! Det var som, ju mer deprimerad jag kom, desto mer deprimerad stannade jag utan någonting! Till slut befann jag mig i en ekonomisk situation alltid värre.

När saker och ting var så här berättade en dam för mig att jag hade gått igenom en liknande situation, men hon gick till en protestantisk pastor som någon hade rekommenderat, och allt blev bättre! Så snart jag hörde detta frågade jag henne omedelbart var han kunde vara, för jag ville åka dit omedelbart! … Titta på min otrohet!

Jag gick sålunda till den pastorn, och han bad för mig att lägga händerna på mig, och han fick mig att kommunicera på deras sätt. Tänk på det, jag skulle ta emot Herrens kropp och blod i min katolska religion. Jag åker dit och de får mig att göra nattvarden som om det var första gången!

Deras firande var väldigt animerade: de hoppade, applåderade … Jag sa till mig själv: vad förtråkade de katolska prästerna så tråkiga och äckliga, de massorna så irriterande … Det finns ingen jämförelse med dessa, att de får oss att må så bra, så glada !

Där tror de inte på bilder, och de säger att bilderna är avgudadyrkan.

Således knäböjde jag inte längre före ett Kruxifix, för det var avgudadyrkan.

När jag började gå till dessa evangeliska kyrkor hade jag en granne, en gammal dam mycket fattig, som bodde framför mitt hus; Jag hjälpte henne genom att ge de pengar som behövdes för att betala för ljusräkningen, vattenräkningen, och ibland handlade jag för henne så att hon kunde äta. Som du kan föreställa dig var den här gamla damen mycket knuten till mig!

Men när vi inte har Gud inuti, blir även de goda gärningarna ruttna, som våra synder.

När jag började gå till dem gillade jag som sagt de evangeliska kyrkorna mycket; faktiskt, mer än att vara glada över sina firande, sa de att binda de förstörande andarna och liknande saker.

Nu var den gamla damen katolik, men jag använde den vänskap hon kände för mig och jag lyckades övertyga henne och började på detta sätt att förstöra hennes tro.

Med några ord: på grund av mina råd och idéer som jag lade i hennes huvud dog hon utan att ta emot sakramenten. Hon ville inte ta emot dem, för hon kände inte längre att de var viktiga.

Se hur vi påverkar dem som är nära oss! När det finns ont i oss leder vi till att leda andra, de som närmar sig oss, in i samma fel. Det räcker att se vad jag gjorde med den gamla damen!

Men när den protestantiska pastorn bad mig om den tionde, blev jag rasande; faktiskt, under den perioden var jag redan i konkurs och de, för att slutföra min ruin, bad mig till och med om 10% av mina inkomster! … Det var så här att “förälskelsen” för protestantismen gick helt över för mig!

Det sjätte budet: äktenskapsbrott

På detta bud tänkte jag, fortfarande full av stolthet: här kommer de inte att få mig fel, för jag hade aldrig någon älskare, jag var alltid trogen!

Faktum är att efter äktenskapet gav jag aldrig ens en kyss till andra, bara till min man.

Men Herren visade mig att jag ställde ut för mycket av min kropp, när jag gick runt med mina bröst, med de täta strumporna, med de dukar jag använde …

Jag trodde att män tittade på mig, helt enkelt för att beundra mig … Men Herren visade mig hur de syndade mot mig: för att vi inte har att göra med beundran, som jag trodde, utan med provokation, och de blev provocerade på grund av mig.

Jag begick äktenskapsbrott för att ha ställt ut min kropp. Jag förstod inte den manliga känsligheten.

Jag trodde att de tänkte som jag, att när de tittade på mig skulle de säga: “Vilken fin kropp!” Istället syndade de på grund av mitt fel. Aldrig var jag otrogen för att ha kastat mig i en mans armar, men det var som om jag var en prostituerad i andan.

Mer än allt tänkte jag bekräfta mig själv, om min man kanske hade varit otrogen mot mig, och jag rådde andra kvinnor att göra det, när de upptäckte att mannen hade förrått dem.

“Var inte dum! Vind dig själv, förlåt inte. Visa ditt värde! Det är för detta vi kvinnor är så nedlagda av män, så trampade på dem! ” Du vet, med dessa råd lyckades jag och mina flickvänner separera en av våra flickvänner.

Hon hade förvånat mannen på kontoret medan han kysste sekreteraren. Vi, med våra råd, lät henne inte försonas, även om han bad henne om förlåtelse, verkligen omvänd.

Hon ville till och med förlåta, för hon älskade honom: men vi tillät inte förlåtelse åt honom. I slutändan blev de skilda och två år senare gifte hon sig civilt med en argentin.

Förstår du? När jag rådde på detta sätt var jag inne i en äktenskapsbrott. Jesus visade mig, och jag såg väl, hur köttets synder är avskyvärda, för personen fördömer sig själv, även om världen bekräftar att allt är bra.

Jag var inne i en äktenskapsbrytare. Jesus visade mig, och jag såg väl, hur köttets synder är avskyvärda, för personen fördömer sig själv, även om världen bekräftar att allt är bra.

Under hela mitt liv hade jag bara en man, min man; men synderna ligger också i tankarna, i orden, i handlingarna: det var väldigt sorgligt att se hur synden och äktenskapsbrottet från min far skadade oss så mycket.

I mitt fall förvandlade det mig till en förbittrad person; Jag sjönk i vederlag mot män, medan mina bröder blev trogna kopior av min far.

Tror de att de är glada när de känner sig väldigt maskulina? De är kvinnliga kvinnor, de dricker, och de inser inte det ont de gör mot sina egna barn. För detta grät min far med stort lidande i skärselden och såg konsekvenserna av sin synd och av hans exempel som han gav dem.

Vi fördömer oss själva, med promiskuitet, för det är att leva som om vi vore djur: möss, hundar … här och där …

Det sjunde budet: Du skall inte stjäla

Att störa är också att stjäla.

Tänk dig att jag sa att aldrig hade stulit. Jag ansåg mig vara ärlig: men jag stal från Gud! Ja, jag stal från Gud.

Jag skapades och jag föddes för att hjälpa till att skapa en bättre värld, att bidra till att utvidga himmelriket på jorden.

Men, mer än att inte ha fullgjort detta uppdrag, gav jag dåliga råd och skadade många människor. Jag visste inte hur jag skulle använda de talanger som Gud gav mig. Således stal jag, tydligt stal jag!

Hur många människor stal jag deras goda namn, gav upphov till kolumner och sprider dem? Du kan inte föreställa dig hur fruktansvärda våra tungas synder är! … Och på vilket sätt man gottgör!

Hur gottgöt  jag någon efter att ha spridit skvaller ?! Hur återställer man det goda namnet till den personen ?! Ja det här är svårt! Det är därför i skärselden, de som har gjort ont mot någon med ord, har mycket att lida.

Nästan alla använder tungan för att kritisera, förstöra, förolämpa, förstöra människors goda namn. Dessa tungor där nere är orsaken till stort lidande! De brinner !!!

Hur de brinner! Du anar inte! Herren visade mig hur vi bedrar oss själva, i de domar som vi gör om andra. Medan vi till exempel ser med förakt på en prostituerad, ser Herren på henne med oändlig kärlek, med oändlig barmhärtighet.

Han ser inuti henne, han känner hela hennes liv och vet vad som ledde henne till prostitution. Kan du veta att många av dem lever på detta sätt på grund av våra synder, också på grund av vårt förakt och på grund av vår brist på kärlek till nästa.

Har någon någonsin lånat ut sin hand för att hjälpa en prostituerad? Eller mot någon som fångats på att stjäla? Vi går igenom livet med att bedöma och se andras brister, deras fel och fördömande. Men när vi ser någon göra något fel, låt oss åtminstone stänga munnen, låt oss böja knäna och be för den personen.

Ibland kan vi inte göra något mer: men Gud kan. Låt oss inte döma henne, låt oss inte kritisera henne, annars syndar vi mer än henne.

Vi kan absolut inte ge upphov till falskt vittnesbörd eller samarbeta så att det sprids, inte heller döma eller ljuga, för på det sättet berövar vi freden från grannen. Och var försiktig, för en lögn är alltid en lögn, det finns inte stora eller små, gröna eller gula eller röda färger: att ljuga är alltid allvarlig, och lögnens far är Satan.

I mitt fall, så många lögner för vad? Mitt liv ställdes öppet inför Guds ljus. Och du? … Men kan du veta att på andra sidan, ingen går upp för att argumentera eller kräva … Där finns bara ditt samvete och Gud!

Enligt min bedömning var till exempel mina föräldrar där för att se mina lögner, men min mamma anklagade mig inte.

