TILLBEDJAN INFÖR ALTARETS ALLRA HELIGASTE SAKRAMENT

Pandemin begränsar oss. Inför det heliga Sakramentet kan vi ändå närvara med Kristi heliga hjärta.  Pader Pio vår tid stora helgon har gett oss denna bön.

Min Jesus, jag tror att du är närvarande i altatets allraheligaste sakrament.

Jag älskar dig över allt, och min själ längtar eller dig.

När så kom ändå på ett andligt sätt till mig. jag nu inte kan ta emot dig i altatets sakrament,

Jag tar emot dig som om du redan vore här hos mig, jag förenar mig med dig.

Jag tillber dig i djupaste vördnad. Tillåt inte att jag någonsin blir skild från dig. /AMEN

Bilden skildrar det  heliga Sakramentet med de två strålar som strömmade fram av Barmhärtighet ur Hans heliga hjärta som är knutet Kristi Offer på Korset med Kristi Kropp och Blod. Då Herren Jesus tillfrågades av syster Faustina om deras betydelse, förklarade han:
Den bleka strålen betecknar det vatten som renar själarna; den röda strålen betecknar blodet, som är själarnas liv. Dessa två strålar sprang fram ur det inre i Min barmhärtighet, då Mitt hjärta förbrann och av en lans öppnades på korset!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.