Bara hon tittade på mig med oändlig ömhet. Min värsta lögn var alltså att ljuga för mig själv när jag sa att jag inte dödade, jag stjäl inte, att jag var en bra person, att jag aldrig gjorde ont mot någon och att Gud inte existerar; och att jag ändå skulle gå till himlen! Vilken enorm skam, jag upplevde nu!

Herren fortsatte att visa mig att medan mat i mitt hus var bortkastat fanns det hunger i andra hus i världen, och han sa till mig: ”Observera: Jag var hungrig och se vad du gjorde med det jag gav dig, du slösade bort det. Jag var hungrig och se vad du gjorde, slav av mode eller vad folk sa om dig, om utseenden: du köpte varumärkesvaror, smycken, du kom till punkten att spendera 150 000 pesos för varje injektion, för att vara tunn , din kropps slav … Till den punkten att göra den till en gud. Titta hur många som inte har något att klä sig eller äta, eller vet inte hur de kan betala räkningarna ”.

… Jesus visade mig mina bröders hunger och hur jag också var ansvarig för hungern och för de förhållanden som mitt land och världen befann sig i …

Eftersom vi alla är ansvariga! Han visade mig hur jag hade något att göra med allt detta, för när jag pratade dåligt om någon hade den här personen tappat sitt arbete och försörjningen för sin familj, och jag berövade honom ära och gott namn.

Och efteråt, hur skulle jag kunna återställa det till honom ?! Han visade mig att det var lättare att ge tillbaka stulna pengar, för man kunde ge dem och därmed reparera synden. Men när du berövar en persons goda namn, efter att skulden redan har förökats, vem kan ge denna person äran? Man gör så mycket ont mot honom, i arbetet eller i gottgörlse med andra människor!

Äktenskap förstörs! Så mycket ont! Så mycket ont!

Och ändå stal jag nåd från mina barn att ha en mamma hemma, en öm mamma, söt, som kanske hade älskat dem och följt dem! Istället…! Mamman borta, barnen ensamma, med “mamma” -tv och “pappa” -dator och videospel … Och jag trodde vara den perfekta mamman. Jag gick hemifrån klockan 17:00 på morgonen och kom inte tillbaka före 23:00.

För att tillfredsställa mitt samvete skulle jag då köpa för dem märkesvaror och allt de ville ha för dem.

Jag blev livrädd när jag såg min mamma frågade sig var hon gick fel …

Vad skulle hon göra eller inte göra angående min utbildning! Hon var en helig kvinna, som gav oss och planterade i oss principerna enligt Herren; och min far var en bra man med oss.

Så jag sa till mig själv: vad kommer att bli av mig, vem gör inte något av detta för mina barn? Kyld, frågade jag mig själv: vad blir det när Gud kommer att döma mig när det gäller mina barn?

Vilken skräck! Vilken enorm sorg! Jag rånade freden från mina barn: nu ser jag den i livets bok. Jag upplevde en stor skam! … I livets bok ser vi allt, hela vårt liv som en film.

Vilken smärta det var att se mina barn som sa: ”Låt oss hoppas att mamma kommer sent! Låt oss hoppas att det kan bli mycket trafik och hon kommer senare!

För att hon är så tråkig, obehaglig, och när hon kommer mumlar hon alltid och ropar hela dagen! ” Vilken sorg, bröder! En baby på tre år, och den andra lite större, för att säga dessa saker!

Att hoppas att mamman kanske inte kommer! Jag stal från dessa barn en mamma, jag frågade dem freden som jag borde ha gett hemma, jag gjorde inte på ett sådant sätt att de kunde känna Gud genom mig och älska grannen.

Men å andra sidan kunde jag inte ge det jag inte hade: jag älskade inte grannen! Och om jag inte älskar nästa, älskar jag inte ens Herren. Eftersom Gud är kärlek …

Jag rånade från dem den frid som jag borde ha gett hemma, jag gjorde inte på ett sådant sätt att de kunde känna Gud genom mig och älska nästa. Men å andra sidan kunde jag inte ge det jag inte hade: jag älskade inte grannen!

Och om jag inte älskar nästa, älskar jag inte ens Herren. Eftersom Gud är kärlek … Jag rånade från dem den frid som jag borde ha gett hemma, jag gjorde inte på ett sådant sätt att de kunde känna Gud genom mig och älska nästa. Men å andra sidan kunde jag inte ge det jag inte hade: jag älskade inte grannen! Och om jag inte älskar nästa, älskar jag inte ens Herren. Eftersom Gud är kärlek …

Att ljuga är också att stjäla. I det här var jag expert, vet du?

Eftersom Satan blev min far. I själva verket kan du ha för fader Gud eller Satan. Om Gud är kärlek, och jag var hat, vem var min far?

Om Gud talar till mig om förlåtelse och om kärlek till dem som gör ont mot mig, medan jag sa att “de som gör det mot mig måste betala”, var jag hämndlysten, en lögnare, och om Satan är far till lögner, Då vem var min far?

Lögner är lögner, och Satan är far till detta. Tungans synder är fruktansvärda! Jag såg allt det onda som jag hade gjort med tungan, när jag kritiserade, när jag hånade, när jag gav smeknamn till någon.

Hur hon kände den personen! Hur smeknamnet som jag hånade med skadade personen och skapade för hennes enorma underlägsenhetskomplex som kunde förstöra henne! Till exempel kallade jag fett en person som var fet och fick henne att lida, och på grund av detta ord,

Jag berättar detta bättre för dig.

Vid 13 års ålder var jag en del av den lilla gruppen av flickvänner, som det var en ära att tillhöra … en liten grupp raffinerade och expertflickor.

Herren visade mig hur detta sällskap av ”mycket bra tjejer” andligt dödade en skolkamrat. Det var i klassen en fet tjej, överviktig. Mina flickvänner började plåga henne, göra narr av henne och kalla henne med stötande namn, som fet säl, elefant och andra.

Vi gjorde narr av henne. Jag gjorde samma sak för att inte verka ur samma takt som dem. Nu i livets bok såg jag hur denna stackars varelse alltid hade mer komplex på grund av hennes fetma.

Hon tittade på sig själv i spegeln och varje gång såg hon sig vara mer ful. Så hon började hata oss och hata sig själv; och ju mer hon tittade på sig själv, desto mer hatade hon sig själv.

Och hat är döden, det är själens död. I käftarna i denna desperation drack flickan en dag en flaska jod för att se om hon skulle gå ner i vikt! Men vet du vad som hände? Vet du hur hon hamnade på grund av jod?

Nästan blind! Hon hade en stark berusning och förblev nästan blind! För detta återvände hon inte till skolan! Vi brydde oss inte om att veta om det! Vi såg henne inte längre, och vi var inte intresserade av att veta varför!

För detta säger jag er, bröder, att kollektiva synder är mycket allvarliga, de allvarligaste. Eftersom de är våra synder, personliga!

Den flickans synd var vår synd. Gemenskapens synd är också din synd, för du gjorde ingenting för att undvika det! Och detta gäller inte bara för individuell synd utan också för mänsklighetens, för vilka du inte gjorde något för att det skulle kunna undvikas.

Ordets kraft …! Vi förstörde flickan och tog på henne smeknamn. djävulen gick in och förstörde henne, och nu kan hon i sin tur förstöra andra, med sitt hat, på detta sätt strömmar det onda ut och bildar sig. Där det finns hat, finns det den onda. Det är så vi mördade en skolkamrat. Vi dödade hennes själ!

Tjugo år senare … Jag hade en mycket snygg kusin; Jag lärde henne, jag rådde henne hur man ska klä sig, hur man kan ge värde till sin kropp, att använda smink etc. En dag brände hon sig allvarligt, mer än 70% av sin kropp. Bara ansiktet brändes inte. Men det var väldigt allvarligt, hon kunde ha dött.

Jag blev rasande, jag blev upprörd över Gud; Jag gick in på sjukhusets kapell och sa: ”Gud, om du finns, bevisa det för mig! Visa mig att du existerar, rädda henne! ” Föreställ dig min stolthet!

Tja, min kusin överlevde. Men hon förblev helt bränd, med allvarliga rädslor. Händerna förblev deformerade … En sorg. Under den perioden hade  jag redan det bra ekonomiskt och jag promenerade med henne, ibland i poolen.

Men när jag lade henne i vattnet, gick alla människor och protesterade och sa: Hur grovt! Men varför lämnar du hemmet med denna varelse? Hon kommer att förstöra vår semester! ”

De sa detta, folket som såg henne! Människor är dåliga, perversa, egoister, när de talar så här och ser andras skam.

Följaktligen började min kusin att inte vilja lämna hemmet. Hon kom till den punkten att hon var rädd för människor! Och till slut hatade de dem! (Hon gråter).

Herren visar var och en av oss när vi har gjort en löjlig broder utan en droppe medkänsla. Vilken rätt har du för att få någon att lida, ge smeknamn och ringa med stötande namn utan att veta vad personen går igenom?

Vilken rätt har du för att vara så grym? Gud kommer att visa dig hur många människor du mördade bara med ordet! Du kommer att se den fruktansvärda kraft som ordet har, att döda själar.

Och ändå, om jag skulle gå före det mest välsignade sakramentet och be om försoningens nåd för mina synder, skulle Gud läka min kusins ​​själ.

Eftersom vår är en förälskad Gud och till det mått vi stänger ondskans dörrar öppnar han oss dörrarna till välsignelse. När Herren gav mig granskningen av de tio budorden, visade han mig att jag sa att jag älskade och tillbad Gud med ord, men i själva verket tillbad jag Satan. Jag kritiserar allt och alla; och alla pekade med fingret, “heliga Gloria”! …

Han visade mig när jag sa att jag älskade Gud och grannen, men jag var falsk och avundsjuk … Han visade mig hur jag aldrig var tacksam mot mina föräldrar, inte heller tackade jag någonsin dem för deras engagemang i att ge mig ett yrke och att kunna lyckas i livet, alla ansträngningar och uppoffringar som de gjorde … Allt detta såg jag inte.

Så fort jag började mitt yrke blev de till och med sämre i mina ögon … Så mycket att skämmas för min mamma för hennes ödmjukhet och fattigdom. Titta hur detta är basinriktat.

Gud gav mig en analys av hela mitt liv, mot bakgrund av de tio budorden: han visade mig hur jag var i förhållande till grannen och i förhållande till honom.

Älska din granne

Aldrig, aldrig, hade jag kärlek eller medkänsla med grannen, till mina bröder utanför.

Jag tänkte aldrig, på det mest absoluta sättet, på de sjuka, på deras ensamhet, på barn utan mor, på föräldralösa barn …

Med så många barn som lider, så mycket lidande, kunde jag ha sagt: Herre, låt mig följa med dem i deras smärtor … Och istället nej. Ingenting! Mitt hjärta av sten, kom aldrig ihåg andras lidanden. Det värsta var att jag aldrig gjorde någonting för kärlek till nästa! …

Till exempel betalade jag kostnaderna i snabbköpet för många människor, som inte hade pengar och var i nöd, men jag gjorde det inte för kärlek: Jag hade pengar och det kostade mig ingenting.

Jag gjorde det för att jag gillade att alla kunde se min gest och att de kunde säga att jag var bra, att jag var en helgon.

Och hur jag vet hur man kan dra nytta av människors behov! Jag gav inget utan kostnad! I själva verket skulle jag säga: ”Jag gör detta åt dig, men du i utbyte gör mig en tjänst att gå, i min plats, till mina barns skola, till mötena, för jag har inte tid … Leverera till mig kuvert av bilräkningarna … Gör det här för mig, gör det för mig … ”På det här sättet manipulerade jag alla:

Jag gjorde välgörenhetsarbeten för att ha utbytesgodis och aldrig för att personen var i nöd. Dessutom älskade jag att ha massor av människor bakom mig, som skulle säga att jag var god och generös, till och med en helgon: för det fanns de som till och med sa detta, och de var människor som kände mig väl! I undersökningen som Jesus gav mig i de tio budorden såg jag hur allt från girighet framkom allt mitt ont.

Jag blev förblindad av denna önskan att ha pengar, mycket pengar, för jag trodde att jag skulle vara glad ju mer jag hade pengar. Det är synd att, just den tid då jag hade mycket pengar var den värsta för min själ, så långt att jag ville begå självmord.

Trots min rikedom kände jag mig ensam, tom, bitter, frustrerad. Denna längtan, denna önskan efter pengar, var det sätt som ledde mig, genom den ondes hand, att ta avstånd från mig och att lossa mig från Herrens hand.

Han sa till mig: ”Du hade en gud, och denna gud var pengar, och på grund av dem fördömde du dig själv.

På grund av det sjönk du i avgrunden och gick bort från din Herre ”. att ta avstånd från mig och att lossa mig från Herrens hand.

När han sa till mig “gudspengar” … Vi hade kommit, ja, för att ha mycket pengar, men nyligen var vi i rött, fulla av skulder, och vi hade inte längre ett öre. Och så ropade jag: ”Men vilka pengar ?! Det jag lämnade på jorden är inget annat än skulder! … ”

I mitt granskning av de tio buden klarade jag inte ett av dem! Fruktansvärd!!! Vilken skräck !!! Jag levde i ett autentiskt kaos! … Men hur? … jag ?! Jag, som aldrig hade dödat ?! Vem skadade aldrig någon ?! Det här är vad jag trodde … Och istället ja, jag hade dödat så många människor!

 Livets bok

Efter granskningen av de tio budorden visade Herren mig ”Livets bok”. Jag skulle vilja ha orden för att beskriva det. Vilket underverk!

Vi ser hela vårt liv, våra handlingar och deras konsekvenser, bra eller dåliga som de kan vara, för oss själva eller för andra. Våra känslor och tankar, och andra. Allt som en film. Det börjar från tidpunkten för befruktning: vi ser vårt liv börja från det ögonblicket, och därifrån tas vi av handen av Gud, som visar oss hela vår existens.

I samma ögonblick av vår befruktning finns det som en gnista av Gudomligt ljus, en vacker explosion, och en själ bildas, vit …

Men inte som den vita som vi känner! Jag säger den här färgen för att den är den som liknar mest, men den är så häpnadsväckande att det är omöjligt att beskriva den med ord skönheten, glansen …

Själen är så vacker, full av ljus, förtrollande, strålande och full av Guds kärlek … En häpnadsväckande kärlek till Gud. Jag vet inte om du någonsin har märkt hur nyfödda ofta skrattar av sig själva och avger dessa ljud och skakningar. Vet du? De pratar med Gud! Ja, för de är nedsänkta i den Helige Ande. Vi är också nedsänkta, men skillnaden är att de i sin oskuld vet hur de kan dra nytta av Gud och hans närvaro.

Du kan inte föreställa dig vilken underbar sak det var att se det ögonblick då Gud skapade mig, i min mors livmoder.

Min själ bar i Guds Faderns hand! Jag upptäcker en Gud Fadern så vacker, underbar, öm, uppmärksam och tillgiven, som bryr sig om mig 24 timmar om dygnet; som älskade mig, skyddade mig och alltid sökte mig när jag distanserade mig med oändligt tålamod.

Jag såg bara straff, medan han bara var kärlek, bara kärlek, för han tittar inte på köttet utan på själen och han såg hur jag gick längre bort från frälsning.

Du vet, min mamma hade varit gift i sju år och hade fortfarande inga barn.

I det ögonblicket var hon mycket orolig på grund av min fars otrogna liv: hon var mycket orolig och bedrövad när hon insåg att hon var gravid.

Hon grät med stor lidande. Det hade en sådan effekt att det signerade mig inre, så mycket att jag aldrig kände mig älskad av min mamma i livet!

Och ändå var hon alltid så tillgiven, så bra med mig; hon gav mig alltid kärlek och tillgivenhet, men jag skulle säga och insistera på att hon inte älskade mig, och jag bodde alltid med detta komplex. För detta är bara sakramenten Guds nåd som tar hand om oss. När de döpte mig måste du se festen som fanns i himlen! Det är en liten varelse som tar emot ett sigill på huvudet, Guds barns sigill! Det är en eld! Elden att tillhöra Jesus Kristus.

Men jag såg i livets bok hur jag redan som spädbarn började fylla mig med konsekvenserna av min fars synd i äktenskapet, av de synder som jag började veta, till exempel hans lögner, vice dricka , otrohet och min mammas lidande. Allt detta signerade mig och orsakade dåliga känslor, känslomässiga och beteendemässiga gränser i mig.

Talangerna

Herren sade till mig: ”Vad gjorde du med de talanger som jag gav dig? … Inte de på utsidan, det luktade fantastiskt, med dyra parfymer, med kläder som aldrig använts! ” … talanger ?! Jag kom till världen med ett uppdrag: att försvara kärlekens regering. Men jag glömde att jag hade en själ, för att inte tala om att ha talanger och ännu mer att vara i Guds barmhärtiga händer. Jag visste inte ens att allt det goda som jag försummat göra hade orsakat så mycket sorg för vår Herre. Jag såg de talanger som verkligen var underbara som Gud hade placerat i mitt liv. Vi alla, bröder, är mycket värda för Gud. Han älskar oss alla, och särskilt var och en. Vi har alla ett uppdrag i denna värld. Jag såg djävulen mycket orolig för att dessa talanger som Gud har placerat i oss, stod i Herrens tjänst.

Vet du vad Herren bad mig mest om att göra ett konto för? För min brist på kärlek och kärlek till nästa, och han sa till mig: ”Din andliga död började när du lät dig inte röra av lidande; och ändå upplever du också det. Du levde, men död ”. Om du kunde se vad andlig död är! En själ som hatar är fruktansvärt hemsk, ful, förbittrad, äcklig, det ger irritation och gör ont på alla. Det är smärtsamt att se vår själ, när den är full av synder … Jag såg min: undertecknad … Men inuti, en enorm stank och sjönk i avgrunden. Det var därför det fanns så mycket depression och bitterhet. Herren sa till mig: ”Min andliga död började när du inte lät dig ta upp med medkänsla för dina bröder. Det var ett meddelande när du såg dina bröders trängsel överallt, eller när du hörde genom massmediedödande, bindningar … Men du förblev som en sten! Bara du skulle säga med munnen: Åh, stackars människor. Men du sorgade inte, i hjärtat kände du ingenting, du hade hjärtat av sten, och det var synden som härdade den ”.

Nu berättar jag för dig hur Herren visade mig talangerna.

Du måste veta att jag aldrig sett nyheterna på TV: n, för det gick inte bra för mig att se så många dödsfall, så många obehagliga saker … Jag var bara intresserad av de sista delarna: kost, horoskop, mental kraft, energier, och meddelanden om den här typen av saker … Allt det som djävulen använder för att avleda oss, för att förvirra oss … Nu visade Herren mig i Livets bok hur han en dag, i sin gudomliga strategi, försenade programmen och Jag slog på TV: n när nyheterna ännu inte hade slutförts: Jag såg en ödmjuk bondkvinna som grät över makens kropp.

Jag måste säga er, bröder, att djävulen vana oss till andras sorger, att se andras lidande tänka att problemet inte betraktar oss: de som är i svårigheter kan ta hand om sig själva, för det är inte mitt problem . Tja, Herren visade mig hur det gör ont för honom när journalister bara är upptagna av att nyheterna kan göra intryck utan att bli rörda; de tänker bara på att sälja nyheterna utan att oroa sig, i så fall, om den kvinnan! När jag slog på TV: n och jag såg den bonde kvinnan gråta, upplevde jag en djup smärta för hennes lidande; Jag blev verkligen bedrövad, den stackars kvinnan. Det var Herren som tillät detta! Jag uppmärksammade vad som sagdes och jag insåg att platsen där dessa händelser ägde rum var i Venadillo, Tulima: min födelseplats …! Men omedelbart därefter började de dagliga programmen, där de talade om en fenomenal diet, och jag glömde helt bort bondekvinnan, för jag var mer intresserad av diet. … Jag tänkte aldrig på henne igen!

Den som inte glömde bondekvinnan var Our Lord! Han fick mig att känna kvinnans smärta och lidande, för han ville att jag skulle kunna hjälpa henne. Det var just nu att använda de talanger som han gav mig. Han sa till mig: ”Smärtan som du kände för henne, var jag, som ropade till dig att hjälpa henne. Det var jag som försenade nyheterna så att du kunde se: men du kunde inte böja knäet och be för henne, inte ens i en minut! Du låter dig bli grumlig av kosten och du kommer inte ihåg henne mer! ”

Herren visade situationen för den kvinnan. Det var en familj av ödmjuka bönder. Det första var att de hade bett mannen att överge huset där de bodde. Till vilket svarade han nej att han inte skulle lämna det. Och så kom några män för att jaga honom bort. Den bonde mannen såg dem komma mot honom, för att skicka honom bort, och han insåg att de var beväpnade och hade för avsikt att döda honom. Jag såg hela människans liv: Jag såg och kände den rädsla och ångest som han kände; Jag såg hur han sprang för att gömma sina barn och hustrun under vissa saker, som verkade som enorma jordvaror. Jag såg honom springa därifrån, men dessa män följde honom. Vet du vad hans sista bön var? “Herre ta hand om min fru och mina små barn: Jag ber dig dem!” Och de dödade honom! Han föll död till marken. När de sköt, Herren fick mig att känna smärtan hos den kvinnan och hans små barn, som inte kunde ropa. (Hon gråter).

På detta sätt visar Herren oss smärtan som han känner och andras lidande. Men vi intresserar oss ofta bara för våra saker, och vi oroar oss inte ens lite om våra bröder och deras behov! (Hon fortsätter att gråta). Vet du vad Herren ville? Han ville att jag skulle knäböja och be honom för den familjen, för den mamman och hennes barn! Gud skulle ha inspirerat mig hur jag kunde ha hjälpt dem! Och vet du hur! Det räckte att ta några steg och gå till en präst som bodde framför mitt hus och berätta för honom vad jag såg på TV. Denna präst var en vän till pastorn i byn (Venadillo, Tulima), och han hade ett pensionat i Bogotà; han skulle ha hjälpt den kvinnan.

Du vet, det första som vi gör redovisning för Gud, även före synderna, är utelämnandena! De är så allvarliga! Du föreställer dig inte hur mycket! En dag kommer du att se, som jag såg det! Dessa synder får Gud att gråta! Ja, Gud gråter när han ser att hans barn lider för vår likgiltighet och brist på medkänsla för nästa. för det faktum att så många lider, och vi gör ingenting för dem! Herren kommer att visa oss, han kommer att visa alla, konsekvenserna av vår likgiltighets synd inför andras lidande. Så mycket smärta i världen beror på vår likgiltighet, oro och hårda hjärta.

För att sammanfatta lite: den bondekvinnan, som såg sig förföljd, (de försökte faktiskt också döda henne), flydde med sina barn och sökte hjälp från byns präst. Pastorn, öde, sade till henne: “Min dotter, du måste fly, för om de hittar dig kommer de att döda dig!”

I mycket bråttom gjorde han det som tycktes vara bäst för henne: mycket orolig, han skickade henne till Bogotà; han gav henne lite pengar och några rekommendationsbrev!

Hon gick bråttom; hon presenterade sig, med dessa brev, på de olika ställen som pastorn hade angett henne, av ingen tog henne in! Vet du var hon hamnade? Vet du vem som till slut hjälpte den kvinnan? De som tvingade henne till prostitution !!!

Herren gav mig fortfarande en möjlighet att hjälpa henne, när jag år senare träffade henne igen! Det var en dag som jag var tvungen att åka till stadens centrum. Jag avskyr att åka dit, för det är en plats där du ser mer elände, och eftersom jag kände mig överlägsen, tyckte jag inte om att se fattigdom, fattigdom och sådant. Men den dagen var jag verkligen tvungen att åka dit, och medan vi passerade där frågade min son mig: ”Åh! … Mamma, varför i hela världen klär den damen på det sättet och bär kjolen så kort? ” Jag svarade honom: ”Titta inte, min son! Dessa är föraktliga kvinnor, som säljer sin kropp för nöje, för pengar: de är prostituerade, de är orena. ” Bara föreställa! Att prata så här, och ännu mer förgiftning min son! Jag klassificerade utan medlidande en syster som föll i denna situation på grund av ett folks likgiltighet. Herren sa till mig: ”De likgiltiga är ljumma, och jag kastar ut dem! En likgiltig person kommer aldrig in i himlen någonsin! Den likgiltiga personen är en som passerar i världen och ingenting är viktigt för honom, ingenting gäller honom, om inte hans hus och hans intressen! Din andliga död började när du slutade att intressera dig för det som hände med dina bröder, när du bara tänkte på dig själv och på ditt välbefinnande! ”

De andliga skatterna
Jag kallades till för att hjälpa till att bygga en bättre värld och använda de talanger som Herren hade gett mig för att bidra till att utvidga himmelriket på jorden. Men jag gjorde det inte! … Tvärtom! Hur många dåliga råd jag gav och hur många människor jag drog ner och förstörde, med mitt dåliga råd och dåliga exempel! Jag använde aldrig de talanger som Gud gav mig, jag använde dem aldrig! Herren frågade mig också: ”Vilka andliga skatter tar du med mig?”

Andliga skatter ?! Mina händer var tomma! Så han sa till mig: ”Vad brukade du ha två lägenheter som du hade, de hus du hade, poliklinikerna, som du ansåg vara professionella, med stor tillfredsställelse? Kanske du kunde ha tagit hit en enda tegelsten? Vad användes det för dig så mycket tillbedjan av din kropp, alla pengar som spenderades för den, alla tvångstankar att hålla sig i form? Till vad tjänade det att sätta det under så mycket kost att det ledde till att du lider av anorexi, bulimi och torterar din kropp? Du gjorde av din kropp, av dig själv, en gud? Och vad nytta gjorde det dig nu, här? Du var väldigt generös, det är sant, men du gjorde det så att de skulle tacka dig, bli berömda, så att de skulle säga att du var bra. Du manipulerade alla, med pengar, så att de i utbyte skulle göra dig gynnar. Berätta för mig: vad har du tagit hit? När jag såg dig med den ekonomiska ruinen var det inte ett straff som du trodde, utan en välsignelse. Ja, den konkursen var att beröva dig den guden, den guden som du tjänade! Det var för att få dig att återvända till mig! Men du gjorde uppror, du vägrade att komma ner från din sociala nivå, och du förbannade, slav av dessa dina gudspengar! Du trodde ha fått allt detta ensam, med dina krafter, med studierna, för att du var en arbetare, en kämpe … Istället nej! Se hur många yrkesverksamma det finns, med de akademiska studierna bättre än dina; hur många i arbetet förbinder sig som och mer än du: observera deras förhållanden … Du fick mycket, och för detta motiv uppmanas mycket av dig; för mycket måste du svara ”. den konkursen var att beröva dig den guden, den guden som du tjänade! Det var för att få dig att återvända till mig! Men du gjorde uppror, du vägrade att komma ner från din sociala nivå, och du förbannade, slav av dessa dina gudspengar! Du trodde ha fått allt detta ensam, med dina krafter, med studierna, för att du var en arbetare, en kämpe … Istället nej! Se hur många yrkesverksamma det finns, med de akademiska studierna bättre än dina; hur många i arbetet förbinder sig som och mer än du: observera deras förhållanden … Du fick mycket, och för detta motiv uppmanas mycket av dig; för mycket måste du svara ”. den konkursen var att beröva dig den guden, den guden som du tjänade! Det var för att få dig att återvända till mig! Men du gjorde uppror, du vägrade att komma ner från din sociala nivå, och du förbannade, slav av dessa dina gudspengar! Du trodde ha fått allt detta ensam, med dina krafter, med studierna, för att du var en arbetare, en kämpe … Istället nej! Se hur många yrkesverksamma det finns, med de akademiska studierna bättre än dina; hur många i arbetet förbinder sig som och mer än du: observera deras förhållanden … Du fick mycket, och för detta motiv uppmanas mycket av dig; för mycket måste du svara ”. med dina styrkor, med studierna, för att du var en arbetare, en kämpe … Istället nej! Se hur många yrkesverksamma det finns, med de akademiska studierna bättre än dina; hur många i arbetet förbinder sig som och mer än du: observera deras förhållanden … Du fick mycket, och för detta motiv uppmanas mycket av dig; för mycket måste du svara ”. med dina styrkor, med studierna, för att du var en arbetare, en kämpe … Istället nej! Se hur många yrkesverksamma det finns, med de akademiska studierna bättre än dina; hur många i arbetet förbinder sig som och mer än du: observera deras förhållanden … Du fick mycket, och för detta motiv uppmanas mycket av dig; för mycket måste du svara ”.

Tänk på det, för varje riskorn som jag slösade bort, var jag tvungen att göra ett konto till Gud! Under alla tider som jag kastade mat i soporna!

I min livsbok såg jag när jag var liten och min familj var fattig. Min mamma kokade ofta bönor; och jag hatade dem, avskydde dem. Jag skulle säga: ”Och igen dessa förbannade bönor? En dag blir jag så rik att jag aldrig kommer att äta dem mer ”. Jag såg att jag en gång slängde ut bönorna som Mamma hade serverat till mig, utan att hon märkte det, och när hon satte sig ner för att äta märkte hon att min tallrik var tom. Hon trodde att jag hade ätit bråttom för att jag var mycket hungrig, och hon serverade mig en annan gång och gav mig den del som var reserverad för henne: så hon slutade inte äta. Du vet, Herren visade mig att bland mina människor närmast mig, den som ofta drabbades av hunger vid den tiden, var min mamma. Med sju barn åt hon många gånger inte så att vi kunde äta, för vi var mycket fattiga. Den dagen förblev hon hungrig för att ge mig, utan att veta det, det som jag kastade i soporna. Men det hände också ofta att hon inte åt eftersom någon knackade på dörren för att be om mat och hon gav vad hon åt. Hon fick hunger, men hon gjorde aldrig någon form av show, hon hade aldrig ett förbittrat ansikte, mycket mindre sorgligt eller något annat tecken. Tvärtom hade hon alltid ett leende och man märkte inget om henne. Jag har redan berättat för dig vilken juvel av en dotter jag var ?! Jag kallade min far “Peter the rock-breaker” (Fred av “Flintstones”), och till min mamma sa jag att hon var gammaldags! Att hon var en gammal föråldrad dam och andra liknande saker. Till och med till den punkten att förneka att hon var min mamma, för jag skämdes. Bara föreställa!… att hon inte åt eftersom någon knackade på för att be om mat, och hon gav vad hon åt. Hon fick hunger, men hon gjorde aldrig någon form av show, hon hade aldrig ett förbittrat ansikte, mycket mindre sorgligt eller något annat tecken. Tvärtom hade hon alltid ett leende och man märkte inget om henne. Jag har redan berättat för dig vilken juvel av en dotter jag var ?! Jag kallade min far “Peter the rock-breaker” (Fred av “Flintstones”), och till min mamma sa jag att hon var gammaldags! Att hon var en gammal föråldrad dam och andra liknande saker. Till och med till den punkten att förneka att hon var min mamma, för jag skämdes. Bara föreställa!… att hon inte åt eftersom någon knackade på för att be om mat, och hon gav vad hon åt. Hon fick hunger, men hon gjorde aldrig någon form av show, hon hade aldrig ett förbittrat ansikte, mycket mindre sorgligt eller något annat tecken. Tvärtom hade hon alltid ett leende och man märkte inget om henne. Jag har redan berättat för dig vilken juvel av en dotter jag var ?! Jag kallade min far “Peter the rock-breaker” (Fred av “Flintstones”), och till min mamma sa jag att hon var gammaldags! Att hon var en gammal föråldrad dam och andra liknande saker. Till och med till den punkten att förneka att hon var min mamma, för jag skämdes. Bara föreställa!… inte heller något annat tecken. Tvärtom hade hon alltid ett leende och man märkte inget om henne. Jag har redan berättat för dig vilken juvel av en dotter jag var ?! Jag kallade min far “Peter the rock-breaker” (Fred av “Flintstones”), och till min mamma sa jag att hon var gammaldags! Att hon var en gammal föråldrad dam och andra liknande saker. Till och med till den punkten att förneka att hon var min mamma, för jag skämdes. Bara föreställa!… inte heller något annat tecken. Tvärtom hade hon alltid ett leende och man märkte inget om henne. Jag har redan berättat för dig vilken juvel av en dotter jag var ?! Jag kallade min far “Peter the rock-breaker” (Fred av “Flintstones”), och till min mamma sa jag att hon var gammaldags! Att hon var en gammal föråldrad dam och andra liknande saker. Till och med till den punkten att förneka att hon var min mamma, för jag skämdes. Bara föreställa!…

Och ändå kan du inte föreställa dig nådarna, välsignelserna som var utspridda över mig och över hela världen på grund av min mamma! Tänk på nåd att ha en mamma som går i kyrkan och, före tabernaklet, erbjuder sina lidanden och sin smärta till Jesus, och ännu mer förtroende! Förtroende till honom!

Herren sa till mig: ”Aldrig älskade någon dig och kommer inte att älska dig, som din mamma! aldrig! Ingen kommer att älska dig så ömt som henne! ” Då visade Herren mig alla fester som hon gav mig (efter min förändring i det sociala tillståndet) … I dessa banketter, i dessa bufféer, hamnade hälften av maten i soporna utan att tänka på det.

Herren fortsatte: ”Titta på dina bröder som lider av hunger! Jag var hungrig! ”, Sa han nästan ropande till mig. Du vet hur det sörjer Herrens hunger, behov och lidande för hans barn! Hur det bedrövar honom vår egoism och vår brist på kärlek mot nästa!

Och han fortsatte att få mig att se hur det fanns så många raffinerade och dyra saker i mitt hus. Faktum är att vid den tiden hade jag saker i mitt hus mycket dyra, mycket eleganta dukar, mycket dyra. Herren sa till mig: ”Jag var naken och du hade en garderob full av dyra dukar, som du inte använde …” Jag såg också att när mina flickvänner bodde på en hög social nivå, köpte jag undertecknade dukar, var tvungen att förvärva dem ännu bättre; om en av dem köpte en fin bil, var jag tvungen att få en bättre … Jag ville alltid ha något bättre jämfört med dem, för jag var avundsjuk. Herren sa till mig: ”Du var alltid stolt; du gjorde jämförelser med dem som hade det bättre än du! Rika människor! Och du tittade aldrig på dem som hade det mindre ekonomiskt än dig. När du var fattig gick du längs helighetens väg, för att du till och med gav det som du saknade ”. Och han visade mig hur mycket det gillade min gest, en gång att min mamma, trots vår fattigdom, lyckades köpa tennismärken för mig. Jag var väldigt glad, men jag träffade ett barn på gatan som barfota, och jag kände så ont för honom att jag tog av mig skorna och gav dem åt honom. Jag återvände hem utan skor och min far dödade mig nästan! Och inte utan anledning: med den fattigdom som vi befann oss i, så mycket offer för att köpa dem, och jag gav dem på vägen, så snart de hade köpt sig! Men Herren var nöjd med detta! Hur glad han var över det sätt på vilket jag gick! Trots att vi var en komplicerad och fattig familj spridda Gud många nådar och välsignelser på grund av min mors förtjänster, hennes godhet och hennes böner. Herren fortsatte att visa mig att om jag inte hade varit stängd för Nåd och den Helige Ande, kunde jag ha hjälpt många människor med de talanger som han gav mig. Han visade mig hela mänskligheten och hur vi reagerar på Gud, på grund av hur vi har levt, med hjärtat stängt för honom och för den Helige Ande och deras gudomliga inspiration. Han sa till mig: ”Jag hade inspirerat dig att be för dessa människor: om du hade gjort detta, skulle det onda inte ha trängt in i dem och orsakat så mycket skada”. Till exempel: en liten flicka utsattes för sexuella övergrepp av sin far: om jag inte hade stängt mig för den Helige Ande, skulle jag ha lyssnat på hans gudomliga inspiration och jag skulle ha bett för dem: så att den onde inte skulle ha gått in in i den fadern, skyddad av bönen, och att våld inte skulle ha hänt, inte heller skulle ha orsakat så mycket lidande. Eller också, den unga pojken skulle inte ha begått självmord. Herren fortsatte att säga till mig: ”Om du kanske hade bett, skulle den flickan inte ha avbrutit, den personen skulle inte vara död och känna sig övergiven av mig, i en sjukhussäng. Om du skulle ha bett, skulle jag råda dig, så att du kanske hade börjat hjälpa dina bröder. Jag skulle ha guidat dig! Jag skulle ha lett dig till dessa människor. Så mycket sorg i världen, och du kunde ha hjälpt! ” Jag skulle ha guidat dig! Jag skulle ha lett dig till dessa människor. Så mycket sorg i världen, och du kunde ha hjälpt! ” Jag skulle ha guidat dig! Jag skulle ha lett dig till dessa människor. Så mycket sorg i världen, och du kunde ha hjälpt! ”

Han visade mig hur många människor som lider i världen och hur mycket jag kunde ha hjälpt. Aldrig tillät jag att den Helige Ande berörde mig och lät mig aldrig röra mig av andras lidande. Herren sa till mig: ”Titta på mitt folks lidande, se hur jag behövde såra din familj med cancer, så att du kan bli rörd för de som lider av samma sjukdom! Du flyttades för sekvestreringen, först efter att din man själv hade bindats ”. Och nästan ropade: ”Men du, av sten !!! Oförmögen att känna kärlek! ”

Avslutningsvis kommer jag att försöka förklara hur vi ser oss själva i livets bok.

Jag var väldigt hycklerisk, falsk. Jag var en av dem som före den person jag gör lovord, men bakom ryggen talade jag dåligt om dem; att utanför talar de bra, men inuti hör du inte vad de säger. Till exempel lovordade jag någon som sa: “Du är vacker, vilken fin klänning, det går väldigt bra med dig”. Men inuti tänkte jag: hur grov, du är ful, och du tror att du är drottningen! I Livets bok ser du allt detta, med skillnaden att vi också ser tankarna. Alla mina lögner kom till ljuset, “levde rött”, så tydligt att alla kunde se. Hur många gånger jag lämnade på ett dolt sätt från min mamma, för att hon inte släppte mig någonstans, hur många lögner jag uppfann: ”Mamma, jag har grupparbete att göra i biblioteket”. Hon trodde på mig och jag gick för att se en pornografisk film eller till baren för att ta en öl med mina flickvänner. Och det är min mamma där, nu som ser allt i Livets bok … Nu var inget dolt. Vilken skam jag kände! Vilken skam! När mina föräldrar var fattiga tog jag skolan för brunch, lite mjölk och en banan. Jag åt bananen och kastade pälsen vart jag än befann mig; det kom aldrig ihåg mig att någon kunde skada sig själva på grund av bananskalningen. Herren fick mig att faktiskt se konsekvenserna: vem som föll, vem var sårad … Jag kunde ha dödat någon med min hänsynslöshet och brist på barmhärtighet. det kom aldrig ihåg mig att någon kunde skada sig själva på grund av bananskalningen. Herren fick mig att faktiskt se konsekvenserna: vem som föll, vem var sårad … Jag kunde ha dödat någon med min hänsynslöshet och brist på barmhärtighet. det kom aldrig ihåg mig att någon kunde skada sig själva på grund av bananskalningen. Herren fick mig att faktiskt se konsekvenserna: vem som föll, vem var sårad … Jag kunde ha dödat någon med min hänsynslöshet och brist på barmhärtighet.

Jag såg med stor smärta och skam hur jag bara som en vuxen en gång bekände mig bra. Det var när en dam gav mig 4500 pesos i förändring för mycket, i en stormarknad i Bogotà. Min far hade lärt oss att vara ärliga och aldrig att röra vid inte ens ett öre av någon annans; Jag insåg felet i bilen medan jag gick till min poliklinik och sa till mig själv: ”Men titta på det här, den där dumma personen, det djuret (det var så att jag skulle prata), hon gav mig 4500 pesos för mycket! Nu måste jag gå tillbaka! … Men när jag tittade i backspegeln såg jag den trafikerade trafiken och sa: ”Nej! Jag kommer inte tillbaka, jag vill inte vara för sent och tappa tid! Det värre för henne som varit en sådan idiot! ” Men jag hade ånger för de pengarna. När det gäller detta hade min far utbildat oss väl. Söndag gick jag till bekännelse och sa: ”Jag anklagar mig själv för att ha stulit 4, 500 pesos, utan att ha gett dem tillbaka; Jag behöll dem för mig själv! ” Jag var inte uppmärksam på vad prästen sa till mig, men den onda kunde inte anklaga mig för att vara tjuv!

… Men Herren sa till mig: ”Det var brist på välgörenhet att inte ge tillbaka pengarna, för 4500 pesos var inget för dig, men för den kvinnan var det mat i tre dagar”. Det sorgligaste var att se hur den kvinnan fick hunger i ett par dagar, på grund av mitt fel, tillsammans med sina två barn; så här visade Herren mig. När jag gör något får det konsekvenser av mina handlingar och de som lider på grund av dem: för att våra handlingar alltid har sina konsekvenser. Det som vi gör, men också det som vi inte gör, får konsekvenser för oss och för den andra! Alla kommer att se dessa konsekvenser i Livets bok. När ögonblicket kommer att dyka upp för Gud för dom kommer du att se det, som jag själv såg det. När min livsbok stängdes, föreställ dig min sorg, min skam, den enorma sorgen …

Mitt livs bok stängdes på det vackraste sättet. Trots mitt beteende, trots mina synder, mitt skräp, min likgiltighet och min fruktansvärda känsla, sökte Herren mig till sista stund: han skickade mig alltid instrument, människor, han talade till mig, han skrek till mig, han tog saker från mig, lät han mig skämmas för att söka mig och för att jag skulle kunna söka honom. Han följde alltid efter mig, till sista stund. Vet du vem är vår Gud och far? Han är en kärleksfull Gud, som tigger bredvid var och en av oss, så att vi kan konvertera. Istället när det gick dåligt skulle jag säga: ”Gud straffade mig, han fördömde mig!” Uppenbarligen är det inte så! Aldrig fördömer han oss: i själva verket, av min fria godtyckliga makt, valde jag fritt vem som kunde vara min far, och det var inte Gud. Jag valde Satan som min far!

När jag slogs av blixtnedslag, innan de tog mig till ”Social Seguro”, tog de mig till ett offentligt sjukhus, där det fanns många sjuka människor, så många sårade, så mycket lidande, och det fanns ingen tillgänglig bår för mig. Och när de som tog med mig frågade läkarna var de skulle kunna sätta mig, sa de bara: “Där nere, där nere!” Och mina räddare: “Men där nere, var?” “Där nere, på golvet!” Men de ville inte lämna mig på marken, för jag var svårt bränd och om jag hade fått en infektion skulle jag verkligen ha dött … Medan jag var i ett hörn, under dessa timmar såg läkarna på mig med en ansikte … Det är att de inte kunde lämna någon som till exempel fick hjärtinfarkt eller var i ett mycket allvarligt tillstånd, men med större möjlighet att överleva med avseende på mig,

Men jag var medveten och väldigt irriterad och mumlade för att läkarna inte kom till mig. Men det var ett ögonblick då jag var lugn utan att klaga, för jag såg vår Herre Jesus Kristus, som var böjd och var mycket nära mig, han rörde mitt huvud med sina händer och han tröstade mig. Kan du föreställa dig detta ?! Kan du föreställa dig ömheten ?! Jag tänkte: är det en hallucination? Hur är det möjligt att se vår herre här ?! Jag stängde ögonen och öppnade dem igen och jag fortsatte att se honom där! Han sa till mig med stor ömhet: ”Du förstår, min lilla, du är på väg att dö! Känn behovet av My Mercy ”. Bara föreställa…! Och så sa han: ”Nåd! Barmhärtighet! ”, Men under tiden tänkte jag: varför nåd? Hur illa har jag någonsin gjort?

Jag var inte medveten om mina fel, men det var klart för mig att jag skulle dö, detta ja! Om detta var jag ledsen … ”Ack, jag är på väg att dö !!! … Ack, mina diamantringar !!! ” Jag mindes omedelbart mina ringar. Jag ser och jag ser att fingrarnas kött bränns helt som om de hade exploderat. Men jag sa till mig själv: ”Jag måste ta bort dem, kosta vad det kan kosta! Annars måste de bryta dem och de kommer att förlora sitt värde ”. Jag tänkte inte på något annat; Jag såg mina fingrar uppblåsta och jag tänkte bara ta av mina ringar så att de inte skulle bryta dem! Du kan inte föreställa dig vilken obehaglig lukt bränt kött har. Och ju mer jag flyttade dessa ringar, desto mer stank det. Jag kände att jag skulle bli galen av smärtan, men jag insisterade och sa till mig själv: ”Nej! Nej och nej! Jag måste lyckas med detta! Jag måste lyckas, för för mig kan ingenting slå mig, och detta kött sväller inte, ingen herre! Jag tar bort dessa ringar härifrån, kostar vad det kan, jag kommer inte att dö med dem ”. När jag till slut lyckas ta bort dem kommer jag plötsligt ihåg: ”Åh nej !!! Jag håller på att dö, och dessa sjuksköterskor kommer att stjäla mina ringar! ” Under tiden anländer min svåger. Jag, väldigt glad: “Spara mina ringar !!!” Jag överlämnade dem till honom, som är läkare, och det kunde inte vara annorlunda: för annars skulle han inte ha rört dem, men han skulle ha kastat dem bort och långt borta! De brändes faktiskt och med bifogade fragment av kött. Han sa att han skulle överlämna dem till Fernando, min man, och tillade: ”Be mina systrar ta mina barn för att de fattiga kommer att vara utan mamma. Jag klarar faktiskt inte! ” Det värsta var att jag inte tjänade på de ögonblick som Jesus erbjöd mig, att be honom nåd och ursäkt. Men hur kan jag be om ursäkt, om jag trodde att jag inte hade synder ?! Jag trodde mig vara en helgon! När vi känner att vi är ”helgon”, är det då vi fördömer oss själva.

När jag hade tagit av ringarna och anförtrott dem till min svoger, så att han kunde överlämna dem till min man, sa jag till mig själv lättad: ”Äntligen nu kan jag dö!”, Och den sista tanken var: ”Ack, med vilka pengar kommer de att begrava mig, med tanke på att mitt bankkonto var i rött? …”

Gud Fadern älskar alla och alla, oberoende av det faktum att vi är bra eller dåliga; och med en sådan intensitet att han till och med till sista stund kommer till oss med så mycket ömhet, han omfamnar oss med all sin kärlek … Han vill rädda oss, men om vi inte välkomnar honom, om vi inte be honom om ursäkt och barmhärtighet, erkänner våra fel, han lämnar oss fria att följa det som vi har valt. Om vårt hade varit ett liv utan Gud, kommer vi troligen i det ögonblicket att vägra honom, och han kommer att respektera oss. Han tvingar oss inte att acceptera honom. Och så stänger man min livsbok.

 Returen

Men när min Livsbok stängdes kan du inte föreställa dig hur jag kände mig: Jag var verkligen terroriserad. Jag ser mig själv med huvudet nere och jag känner mig som att falla mot en grop. Sedan öppnas den saken som verkar som ett hål, jag faller inuti och terroriserad börjar jag ropa till alla helgon för att rädda mig. Du skulle inte tro den mängd helgon som jag började nämna: St. Ambrose, St. Isidore, St. Augustine, etc. Jag visste inte ens hur jag skulle känna igen så många, så dåliga kristna som jag var! Men när jag avslutade listan över helgon förblev jag i tystnad … Jag kände en enorm tomhet, en smärta och en enorm skam, och jag insåg att ingen kunde hjälpa mig! Och jag sa till mig själv: ”… Och alla människor på jorden, att tro att jag var en helgon … Att hoppas att jag skulle dö för att be mig en nåd. Vart ska jag nu? ” Jag lyfte upp mina ögon, och jag träffade min mammas. Jag kände så mycket sorg, en djup sorg, för hon skulle vilja ha så mycket att bära mig i Guds händer. Med stor förvirring och lidande ropade jag till henne: ”Mamma, vilken synd! Jag har fördömt mig själv! Vart ska jag träffa dig igen! ”

Men i det ögonblicket ger Jesus henne en mycket vacker nåd: min mor var orörlig och Gud tillåter henne att röra fingrarna, peka dem uppåt och bjuda in mig att titta uppåt: Jag ser och ser att komma ut från mig själv från skorpans ögon, skrämmande smärtsamma. Det var andlig blindhet som försvann, och i det ögonblicket såg jag där: ett underbart ögonblick.

En dag sa en av mina patienter till mig: ”Läkare, jag känner väldigt mycket ont, mycket sorg för dig. För att du är för mycket materialist. Men en dag som du kan hamna i någon plåga eller i en farlig situation, oavsett vad det än är, fråga Jesus Kristus att han kan bota dig med sitt blod och att du kan be honom om ursäkt: för aldrig Han överger dig, efter att ha betalat priset för sitt eget blod för dig ”.

Och med stor skam och enorm sorg började jag ropa: ”Herre! Jesus Kristus, ha medkänsla med mig! Förlåt mig, Herre, förlåt mig! Ge mig en andra chans! ”

Det var det vackraste ögonblicket, det mest underbara! Jag har inga ord för att beskriva det. Eftersom Jesus böjde sig ner och drog mig ur den gropen! Han lyfte mig och förde mig till en jämn plats, och han sa till mig med mycket kärlek: ”Ja, du kommer tillbaka och du får din andra chans … Inte på grund av din familjs bön, för det är normalt att de gråter och ropar åt dig, men på grund av förbön av alla människor som inte är relaterade till ditt kött och till ditt blod, som har gråtit, bett och lyft sitt eget hjärta med så mycket kärlek till dig ”. Vet du vad jag såg? Jag såg den stora kraften i förbönens bön, bröder! Vet du hur man alltid kan vara i Herrens närvaro? Be varje dag för dina barn, men be också för barnen till människorna i hela världen! Be för de andra!

Jag såg hur tusentals små ljuslågor gick upp, så vackra, till Herrens närvaro; de var små vita lågor, häpnadsväckande, fulla av kärlek. De var bönerna för så många, så många människor, som bad för mig, som hade rörts efter att ha sett på TV och i tidningarna vad som hade hänt mig, och att de grät och bjöd ut mässor. Den största gåvan som du kan erbjuda någon är den heliga mässan. Ingenting finns mer effektivt, som kan hjälpa någon, än en helig mässa. Det är också vad Gud uppskattar mest: att se sina barn gå i förbön för sina grannar och att hjälpa sin egen bror. Den heliga mässan är inte människans verk utan av Gud.

Bland de små lamporna fanns det dock en enorm, mycket vacker: ett ljus som var mycket större än alla andra. Du vet, bröder, varför är jag nu här? Varför kom jag tillbaka? För att det finns en helgon i mitt land.

Jag tittade med nyfikenhet för att veta vem den personen kan vara som älskade mig så mycket, och Herren sa till mig: ”Den mannen som du ser där är en person som älskar dig, mycket, och han vet inte ens du”.

Han visade mig att det hade att göra med en fattig bondeman, som bodde i bergen, i Sierra Nevada i Saint Martha. Den här mannen var väldigt fattig; han hade inte något att äta.

Hela hans skörd brändes, även de kycklingar han hade, hade stulits av männen i ”gerillakriget”. De sista ville till och med ta i bruk sin äldre son. Den här bondemannen gick hela vägen ner till byn för att gå till mässan. Herren fick mig att vara uppmärksam på de ord som han bad med: ”

Herre, jag älskar dig! Tack för hälsan, tack för mina barn! Tack för allt du ger mig! Bli berömd! Ära till dig! ”

Hans bön var bara beröm och tacksägelse till Gud! Herren fick mig att se hur han i plånboken hade en 5 000 pesosetas och en 10 000 pesosedel, och det var allt han hade! Vet du vad han gjorde …? Han gav 10 000-räkningen på offerten! Jag skulle bara lägga en 5 000 pesosedel, och det när någon gav mig en falsk räkning, på jobbet!

Han gav istället inte 5000-räkningen, utan 10 000-räkningen, även om dessa pengar var allt han hade!

Och han var inte missnöjd eller klagade inte på grund av sin fattigdom, men han tackade och prisade Gud!

Vilket exempel, bröder! Därefter gick han ut ur kyrkan, han köpte en bit blå tvål (tvål); han förpackade den i en tidning (”O Espectador”), dagen innan. Det var nyheten om min olycka och fotografiet där jag verkade helt bränd.

När den här mannen ser nyheterna, när han läser den långsamt och rörd, gråter han så mycket, som om jag vore någon som var mycket kär för honom och böjde sig med ansiktet mot marken, ber han Gud av hela sitt hjärta och säger:

”Fader, min Herre, ha medlidande med denna min lilla syster, rädda henne, rädda hennes Herre! Herre, om du räddar henne, om du räddar min lillasyster, lovar jag dig att gå till ”Buga Sanctuary” för att lägga löftet, men rädda henne. Snälla, Herre, rädda henne! ”

Tänk på det, den mannen som är så fattig, som inte förbannade eller klagade för att ha lidit hunger med sin familj, utan tvärtom berömde och tackade Gud … Och med en förmåga att älska grannen så stor att han inte ens hade något att äta , han hade möjlighet att korsa landet för att uppfylla ett löfte till förmån för någon som han inte ens kände!

Herren sa till mig: ”Detta är sann kärlek till nästa! Det är så här att du måste älska din nästa … ”

Och det var där han gav mig detta uppdrag:” Du kommer att gå tillbaka, för att vittna om ditt, att du inte kommer att upprepa 1000 gånger, utan 1000 x 1000.

Ve till den som lyssnar på dig, som inte kommer att förändras, för han kommer att dömas med större svårighet. Och detta gäller även dig, vid din andra återkomst, för de religiösa som är mina präster och för den som inte lyssnar på dig: för det finns ingen större döv person än den som inte vill höra eller en värre blind person än den som inte vill se ”.

Detta, mina kära bröder, är inte ett hot, tvärtom! Herren behöver inte hota oss. Det här är en andra chans som jag har, och det är också för dig. Detta visar att Gud är kär i oss och sätter den här spegeln framför mig.

Eftersom Gud inte vill att vi fördömer oss själva, utan snarare att vi lever med honom i paradiset. Men för detta måste vi låta oss förvandlas av honom. När vår timme kommer, att lämna denna värld, öppnas också “Livets bok” för var och en av er; när du kommer att dö, kommer ni alla att passera genom detta ögonblick, precis som jag gick igenom det.

Där kommer vi att se exakt som nu, med skillnaden att vi också kommer att se våra tankar och våra känslor, våra handlingar och deras konsekvenser, våra utelämnanden och konsekvenser av dem … Allt i närvaro av Gud.

 Fysisk återhämtning

När Herren fick mig att återvända, fungerade inte mina njurar, och de gjorde inte heller dialysen för mig eftersom det inte var värt ansträngningen, från det ögonblick att jag var på väg att dö … Men plötsligt började de fungera; samma för lungorna, och även hjärtat började slå starkt. Du kan föreställa dig läkarnas förvåning! Då behövde jag inte maskinerna!

Jag började min fysiska återhämtning, men jag kände inget levande nedan och efter en månad sa läkarna till mig: ”Gloria, Gud gör ett mirakel med dig, för din hud har vuxit tillbaka över alla sår …

Men när det gäller dina ben kan vi inte göra någonting. Vi måste amputera dem! ” När de sa detta till mig, jag, som var idrottskvinna, kom jag ihåg: 4 timmars daglig akrobatik, för vad? … jag tänkte bara fly därifrån, men jag lyckades inte, för benen höll mig inte och jag föll. Jag var på sjukhus på 5: e våningen och de tog mig till 7: e våningen för att stanna där tills operationen; Jag hittade där en dam som redan hade amputerat benen, men de måste amputera dem igen, högre upp.

När jag såg henne trodde jag att inte ens alla pengar i världen var tillräckliga för att köpa de underbara saker som är benen. När de sa till mig att de skulle amputera dem kände jag en stor sorg!

Aldrig hade jag tackat Gud för mina ben, tvärtom: med tendensen att jag var tvungen att bli fet fick jag hunger som en dåre och jag tillbringade förmögenheter för att vara elegant …

Och nu ser jag mina svarta ben, brända, utan kött , men för första gången tackar jag Gud för att ha dem ännu.

”Herre, jag tackar dig för mina ben, och jag ber dig om nåd att lämna dem åt mig, så att jag kan gå. Jag ber dig, Herre, lämna åt mig benen! ”

Och jag började genast känna dem: de var väldigt svarta, utan cirkulation, och från fredag ​​till måndag, när de kom, blev läkarna förvånade, för de var röda och cirkulationen var på plats igen!

Förvånad rörde de mig och de ville inte tro. Jag sa till dem: ”Läkare, mina ben skadar fruktansvärt, men jag tror att det inte finns någon i världen, så glad att känna smärta i benen, som jag är just nu! ” Läkaren på 7: e våningen svarade mig att han aldrig, under 38 års tjänst, hade sett något liknande.

De andra två under som Herren gjorde för mig var brösten och äggstockarna. Läkaren hade sagt att jag inte längre kunde få barn.

Jag var glad, för jag trodde att Gud hade gett mig en naturlig metod för att inte bli gravid. Men ett och ett halvt år senare ser jag att mina bröst började växa, växa ut och bli reformerade. Jag blev förvånad, och när jag gick till läkaren sa han till mig att jag väntade barn! Och med dessa bröst ammade jag min dotter !!! …

För Gud är ingenting omöjligt!

Slutsats

Må Herren välsigna alla, oerhört. Ära till Gud och ära till vår Herre Jesus Kristus. Må Gud välsigna dig!

Jag presenterar dig min dotter. Detta barn är ett mirakel! Hon är dottern som Gud gav mig, med de brända äggstockarna! Det som för läkarna var helt omöjligt! Men för Gud är ingenting omöjligt !!! Här är hon, hon heter Maria José! …

Källa

Fr. Michel Rodrigue förklarar händelserna i slutet av tiden
Vill du ha en snabb översikt över sluttiderna? Läs sedan ”De stora reningshändelserna kommer att börja i höst” . Om du vill ha alla detaljer om de händelser som utvecklas går du till “Virtual Spiritual Retreat with Fr. Michel Rodrigue om sluttiderna ” .
De stora reningshändelserna kommer att börja i höst
Profetior av Fr. Michel Rodrigue: Plågor, ekonomisk kollaps, hungersnöd, revolution, krigsrätt och tredje världskriget, världsomfattande varning / upplysning av samvete, antikrist, tillflyktsort …
Virtuell andlig reträtt om sluttiderna
Fr. Michele Rodrigue förklarar med detaljer o

 

Det här inlägget postades i Kristendom, Kyrkan, Livet, Lycka, Människan, Maria, Medier, Mirakler, Okategoriserade, Omvändelse, Skärselden, slavdom. Bokmärk permalänken.